Windows 7 Professional

Windows 7 Professional
249,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100002-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
 • 15-30 minute
Perioada de asistență pentru Windows 7 s-a încheiat la 14 ianuarie 2020. Urmand Windows...Mai multe

Informații produs "Windows 7 Professional"

Perioada de asistență pentru Windows 7 s-a încheiat la 14 ianuarie 2020.

Urmand Windows Vista, Windows 7 Professional este cel mai recent sistem de operare Microsoft. Sistemul de operare Windows 7 Pro, precum toate editiile Windows Professional, este indreptat spre utilizatorii profesionisti si sectorul business. S-au schimbat o serie de aspecte: optimizare vizuala precum interfata utilizatorului si optimizare tehnica a sistemului si a securitatii, spre exemplu modificarile aduse Windows Explorer si noului Centru de Securitate.

Performante crescute si utilizare intuitiva

Utilizarea usoara a acestui sistem de operare a fost o preocupare importanta pentru Microsoft, si din aceasta cauza interfata utilizatorului pentru nenumarate aplicatii si a sistemului in sine au fost imbunatatite. Multe programe, incluzand aici Paint si WordPad, le-au fost oferite o interfata ribbon care a fost o caracteristica comuna pentru toate programele Office incepand cu Microsoft Office 2007. Bara de lucru verticala a fost inlaturata din Win 7 Professional. Veti putea plasa direct pe desktop diferite widgets. Sistemul de operare Windows 7 Professional ruleaza mai rapid decat predecesorii sai, lucru care poate fi atribuit cerintelor de sistem scazute in ciuda numeroaselor imbunatatiri aduse. Acest sistem de operare introduce si noul DirectX 11, caruia i se datoreaza performante grafice crescute. Microsoft Windows 7 Professional suporta acum si diferite dispozitive precum tablete PC, cu o varietate de functii incluzand caracteristica multi-touch.

Inovatii pentru programe in sistemul de operare Windows 7 Professional

Imbunatatirile aduse performantei si interfetei nu sunt singurele pe care Microsoft Windows 7 Professional vi le ofera. Programele noi si caracteristicile ajuta sa accelereze workflow-ul si sa va usureze activitatea:

 • Librarii: foldere virtuale in Windows Explorer pentru o gestionare rapida a datelor
 • Noul centru de securitate: Action Center pentru listarea mesajelor importante ce tin de securitate si intretinerea sistemului si care necesita atentia dumneavoastra
 • Comenzi vocale si iesire vocala: asistenta pentru utilizatori cu capabilitati restrictionate
 • Device Stages: afisarea activitatilor frecvente ale dispozitivelor externe
 • Program de inregistrare a erorilor: pentru a incheia rapoarte cu problemele aparute
 • Creeare automata a retelelor pentru acasa
 • Impreuna cu Windows Search veti gasi continutul si programele pe care le cautati mult mai repede

Securitate impreuna cu sistemul de operare Windows 7 Professional

Sistemul de operare Windows 7 Pro nu este doar usor de utilizat si puternic, in aceasta noua versiune, Microsoft a acordat foarte multa atentie securitatii. Acuma autentificarea biometrica, cu amprenta, este oferita standard. Spre diferenta de Vista, user account control in Microsoft Windows 7 Professional este foarte usor de ajustat. De acum inainte acestor functii din whitelist li se vor oferi drepturi de administrator automat. Pentru a creste nivelul de securitate al aplicatiilor importante, poate fi creeat un blacklist pentru anumite programe. Acestea pot fi gestionate separat in timpul activitatii si o confirmare va fi necesara in permanenta. Pentru ca sistemul dumneavoastra sa raman sigur, este intretinut in permanenta cu actualizari de la Microsoft, sub forma dirverselor certificate si corecturi.

Win 7 Professional va ofera sistemul de operare ideal pentru afacerea dumneavoastra sau pentru cerinte sofisticate in domeniul privat. Functiile imbunatatite va ajuta sa utilizati la maxim PC-ul dumneavoastra.

 Windows 7 Professional - Cerințe de sistem

Platforma  Windows 
Cerinte sistem de operare  Windows 7
Procesor  Procesor minim 1GHz
Memorie  1 GB pentru 32-Bit sau 2 GB pentru 64-Bit
Hard disk  16 GB pentru versiunea 32-Bit- sau 20 GB pentru versiunea 64-Bit
Placa Video  DirectX 9 sau mai nou cu driver WDDM 1.0
Placa Audio  /
Link-uri către "Windows 7 Professional"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows 7 Professional - Evaluări
(2)
25 aug. 2019

Am achiziționat de la dvs. o licență de Windows 7 Professional. Inițial am vrut Home Premium, dar acesta este limitat la maxim 16 GB RAM (sistemul pe care îl folosesc are 32 GB RAM). Activarea s-a realizat fără probleme, sunt la a doua reinstalare. Am lua

23 mai 2017

Am achizitionat mai multe produse din magazinul dumneavoastra deoarece detin o companie IT. Sunt foarte multumit de colaborarea cu dumneavoastra.

Pagina 1 din 1
Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat