Windows Server 2008 R2 Enterprise

Windows Server 2008 R2 Enterprise
2.249,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100053-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Versiunea Windows Server 2008 R2 Enterprise este o imbunatatire adusa predecesorului sau,...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2008 R2 Enterprise"

Versiunea Windows Server 2008 R2 Enterprise este o imbunatatire adusa predecesorului sau, Enterprise, si va ofera in plus un numar de caracteristici si functii noi. Win Server 2008 R2 Enterprise este indreptat spre companiile mari si mici si a fost creeat pentru mediile virtualizate. Un numar de caracteristici si programe precum platforma pentru virtualizare Hyper-V, PowerShell si Active Directory au fost puse la dispozitia dumneavoastra in acest scop. Impreuna cu acestea, Microsoft ofera afacerii dumneavoastra un sistem de operare server, puternic si sigur.

Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise ofera functii extinse

La baza sistemului de operare Windows Server 2008 R2 Enterprise sta Windows 7, fata de predecesorii sai care aveau sistemul de operare construit in baza lui Windows Vista. Interfata utilizatorului a fost imbunatatita si de asemenea au fost aduse multe imbunatatiri acestui sistem de operare, din punct de vedere tehnic. Daca nu doriti sa utilizati o interfata grafica, de exemplu daca doriti sa economisiti resurse, Microsoft Windows Server 2008 va ofera optiunea “core installation”. Astfel va permite sa utilizati sistemul, de exemplu, in baza scripturilor in loc de interfata utilizatorului si va ofera programe si caracteristici esentiale pentru rulare. O modificare importanta in Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise este aceea ca sistemul de operare este disponibil in versiunea 64-bit. Suporta de asemenea si DirectAccess si pana la 256 de procesoare logice. 

Deoarece Windows Server 2008 R2 Enterprise a fost dezvoltat in principal pentru virtualizare, functii precum cele 4 licente pentru instante virtuale sau virtualizarea platformei Hyper-V, va ajuta pentru o utilizare cat mai usoara. Cea din urma va permite sa gestionati resurse fizice si virtuale si pentru virtualizarea unui sistem complet. Win Server 2008 R2 Enterprise va ofera un numar de instrumente pentru administrare, chiar si diferite moduri, pentru o administrare completa a sistemului dumneavoastra. Indiferent daca doriti sa utilizati un server manager, PowerShell sau interfata integrata WMI pentru gestionarea resurselor, va ofera un ajutor nepretuit in orice situatie.

Caracteristici noi in Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise

Toate functiile si programele noi din Windows Server R2 Enterprise 2008 au fost dezvoltate in special pentru unitatile dumneavoastra server. In timp ce optimizarea rezultata a fost indreptata in special catre viteza si transferul datelor, caracteristicile noi va ofera suportul ideal pentru medii virtualizate. Impreuna cu noile functii de baza, MS Windows Server 2008 R2 Enterpise va ofera un sistem de operare server, complet:

 • DirectAccess: sistem alternativ VPN
 • Active Directory: gestionarea utilizatorilor si a resurselor
 • Servicii terminal optimizate: functii adaugate
 • Core Server: versiunea minimalizata a sistemului de operare
 • Internet Information Services 7.0: pentru conceperea paginilor web dinamice si statice
 • Hot Add Memory: adaugarea memoriei in timpul rularii sistemului
 • BitLocker: program pentru encriptarea datelor

O dezvoltare importanta si noua in Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise este “Failover Clustering”. Cu ajutorul acestei caracteristici veti putea gestiona pana la 128 de partitii si 18 exabytes de resruse, in grup.

Functii pentru siguranta, in Windows Server 2008 R2 Enteprise

Deoarece securitatea este o componenta cheie a oricarui sistem de operare Microsoft, printre alte caracteristici, urmatoarele trasaturi de securitate au fost integrate in MS Windows Server 2008 R2 Enterpise: control al domeniului “read only”, Network Access Protection, Cryptography Next Generation.

Windows Server 2008 R2 Enterprise - Cerințe de sistem

Platforma  Windows 
Cerinte sistem de operare  Windows Server 2008 R2 Enterprise
Procesor  Minimum 1GHz(procesor x86) sau 1.4 GHz(procesor x64). Recomandat: 2 GHz sau mai puternic
Memorie  Minimum 512 MB Recomandare: 2 GB RAM sau mai mult 
 Maximum(arhitectura 32-bit): 4 GB (Editie Standard) sau 64 GB (Enterprise si Editie Datacenter) 
 Maximum(arhitectura 64-Bit-): 32 GB (Editie Standard) sau 2 TB (Editia Enterprise, Editia Datacenter si sisteme  bazate Itanium)
Hard disk  Minimum 10 GB 
 Recomandat: 40 GB (instalare completa) 10 GB (Instalare Server Core)
Placa Video  Super VGA (800 x 600) sau monitor cu o rezolutie mai mare
Placa Audio  /
Link-uri către "Windows Server 2008 R2 Enterprise"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2008 R2 Enterprise - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat