Microsoft Office 2013 Standard

Microsoft Office 2013 Standard
309,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100014-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Pachetul MS Office Standard 2013 include 6 programe diferite: Word, Excel, Outlook, PowerPoint,...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 2013 Standard"

Pachetul MS Office Standard 2013 include 6 programe diferite: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher și OneNote. De exemplu, Word poate fi utilizat pentru" hârțogăria" de zi cu zi sau în cazul în care este necesar vă permite să editați și să compuneți teze de doctorat. Outlook vă permite organizarea căsuței poștale electronice și gestionarea extensivă a contactelor, fie cu ajutorul tastaturii și a mouse-ului, fie prin intermediul interfeței touch, cu ajutorul degetelor. 

Colecția de programe Office 2013 Standard transformă un calculator într-un birou în toată regula. De exemplu, importarea documentelor Word în Excel se desfășoară cu ușurință, astfel puteți utiliza aplicațiile simultan, fără a mai fi necesar să convertiți fișierele.  Cerințele de sistem scăzute fac din Microsoft Office Standard 2013 un candidat perfect pentru dispozitivele mai vechi, pe care doriți să instalați o aplicație nouă. 

One Note: păstrați notițele dumneavoastră . Inclus în Microsoft Office Standard 2013 se află OneNote, un instrument care poate fi utilizat pe dispozitive touch. Aveți posibilitatea să scrieți, să desenați, să luați notițe, orice activitate care nu se poate desfășura la tastatură este perfectă pentru OneNote. Informația poate fi procesată și în Word sau Excel. OneNote sincronizează automat toate dispozitivele unde sunteți înregistrat cu contul dumneavoastră Microsoft.

Sincronizare OneDrive: Fișierele MS Office Standard 2013 pot fi salvate direct pe OneDrive. Astfel veți avea acces permanent la fișierele dumneavoastră (conexiune Internet necesară). Interfața Office Web vă oferă posibilitatea de a accesa fișiere în diferite formate fără a mai fi necesar să instalați și alte aplicații. Achiziționați Microsoft Office 2013 Standard pentru a deveni independent și pentru a avea posibilitatea să lucrați de oriunde vă aflați.

In cadrul pachetului Office 2013 Standard se regăsește și PowerPoint , un instrument puternic pentru prezentări și care vă permite să creați design-uri unice gata pentru printare. Cu PowerPoint puteți dobândi rezultate  profesionale, într-un timp foarte scurt, cu puțină pregătire. Integrați pozele și videoclipurile dumneavoastră și aduceți-le la viață.

Publisher este destinat să vă ajute în crearea publicațiilor precum broșuri, flyere, meniuri, invitații și altele. Invitații de nuntă sau material de marketing pentru companii, fără a mai depinde de instrumente adiționale, orice design gândit de dumneavoastră este pregătit pentru printare.  

MS Office Standard 2013 este pregătit pentru munca în echipa. Împărtășirea documentelor cu ajutorul conexiunii Internet și furnizați rezultatele dumneavoastră fără a mai fi necesar să utilizați email-uri sau alte medii de comunicare.

 

Platformă: Windows

Sisteme de operare suportate: Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows RT, Windows 8.1, Windows Server 2016, Windows 10

Procesor: 1 GHz 

Memorie: minimum 1GB, recomandat 2GB pentru procesoare 64bit

 

Link-uri către "Microsoft Office 2013 Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 2013 Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat