Windows Server 2012 Standard

Windows Server 2012 Standard
1.649,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100055-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Microsoft Windows Server 2012 Standard este succesorul versiunii Windows Server 2008 Standard....Mai multe

Informații produs "Windows Server 2012 Standard"

Microsoft Windows Server 2012 Standard este succesorul versiunii Windows Server 2008 Standard. Este un sistem de operare server bazat pe sistemul de operare Windows 8 si care va ofera caracteristici actualizate. Printre acestea sunt incluse o interfata utilizator Windows 8, numeroase caracteristici si programe noi si versiuni noi de inalta performanta, special concepute pentru functiile serverului.

Un sistem de operare versatil in domeniul gestionarii serverelor

Windows Server 2012 Standard va ofera un sistem de operare fiabil cu o interfata pentru utilizator moderna, caracteristici noi si multe alte imbunatatiri. Interfata moderna, familiara de la sistemul de operare Windows 8, optimizeaza sistemul pentru utilizare pe ecrane “touch”. Daca preferati sa nu utilizati aceasta interfata, aveti optiunea unei instalari core. Astfel nu veti utiliza interfata grafica si va permite sa configurati Microsoft Windows Server 2012 Standard cu ajutorul PowerShell. Instalarea core va ofera performante crescute a aplicatiilor si se aplica in special atunci cand utilizati SQL-Server sau Hyper-V.

La fe ca si optimizarile vizuale, Windows Server 2012 Standard contine noi caracteristici precum un Task Manager modificat care aranjeaza procesele active pe categorii, opreste procesele inactive pentru a spori performantele si impreuna cu interfata noua va ajuta sa gasiti mult mai repede aplicatiile. Mai multe functii, precum Active Directory Domain Services, platforma pentru virtualizare Hyper-V actualizata, Microsoft Windows Azure si multe altele, toate ajutand sistemul de operare Windows Server 2012 Standard sa va ofere fundatia perfecta pentru activitatea serverului.

Caracteristici si programe noi in Microsoft Windows Server 2012 Standard

Win Server 2012 Standard va ofera un sistem de operare stabil pentru operatiunile server si va ofera suportul optim impreuna cu numeroasele imbunatatiri ale caracteristicilor esentiale:

 • O interfata noua: interfata noua, moderna, pentru operatiuni pe ecrane “touch”
 • Noul Task Manager: Task Manager modificat pentru performante crescute
 • Suport SMB 3.0: versiune noua de protocol pentru un acces rapid si stabil la impartasirea fisierelor
 • PowerShell 3.0: versiune nouaPowerShell pentru gestionarea configurarii sistemului
 • Microsoft Windows Azure: trasaturi noi pentru securitatea serverului pe Azure Cloud
 • Internet Information Service 8.0: managmentul certificatelor de validare extinse

In afara programelor si a caracteristicilor complet noi, Microsoft a incercat sa actualizeze in permanenta functiile acestui sistem de operare.  Aici includem versiunea actuala a platformei pentru virtualizare Hyper-V si un DirectAccess imbunatatit si optimizat, pentru ca serverul dumneavoastra sa includa tehnologie IPv6 bridging, astfel ca PKI nu mai este necesar.

Securitatea gestionarii fisierelor

O caracteristica aditionala pentru securitate, Windows Server 2012 Standard introduce Dynamic Access Control, care reglementeaza accesul fisierelor utilizand meta datele, dar functioneaza si pe politele de securitate Active Directory. Dynamic Access Control va poate oferi spre exemplu siguranta ca orice acces neautorizat, in timpul transferului unui fisier intr-un alt director, este prevenit. Pentru securitate desavarsita, fisierul este salvat(backup). Microsoft introduce si noul tip de fisier sistem ReFS, acesta fiind o extensie a familiarului NTFS si a fost dezvoltat in special pentru stocarea datelor pe server.

Microsoft Windows Server 2012 Standard include utilizarea a doua procesoare fizice. Sistemul de operare va permite utilizarea a doua instante virtuale sau masini virtuale. Astfel Win Server 2012 Standard este perfect echipat pentru companii mici sau medii cu necesitati moderate de virtualizare.

Windows Server 2012 Standard - Cerințe de sistem

Platforma  Windows 
Cerinte sistem de operare  Windows Server 2012 Standard
Procesor  Procesor minim 1.4 GHz pe 64 - bit
Memorie  minimum 512 MB
Hard disk  minimum 32 GB
Placa Video  /
Placa Audio  /
Link-uri către "Windows Server 2012 Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2012 Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat