Windows Server 2012 - 1 Device CAL

Windows Server 2012 - 1 Device CAL
84,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100076-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
În momentul în care dumneavoastră achiziționați Windows Server 2012, primiți o licență server...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2012 - 1 Device CAL"

În momentul în care dumneavoastră achiziționați Windows Server 2012, primiți o licență server care vă permite să instalați și să utilizați sistemul de operare pe un server. Pentru fiecare dispozitiv care urmează să se conecteze la server, este necesar să achiziționați separat licențe pentru aceste dispozitive, denumite Device CAL.

O licență Windows 2012 Device CAL pentru fiecare dispozitiv care se conectează la server

Windows Server 2012 Device CALs(Client Access Licenses) permit accesul la server și la informațiile stocate, a dispozitivelor verificate și licențiate. Spre deosebire de licențele User CALs, aceste licențe Device CALs pentru Windows Server 2012 sunt legate de un anumit dispozitiv și nu de utilizator. Nu există acces individual per utilizator, dar per dispozitiv. Acest lucru înseamnă că împreună cu Microsoft Windows Server 2012 Device CALs, orice angajat poate accesa serverul de pe un dispozitiv licențiat. Acest tip de licențiere este îndeosebi potrivit companiilor mari, cu un număr de fix de stații de lucru, care câteodată necesită acces la server.

Toate dispozitivele pot fi legate cu ușurință, la server

Câte licențe Microsoft Windows Server 2012 Device CALs este necesar să achiziționați depinde de câte dispozitive doriți să aibă acces la server. Acest pachet conține o licență CAL pentru dispozitive. Aceasta vă permite, exact un dispozitiv să acceseze serverul dumneavoastră. Puteți creste numărul licențelor Windows Server 2012 Device CALs când doriți, oferind acces la server de pe toate dispozitivele din compania dumneavoastră. Ajustați numărul de licențe CAL pentru a întâmpina nevoile dumneavoastră și pentru un mediu de lucru stabil și eficient din punct de vedere al costurilor. Atenție: CAL-urile pentru utilizatori și CAL-urile pentru dispozitive pot fi combinate însă nu pot fi divizate. Sunt întotdeauna legate de scopul în care au fost create. De exemplu, o licență Windows 2012 Device CAL poate fi utilizata pentru Windows Server 2012 Standard și Windows Server 2012 DataCenter.

Nota: Atunci când achiziționați CAL-uri pentru dispozitive, veți primi un document care vă identifică ca utilizatorul legal al acestor licențe și vă permite să le utilizați în legalitate. 

 

Windows Server 2012 - 1 Device CAL - Cerințe de sistem

Platforma Windows 
Cerinte sistem de operareWindows Server 2012
Procesorminimum Procesor 1,4 GHz pe 64bit
Memorie minimum 512 MB
Hard disk minimum 32 GB
Placa Video /
Placa Audio /
Link-uri către "Windows Server 2012 - 1 Device CAL"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2012 - 1 Device CAL - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat