Windows 7 Ultimate

Windows 7 Ultimate
339,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100003-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
 • 15-30 minute
Perioada de asistență pentru Windows 7 s-a încheiat la 14 ianuarie 2020. Microsoft Windows...Mai multe

Informații produs "Windows 7 Ultimate"

Perioada de asistență pentru Windows 7 s-a încheiat la 14 ianuarie 2020.

Microsoft Windows 7 Ultimate este ceea mai completa si eficienta versiune Windows 7. Acest sistem de operare a fost dezvoltat pentru a oferi o baza solida companiilor mici si utilizatorilor profesionisti. Win 7 Ultimate va ofera nu doar imbunatatiri vizuale, precum interfata utilizatorului, dar si multe functii noi pentru necesitatile profesionistilor si un pachet complet de programe si caracteristici.

Interfata utilizator structurata, cu performante ridicate

Sistemul de operare Windows 7 Ultimate va ofera in primul rand o interfata utilizator noua si usor de utilizat. Veti gasi si foarte multe imbunatatiri vizuale in toate aplicatiile sistemului de operare. De exemplu a fost inlaturat sidebar-ul care se gasea in versiunea anterioara Windows Vista. In sistemul de operare MS Windows 7 Ultimate widgets pot fi plasate pe desktop exact acolo unde doriti dumneavoastra fara a mai fi restrictionate de o anumita pozitie pe sidebar. Astfel veti putea oferi aspectul dorit desktopului si de asemenea toate aplicatiile si programele vitale vor fi la indemana. Programe de baza precum Paint sau WordPad au fost echipate cu un meniu Ribbon. Interfata acestui meniu Ribbon este familiara inca de la Microsoft Office 2007 si va ofera o metoda clara pentru selectarea functiilor cheie. 

Optimizarea sistemelor tehnice in Windows 7 Ultimate, precum imbunatatirea gestionarii dipozitivelor externe sau introducerea noului DirectX 11, va ofera un sistem puternic. DirectX 11 este direct raspunzator pentru suportul grafic si in Win 7 Ultimate ajuta procesele grafice. Microsost Windows 7 Ultimate ofera suport si pentru conectarea dispozitivelor alternative precum tablete si caracteristici speciale pentru dispozitivele multi touch. Astfel veti avea posibilitatea de a rula diferite programe simultan cu degetele dumneavoastra. In comparatie cu predecesorul sau, Windows Vista, cerintele de sistem Windows 7 sunt mai mici, in pofida numeroaselor caracteristici, fapt care este prezentat clar de procesul de optimizare.

Inovatiile importante Windows 7 Ultimate

Un sistem visual si tehnic imbunatatit precum Microsoft Windows 7 Ultimate sporeste performantele a numeroase programe si caracteristici. Datorita acestor imbunatatiri este perfect pentru calculatorul dumneavoastra de lucru:

 • Device Stages: o gestionare mai buna a dispozitivelor externe
 • Problem Steps Recorder: imbunatatirea inregistrarii situatiilor in care apar probleme
 • Libraries: foldere speciale pentru documente in Explorer
 • Noul centru de securitate: Action Center pentru listarea mesajelor importante ce tin de securitate si intretinerea sistemului si care necesita atentia dumneavoastra
 • Comenzi vocale si iesire voce
 • Jump Lists: acces rapid la date si programe
 • Location Aware Printing
 • Remote Desktop Host

Functii Avansate

In scopul optimizarii, anumite caracteristici au fost inlaturate din MS Windows 7 Ultimate. In schimb, noi functii au fost adaugate in plus fata de versiune Professional, incluzand aici suport pentru Windows Server Domains si XP Mode, care va permite rularea aplicatiilor si programelor mai vechi. Aditional, datorita structurii extinse, acest sistem de operare contine in mod exclusiv si “BitLocker”, programul pentru encriptare si o noua caracteristica care va permite utilizarea discurilor virtuale in format VHD. Limba sistemului poate fi modificata oricand doriti dumneavoastra.

Siguranta cu Windows 7 Ultimate

Securitatea acestui sistem a suferit si ea optimizari. Microsoft Windows 7 Ultimate va ofera acum si  acces biometric securizat . Utilizand aceasta caracteristica va veti putea loga, sau oferi acces sporit anumitor utilizatori, cu amprenta degetului dumneavoastra. MS Windows 7 Ultimate detine cu aceasta versiune si un “whitelist” pentru programele din sistem, care nu necesita confirmari pentru executare. Cu “blacklist” aveti posibilitatea de a controla programe care necesita confirmarea dumneavoastra pentru executare, astfel de fiecare data cand un astfel de program doreste sa ruleze dumneavoastra trebuie sa ii acordati permisiunea. Astfel Win 7 Ultimate va permite sa controlati programele de sistem, critice, care ruleaza pe PC-ul dumneavoastra.

 Windows 7 Ultimate - Cerințe de sistem

Platforma  Windows 
Cerinte sistem de operare  Windows 7
Procesor  Procesor minim 1GHz
Memorie  1 GB pentru 32-Bit sau 2 GB pentru 64-Bit
Hard disk  16 GB pentru versiunea 32-Bit- sau 20 GB pentru versiunea 64-Bit
Placa Video  DirectX 9 sau mai nou cu driver WDDM 1.0
Placa Audio  /
Link-uri către "Windows 7 Ultimate"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows 7 Ultimate - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat