Microsoft Office 2007 Professional Plus

Microsoft Office 2007 Professional Plus
182,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100009.1-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Microsoft Office Professional Plus 2007 este un pachet potrivit pentru companiile cu cerinte...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 2007 Professional Plus"

Microsoft Office Professional Plus 2007 este un pachet potrivit pentru companiile cu cerinte sporite. Va asigura o productivitate maxima, in conditii stabile. Aceasta suita Office 2007 contine Word 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007, Publisher 2007, Access 2007 si Outlook 2007, care include functia Business Contact Manager. Astfel veti avea in permanenta suportul necesar pentru activitatea zilnica, oferindu-va o plaja larga de aplicatii. Beneficiati de aplicatii office pentru creeare text, foi de calcul, gestionarea email-urilor si a prezentarilor si designul publicatiilor. Datorita caracteristicilor fiecarui program in parte veti dobandii in permanenta un rezultat profesional. Profitati de avantajele fiecarei aplicatii Office pentru creeare text, tabele, gestionarea email-urilor, pentru designul prezentarilor, gestionarea bazelor de date si design-ul publicatiilor. Datorita caracteristicilor extinse ale fiecarui program veti dobandi de fiecare data un rezultat profesional.

Trasaturi principale Microsoft Office Professional Plus 2007

 • Live Preview: template-uri, deisgn si functii pentru formatare vor fi prezentate in timp real, in fereastra pentru documente.
 • Ribbon: O noua interfata pentru utilizator care va ofera o navigare rapida si intuitiva.
 • Modulele personalizate, designul si structurile cresc productivitatea si faciliteaza creearea noilor proiecte.
 • Protectie mai mare impotriva pierderilor de date cu ajutorul suportului XML, reducerea dimensiunilor documentelor pentru mai mult spatiu de stocare si un timp de incarcare mai scurt.
 • Outlook va permite inscrierea pentru feed-uri RSS si va permite conectarea conturilor de e-mail si gestionarea acestora.
 • Access contine solutii predefinite si editabile pentru baze de date.

Usurinta in utilizare cu ajutorul noului meniu Ribbon

In cadrul suitei de programe Office 2007, meniul clasic Office a primit o structura noua intitulata Ribbon. Cu ajutorul acestei conversii, functiile cele mai des utilizate va sunt mereu la indemana. Comenziile individuale sunt dispuse in grupuri pentru a va permite o orientare usoara in cadrul meniului. In plus, va sunt puse la dispozitie functii aditionale care va asista in permanenta in functie de necesitatile dumneavoastra. Module personalizate, sabloane si modele va ajuta sa porniti noile dumneavoastra proiecte si de asemenea va ajuta sa dobanditi un rezultat final profesional, chiar daca nu aveti experienta in cadrul acestor programe. Aspectul poate fi verificat in permanenta si ajustat, cu ajutorul functiei Live Preview. 

Functii noi in cadrul aplicatiilor individuale

Fiecare aplicatie Office a fost imbunatatita cu functii noi care completeaza si imbunatatesc aceste programe. In Word puteti selecta module predefinite sau definite de dumneavoastra, in care sa adaugati continutul cel mai des utilizat in documentele dumneavoastra. Alegeti dintr-o paleta larga de pagini coperta, note de subsol sau antet si citate cu ajutorul carora sa creeati documente cu un aspect profesional. Microsoft Excel faciliteaza gestionarea cantitatilor mari de date cu ajutorul noii functii Autocomplete. Functiile pentru completarea automata a formulelor va ajuta sa creeati formule rapid si corect, luand in calcul toate referintele si necesitatile dumneavoastra.

In cadrul programului Microsoft Outlook vi se ofera posibilitatea de va afisa toate feed-urile RSS si de a strange toate conturile de e-mail si informatia intr-un singur loc. In cadrul email-urilor veti putea cauta continutul dorit rapid, cu ajutorul functiilor de cautare. In plus, datorita filtrului pentru junk si spam va protehati impotriva e-mail-urilor ndeorite sau a tentativelor de phishing. Microsoft PowerPoint va permite sa creeati diagrame direct in cadrul programului, fara a mai fi necesar sa utilizati Excel. Generati un workflow dinamic sau tabele pentru ierarhie si relatii pe care le puteti introduce in cadrul prezentarilor dumneavoastra in doar cateva click-uri. In Microsoft Access, utilizati solutii predefinite pentru bazele de date  si gestionati date structurate cu usurinta. In cadrul programului Microsoft Publisher puteti oferi un aspect profesional publicatiilor si documentelor dumneavoastra personalizate. 

Office 2007 Professional Plus – Solutia completa pentru companii

Aceasta suita de programe poate indeplinii cu usurinta toate sarcinile si necesitatile dumneavoastra din mediul afacerilor. Cu o navigare usoara, operare intuitiva si o paleta larga de sabloane va veti indeplinii sarcinile intr-un timp foarte scurt. Convingeti-va de optiunile extensive ale lui Office 2007 Professional Plus. Datorita cerintelor scazute de sistem, aceasta suita Office este perfecta pentru PC-uri mai vechi si nu foarte puternice, cu sistem de operare Windows.

Microsoft Office 2007 Professional Plus - Cerințe de sistem

Platforma  Windows
Link-uri către "Microsoft Office 2007 Professional Plus"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 2007 Professional Plus - Evaluări
(1)
25 ian. 2019

Recomand

Sunt foarte mulțumită atât de produse cât și de serviciile oferite. Recomand cu drag !

Pagina 1 din 1
Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat