Windows Server 2008 Standard

Windows Server 2008 Standard
899,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100049-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Microsoft Windows Server 2008 Standard este sucesorul lui Windows Server 2003 si va ofera multe...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2008 Standard"

Microsoft Windows Server 2008 Standard este sucesorul lui Windows Server 2003 si va ofera multe functii si programe noi. O varietate diversificata a transferului de date, caracteristici pentru administrarea si protectia accesului, care au fost integrate si optimizate pentru Windows Server 2008 Standard. Microsoft va ofera pentru afacerea dumneavoastra, un sistem de operare stabil. Windows Server Standard 2008 este dezvoltat pentru afacerile mici si medii.

Interfata intuitiva pentru toate cerintele

Windows Server 2008 Standard este indreptat in special catre afaceri cu operatiuni server si impreuna cu noile functii si programe va ofera suportul ideal si stabil pentru serverul dumneavoastra. Win Server 2008 Standard poate fi instalat si in versiunea “core”, care ruleaza fara o interfata grafica. Aceasta versiune “core” este o versiune minimalizata, care ruleaza fara interfata grafica a sistemului de operare, dar contine in acelasi timp toate caracteristicile esentiale. Cu toate acestea versiunea normala,cu interfata grafica a lui Microsoft Windows Server 2008 Standard contine absolut toate caracteristicile noi, astfel puteti beneficia printre altele si de mediul pentru virtualizare Hyper-V. Acest mediu pentru virtualizare va permite sa virtualizati sisteme server intregi dar si sa organizati virtual sau fizic resursele, cu ajutorul instrumentelor pentru administrare.  

O gestionare optima a serverului

Aveti acum optiunea de a alege intre mai multe moduri de administrare a serverului dumneavoastra. Printre acestea este si Server Manager, care gestioneaza functii centrale si va prezinta o privire de ansamblu a statusului sistemului dar si notificari care vin de la componente. In acelasi timp, fata de predecesorii sai, in Windows Server Standard 2008 a fost inclus un numar de instrumente pentru administrare, printre care o interfata WMI integrata impreuna cu care hostul ofera functii pentru administrarea scripturilor, PowerShell, care poate utiliza scripturi deja existente, de exemplu in formatul vbs sau bat, snap-ins incluse si MMC.

Functii noi in Microsoft Windows Server 2008 Standard

Cerintele pentru sistem sunt mai mari in comparatie cu predecesorii sai datorita unui numar mare de functii si caracteristici adaugate. Win Server 2008 Standard va ofera in schimb numeroase instrumente si capabilitati extinse:

 • Server Core: modul minimalizat al sistemului de operare fara interfata grafica a utilizatorului
 • PowerShell: administrarea sistemului utilizand scripturi
 • Terminal Services: noi functii aditionale
 • Active Directory: instrumente pentru utilizator si resurse
 • BitLocker: encriptarea datelor
 • IIS 7.0: noua versiune a Internet Information Services cu suport pentru PHP, SSL si HTML

In afara de aceste dezvoltari si imbunatatiri ale programului tehnic, optimizarea sistemului a fost dezvoltata in Microsoft Windows Server 2008 Standard, rezultand de exemplu, in triplarea fluxului de date in comparatie cu predecesorii sai.

Securitate impreuna cu Windows Server 2008 Standard

Securitatea sistemului a fost tot timpul o preocupare majora pentru Microsoft, in special atunci cand vine vorba de servere. Astfel ca multe caracteristici noi pentru securitate au fost adaugate in Windows Server 2008 Standard. Printre acestea sunt un firewall integrat cu polite revizuite si setari in noul snap-in pentru administrare, controller-ul domeniu pentru aplicatii in zone critice pentru siguranta, Network Access Protection (NAP) integrat pentru o evaluare continua a statusului clientului si strategii pentru izolare DC cu ajutorul carora puteti creea si gestiona retele izolate logic si retele fizice. Astfel Microsoft Windows Server 2008 Standard va ofera un sistem de operare pentru server care nu este numai robust, dar mai presus de toate prezinta si ofera siguranta.

Windows Server 2008 Standard - Cerințe de sistem

Platforma  Windows 
Cerinte sistem de operare  Windows Server 2008 Standard
Procesor  Minimum 1GHz(procesor x86) sau 1.4 GHz(procesor x64). Recomandat: 2 GHz sau mai puternic
Memorie  Minimum 512 MB Recomandare: 2 GB RAM sau mai mult 
 Maximum(arhitectura 32-bit): 4 GB (Editie Standard) sau 64 GB (Enterprise si Editie Datacenter) 
 Maximum(arhitectura 64-Bit-): 32 GB (Editie Standard) sau 2 TB (Editia Enterprise, Editia Datacenter si sisteme  bazate Itanium)
Hard disk  Minimum 10 GB 
 Recomandat: 40 GB (instalare completa) 10 GB (Instalare Server Core)
Placa Video  Super VGA (800 x 600) sau monitor cu o rezolutie mai mare
Placa Audio  /
Link-uri către "Windows Server 2008 Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2008 Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat