Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Windows Server 2012 R2 Essentials

Windows Server 2012 R2 Essentials
1.699,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100061-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Windows Server 2012 R2 Essentials este solutia server convenabila pentru afacerile mici, astfel...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2012 R2 Essentials"

Windows Server 2012 R2 Essentials este solutia server convenabila pentru afacerile mici, astfel va veti putea concentra atentia pe activitatile afacerii dumneavoastra si nu este necesar sa urmariti in permanenta infrastructura IT. Server 2012 R2 Essentials va ofera toate functiile necesare pentru construirea si gestionarea retelei companiei dumneavoastra. Interfata utilizatorului bine structurata si operatiunile intuitive va asigura orientarea rapida in cadrul programului. Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials va ofera o capacitate de pana la 25 de utilizatori si 50 de dispozitive. Nu sunt necesare alte licente CAL. In cazul in care aceste licente CAL nu sunt suficiente, puteti efectua cu usurinta un upgrade la urmatoarea versiune Windows Server.

Functiile principale Windows Server Essentials 2012 R2:

 • Servicii cloud integrate pentru o activitate flexibila si posibilitati de impartasire a fisierelor.
 • Back up automat al dispozitivului client la cerere, cat si back up central pe server,al tuturor dispozitivelor din sistem.
 • Aplicatia “My Server” pentru sistemul de operare Windows al telefoanelor mobile va permite accesul extern la date si instrumentele pentru administrare.
 • Poate fi instalat pe un singur server fizic sau ca si masina virtuala.
 • Optiuni de implementare imbunatatite prin intermediul conectorilor optimizati.
 • Integrare Office 365 si Microsoft Azure incluzand drepturile de administrator.

Solutii bazate cloud si acces la distanta

Cu ajutorul serviciilor cloud ale lui Windows Server 2012 Essentials R2, veti putea accesa informatiile dumneavoastra de oriunde va aflati. Oferiti angajatilor dumneavoastra flexibilitate in activitate si oferiti-le un acces sigur la toate fisierele si aplicatiile firmei. Tot ce necesita angajatii dumneavoastra pentru o activitate eficienta este o conexiune Internet si un browser web. Impreuna cu integrarea Office 365 in Windows Server 2012 R2 Essentials veti putea creea conturi pentru utilizatori si casute e-mail.

Veti putea gestiona sarcini administrative simple de la distanta cu Microsoft Windows Server 2012 R2. Aplicatia “My Server” pentru sistemul de operare Windows al PC-urilor si al telefoanelor mobile va permite acces la distanta pe server, de pe orice dispozitiv si de oriunde va aflati. Accesul la distanta va permite sa va indepliniti activitatea de pe laptop, tableta sau telefon smartphone. In plus, browserul dumneavoastra web va permite acces total la fisiere, dosare si dispozitivele client.

Securizarea datelor cu Windows Server 2012 Essentials R2

Protejati informatiile dumneavoastra pentru a nu fi pierdute sau utilizate in mod necorespunzator. Istoria fisierelor din cadrul Windows Server 2012 R2 Essentials va ofera posibilitatea de back up pe utilizator si nu pe dispozitiv. In cazul in care un PC nu mai functioneaza, toate fisierele utilizatorului pot fi restabilite pe noul PC. Server 2012 R2 Essentials desfasoara la cerere back up automat al dispozitivului client pentru a preveni pierderea informatiilor si salveaza si protejeaza datele de pe orice calculator din sistem, pe serverul central.

Virtualizare

Desi Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials nu are in mod implicit platforma pentru virtualizare Hyper-V, sistemul server poate fi instalat pe un singur server fizic sau ca si masina virtuala. Astfel, veti putea decide cum sa utilizati Windows Server 2012 R2 Essentials in afacerea dumneavoastra. Server 2012 R2 Essentials va ajuta sa economisiti timp, sa minimalizati costurile si eforturile pentru optimizarea IT.

Windows Server 2012 R2 Essentials - Cerințe de sistem

Platforma  Windows 
Cerinte sistem de operare  Windows Server 2012 R2 Essentials
Procesor  Procesor minim 1.4 GHz pe 64 - bit
Memorie  minimum 512 MB
Hard disk  minimum 32 GB
Placa Video  /
Placa Audio  /
Link-uri către "Windows Server 2012 R2 Essentials"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2012 R2 Essentials - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat