Windows Server 2012 DataCenter

Windows Server 2012 DataCenter
9.799,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100056-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Windows Server 2012 DataCenter este versiunea extinsa a lui Windows Server 2012 Standard. Este...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2012 DataCenter"

Windows Server 2012 DataCenter este versiunea extinsa a lui Windows Server 2012 Standard. Este perfect pentru afacerile de orice fel si orice marime care pun accent pe virtualizare si un mediu Hybrid Cloud. Cu o plaja larga de programe si functii, o interfata utilizator noua dar si multe alte imbunatatiri pentru cresterea performantei, Micrososft Windows Server 2012 DataCenter va ofera fundatia perfecta pentru operatiunile server care urmeaza sa le intreprindeti.

Virtualizare si gestionare optimizata a datelor cu Windows Server 2012 DataCenter

Windows Server 2012 DataCenter este un sistem de operare stabil pentru operatiuni server care este specializat in virtualizare si o include platforma de virtualizare completa Hyper-V. In plus, wizardul pentru instalare Active Directory Domain Services a fost inlocuit cu Active Directory Administrative Center. Mai mult decat atat, Micrososft simplifica politele fata de parole Active Directory, cu Windows Server 2012 DataCenter, timp in care fisierele sistem NTFS au fost tranformate cu noul ReFS. Noul sistem de fisiere a fost in special dezvoltat pentru stocare pe server, si din aceasta cauza Micrososft Windows Server 2012 DataCenter este perfect pentru mediul afacerilor.

Utilizare simpla si performante mai bune

Interfata moderna Windows 8 a fost de asemenea utilizata pentru Win Server DataCenter 2012, pentru a oferi un sistem ideal pentru operatiunile pe ecrane touch. Totusi, cu instalarea core va puteti lipsi de aceasta interfata si puteti configura Microsoft Windows Server 2012 DataCenter utilizand consola de comanda si PowerShell. Noi caracteristici precum Micrososft Windows Azure si noul Task Manager va ofera imbunatatiri aditionale in performanta. Din aceasta cauza, de exemplu, noua interfata Task Manager din Windows Server DataCenter 2012 a fost imbunatatita pentru a simplifica cautarea aplicatiilor. Procesele inactive pot fi oprite pentru a spori performantele si aplicatiile active sunt comprimate in categorii.

Noutati in Micrososft Windows Server 2012 DataCenter

Precum versiunea Standard, Win Server DataCenter 2012 va ofera nu numai un sistem de operare pentru server in care va puteti pune toata increderea dar si multe caracteristici si programe noi care va ofera suport dumneavoastra si operatiunilor server pe care le intreprindeti:

 • Perfomante optimizate Task Manager
 • Cloud privat si public: acces flexibil la date independent de locatie
 • Noul PowerShell: PowewrShell 3.0 pentru gestionarea configurarii sistemului
 • Interfata moderna utilizator: interfata utilizator optimizata pentru ecrane touch
 • Micrososft Windows Azure: securitate server pe Azure Cloud
 • Noul MB 3.0: suport pentru versiune protocol curenta care imbunatateste accesul la fisierele impartasite 
 • IIS 8.0: noua versiune pentru gestionarea certificatelor de validare extinse
 • Procese automate pentru o activitate efienta

In plus, programele si functiile precum DirectAccess si Hyper-V au fost actulizate cu Micrososft Windows Server 2012 DataCenter. Astfel ca platforma de virtualizare Hyper-V va ofera performante crescute, timp in care versiunea imbunatatita a DirectAccess va ofera si tehnologie bridging IPv6 pe serverul dumneavoastra.

Un management imbunatatit al fisierelor si controlul accesului

Securitatea a fost intotdeauna o preocupare importanta in toate sistemele de operare Microsoft si din aceasta cauza Windows Server DataCenter 2012 include o varietate de caracteristici pentru securitate indreptate spre management-ul datelor si accesul la date, o astfel de caracteristica fiind si Dynamic Access Control. Accesul la date prin aceasta functie este controlat prin meta date, timp in care actioneaza pe politele de securitate Active Directory. Aceasta caracteristica are posibilitatea de a prevenii accesul neautorizat atunci cand un transfer de date, intre 2 directoare, este in desfasurare.

In comparatie cu versiunea Standard, Windows Server 2012 DataCenter acopera 2 procesoare fizice pentru server pe care pot fi instalate un numar nelimitat de instante virtuale. Astfel dumneavoastra sunteti perfect echipat cu aceasta versiune sa concepeti si sa lucrati eficient cu un mediu virtual. 

Windows Server 2012 Datacenter - Cerințe de sistem

Platforma  Windows 
Cerinte sistem de operare  Windows Server 2012 Datacenter
Procesor  Procesor minim 1.4 GHz pe 64 - bit
Memorie  minimum 512 MB
Hard disk  minimum 32 GB
Placa Video  /
Placa Audio  /
Link-uri către "Windows Server 2012 DataCenter"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2012 DataCenter - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat