Microsoft Project 2010 Standard

Microsoft Project 2010 Standard
799,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100028-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Engleza
 • 15-30 minute
Cu Microsoft Project Standard 2010 veti avea in permanenta o perspectiva de ansamblu asupra...Mai multe

Informații produs "Microsoft Project 2010 Standard"

Cu Microsoft Project Standard 2010 veti avea in permanenta o perspectiva de ansamblu asupra proiectelor dumneavoastra: gestionati si concepeti proiecte noi, organizati intalniri si distribuiti sarcini noi angajatilor. Impreuna cu Project Standard 2010 este mult mai usor sa accesati comenzi importante, datorita noului meniu Ribbon imbunatatit, care integreaza noile proiecte rapid, simplu si eficient.

Gestionati productiv proiectele cu Microsoft Project 2010 Standard

Project Standard 2010 gestioneaza implementarea noilor proiecte automat: setati datele si deadlineurile si includeti “sub-items” in proiecte. Adaugati angajatii esentiali, resursele si obiectivele pas cu pas in MS Project Standard 2010 si priviti cum proiectul dumneavoastra prinde viata in cateva minute. Programul pentru gestionarea proiectelor este ideal nu numai pentru freelanceri ci si pentru comapaniile mici.

Project Standard 2010 preia automat o mare parte din activitatea dumneavoastra. Datele interdependente sunt incluse consecutiv; Project 2010 Standard va avertizeaza de potentialele probleme cauzate de suprapunerea resurselor sau a angajatiilor si va ofera solutii. Datele pe care le detineti in Word sau Excel pot fi importate. Proiecte complexe care se intind pe o perioada lunga de timp sunt prezentate clar, in noua axa a timpului.

Functii importante in Microsoft Project Standard 2010:

 • Utilizati MS Project Standard 2010 pentru a corela datele si resursele si pentru a genera proiecte complexe in cateva minute
 • Design imbunatatit: daca utilizati produsele Office 2010, integrarea lui Project 2010 Standard in activitatea zilnica se v-a desfasura cu usurinta.
 • Avertizari automate a potentialelor suprapuneri din proiectele dumneavoastra legate de timp sau resurse, faciliteaza structurarea proiectelor 
 • Designul nou, culorile si efectele va asigura ca puteti utiliza acest program pentru gestionarea proiectelor intr-o maniera placuta vizual
 • Importati date din documente Excel pentru a integra informatii existente in proiectele dumneavoastra fara nici un effort.

Conceperea proiectelor sensibile la context cu Project Standard 2010

Pentru prima data in cadrul acestui program a fost introdus meniul Ribbon, care a fost utilizat de Microsoft incepand cu Office 2007. Acest meniu va ofera acces rapid si intuitiv la functiile esentiale proiectelor dumneavoastra. Deoarece interfata vizuala nu difera foarte mult de a celorlalte produse din suita Office 2010, veti putea utiliza acest program imediat fara nici un fel de probleme.

Mai mult decat atat, Project 2010 Standard va permite sa prezentati informatiile intr-o maniera placuta vizual, utilizand palete de culori, efecte pentru text moderne si multe altele. Accentuati pasii importanti in proiectul dumneavoastra cu deisgnul potrivit si marcati acele etape care va ajuta proiectul sa avanseze. Poate gestionati echipe mari de angajati, atunci alocati-le culori in Microsoft Project Standard 2010 si utilizati drag&drop pentru a le adauga sarcinile potrivite. Microsoft Project 2010 Standard simplifica planificarea, gestionarea si rularea proiectelor. Lucrati mai repede si mai productiv, pas cu pas ajungand la rezultatul dorit.

Atentie: Microsoft Project Standard 2010 nu este compatibil cu Microsoft Office 2016!

Microsoft Project 2010 Standard - Cerințe de sistem

Platforma  Windows
Cerinte sistem de operare

 Compatibil doar cu versiunea pe 32 bit:

 • Windows XP cu Service Pack (SP) 3
 • Windows Server 2003 SP2
 • MSXML 6.0.

 Compatibile cu ambele versiuni 32-bit si 64-bit:

 • Windows Vista cu SP1
 • Windows Server 2008
 • Windows 7
 • Windows 8
 • Terminal Server
 • Windows on Windows (WOW)
 (permite instalarea versiuni 32-bit pe un sistem de operare 64-bit, cu exceptia a Windows Server 2003 64-Bit si Windows XP 64-Bit).

 Nu este compatibil cu editiile:

 • Windows Server 2003 64-Bit
 • Windows XP 64-Bit
Procesor  Procesor 500-MHz- sau mai rapid
Memorie  256 MB RAM; 512 MB RAM recomandat pentru caracteristici avansate
Hard disk  2 GB
Placa Video

 Monitor cu o rezolutie 1024x768 sau mai mare

Placa Audio  /
Link-uri către "Microsoft Project 2010 Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Project 2010 Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat