Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Windows Server 2012 R2 Standard

Windows Server 2012 R2 Standard
2.099,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100059-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Anii de exeperinta ai companiei Microsoft in domeniul serviciilor Cloud contribuie activ in...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2012 R2 Standard"

Anii de exeperinta ai companiei Microsoft in domeniul serviciilor Cloud contribuie activ in cadrul sistemului de operare Windows Server 2012 R2 Standard. Noul sistem de operare va ofera numeroase imbunatatiri si caracteristici pentru administrare, retea, stocare, virtualizare, web si platforme pentru aplicatii, acces si protectia datelor si o infrastructura desktop virtuala. Beneficiati de toate aceste functii si utilizati Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard pentru toate operatiunile server.

Windows Server R2 2012 Standard pentru un mediu stabil

In afara numeroaselor trasaturi noi, Win Server 2012 R2 Standard va ofera de asemenea o noua interfata utilizator moderna bazata pe Windows 8, care a fost optimizata pentru ecrane “touch”. Windows Server R2 Standard 2012 a fost conceput atat pentru companii mici cat si pentru companii mari si va ofera oportunitatea de a imbunatati scalabilitatea si performantele, pentru a gestiona fluxul de activitate critic in domeniul afacerilor. De asemenea Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard va ofera optiuni robuste pentru protectia impotriva defectiunilor. In plus, deoarece a fost configurat pentru a oferi suport extins structurilor deschise, va permite sa dezvoltati website-uri si aplicatii. Multumita portabilitatii aplicatiei oferita de provideri de servicii, aplicatiile pot fi extinse cu usurinta si pot fi puse la dispozitie intr-o maniera flexibila pe Cloudul public dar si in centrul local de date. Economisiti spatiu de stocare cu ajutorul de-duplicarii VHD si a numeroaselor optiuni de stocare.

Virtualizare pentru afaceri

Windows Server 2012 R2 Standard va permite sa defasurati o infrastructura virtuala desktop. Cerintele pentru sistem a acestor noi caracteristici si optimizari sunt asemanatoare cu cele din versiunea precedenta. In acelasi timp, Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard suporta doua procesoare fizice precum si doua masini virtuale, acest lucru fiind un beneficiu pentru virtualizare. Win Server 2012 R2 Standard va ofera o platforma ideala pentru virtualizare si care va permite sa faceti economii considerabile cand vine vorba de costuri.

Dezvoltari noi in Windows Server 2012 R2 Standard

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard nu numai ca va ofera un sistem de operare server fiabil, dar va ofera si performante crescute care sunt la fel de impresionante precum noile caracteristici si programe:

 • O interfata moderna: interfata utilizator noua, optimizata pentru ecrane “touch”
 • Microsoft Windows Azure: securitatea serverului pe Azure Cloud
 • PowerShell 3.0: gestionare imbunatatita a configurarii sistemului
 • Task Manager modificat: performante imbunatatite cu procesele de optimizare
 • Internet Information Service 8.0: management extins al validarii certificatelor
 • Noul SMB 3.0 versiune protocol: acces mai rapid si mai stabil la impartasirea fisierelor

Caracterisitici si programe precum Hyper-V si Direct Access au fost de asemenea imbunatatite. Astfel performantele platformei pentru virtualizare Hyper-V au crescut, timp in care DirectAccess va ofera acum tehnologie bridging IPv6 pentru serverul dumneavoastra. In comparatie cu versiunea precedenta, Windows Server R2 Standard 2012 va ofera in plus noi functii pentru stocare precum VHDX, stocare QoS si spatiu de stocare tiering.

Managmentul datelor si controlul accesului

Noile fisiere sistem ReFS, dezvoltate in special pentru stocarea datelor, extind partitiile NTFS existente. Dynamic Access Control, care verifica accesul fisierelor cu meta date, au fost de asemenea introduse in Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard. Acest lucru afecteaza si politele pentru securitate Active Directory si previn, de exemplu, accesul neautorizat in timpul transferurilor de date.

Windows Server 2012 R2 Standard - Cerințe de sistem

Platforma  Windows 
Cerinte sistem de operare  Windows Server 2012 R2 Standard
Procesor  Procesor minim 1.4 GHz pe 64 - bit
Memorie  minimum 512 MB
Hard disk  minimum 32 GB
Placa Video  /
Placa Audio  /
Link-uri către "Windows Server 2012 R2 Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2012 R2 Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat