Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium
224,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100001-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Microsoft Windows 7 Home Premium este versiunea extinsa a lui Home Basic. Ambele versiuni au...Mai multe

Informații produs "Windows 7 Home Premium"

Microsoft Windows 7 Home Premium este versiunea extinsa a lui Home Basic. Ambele versiuni au fost concepute pentru utilizatorii de acasa si sectorul privat. In comparatie cu predecesorul sau, Vista, sistemul de operare Windows 7 Home Premium introduce numeroase schimbari. Acestea includ o interfata utilizator imbunatatita, functii si caracteristici noi, performante crescute si imbunatatiri in securitate. Sistemul de operare Win 7 Home Premium va ofera continut exclusiv precum o varietate de programe media.

Usor de utilizat si performante mai bune

Sistemul de operare Windows 7 Home Premium detine o interfata utilizator moderna, caracteristici noi si numeroase imbunatatiri. Usurinta in utilizare a sistemului a fost imbunatatita inca odata, oferind celor mai importante programe, precum Windows WordPad si Paint, o bara de comenzi Ribbon. Astfel veti avea in permanenta cele mai importante functii in atentia dumneavoastra, ajutandu-va sa lucrati mai eficient. Sunt suportate metode alternative de input, si va ofera caracteristici ajutatoare precum multi-touch, cu care, spre exemplu, veti putea desena sau scrie in Paint cu 2 degete odata, pe un ecran touch. In Win 7 Home Premium  veti putea plasa widgets unde doriti dumneavoastra pe desktop si astfel nu mai  sunteti restrictionat de side bar. In afara de imbunatatirile vizuale , sistemul de operare MS Windows 7 Home Premium va ofera si optimizari ale sistemului sub forma imbunatatirilor performantelor, precum DirectX 11. DirectX 11 ofera sistemului dumneavoastra suportul grafic necesar pentru procesarea graficii complexe, precum jocuri sau editare video. Per ansamblu, Win 7 Home Premium este mult mai rapid ca si predecesorul sau Vista, desi cerintele pentru rulare sunt mai mici.

Mai mult decat programe noi in sistemul de operare Windows 7 Home Premium

Pentru a va asigura ca optimizarile interfetei operator si a performantelor sistemului pot fi utilizate pe deplin, Microsoft Windows 7 Home Premium va ofera caracteristici noi si programe:

 • Program pentru inregistrarea erorilor la login: rapoartarea problemelor de logging
 • Noul centru de securitate: Action Center pentru listarea mesajelor importante ce tin de securitate si intretinerea sistemului si care necesita atentia dumneavoastra
 • Device Stages: gestionare imbunatita a dispozitivelor externe
 • Folder virtual in Explorer: o “librarie” pentru acces rapid la informatii
 • Comenzi vocale si iesire vocala: suport aplicat pentru utilizatorii cu capabilitati restrictionate
 • Task bar imbunatatit  si optiuni de previzualizare
 • Navigare rapida prin imbunatatirea aplicatiei de cautare in Windows
 • Creeare usoara a retelei pentru internet
 • Suporta dispozitive touch

In scopul optimizarii au fost inlaturate task bar-uri si functii care nu mai erau necesare. In schimb, Windows 7 Home Premium va ofera functii si programe noi precum suport HDTV sau posibilitatea de a scrie sau vizualiza DVD-uri. Microsoft Windows 7 Home Premium are deasemenea Windows Media Center, care contine Windows Media Player si numeroase jocuri.

Un sistem sigur impreuna cu Windows 7 Home Premium

Sistemul de operare Win 7 Home Premium va ofera oprtunitatea de a utiliza autentificarea biometrica. Aceasta facilitate poate fi utilizata pentru accesarea generala a sistemului de operare. Aceasta caracteristica va ofera acces exclusiv asupra sistemului dumneavoastra de operare MS Windows 7 Home Premium si ofera singuranta sporita. Programele sistem sunt gestionate acum intr-un whitelist, prin intermediul careia primesc drepturi automat de executie si nu mai este necesara o confirmare. In plus, sistemul de operare Windows 7 Home Premium este intretinut in permanenta cu actualizari, oferind siguranta in utilizare.

 Windows 7 Home Premium - Cerințe de sistem

Platforma  Windows 
Cerinte sistem de operare  Windows 7
Procesor  Procesor minim 1GHz
Memorie  1 GB pentru 32-Bit sau 2 GB pentru 64-Bit
Hard disk  16 GB pentru versiunea 32-Bit- sau 20 GB pentru versiunea 64-Bit
Placa Video  DirectX 9 sau mai nou cu driver WDDM 1.0
Placa Audio  /
Link-uri către "Windows 7 Home Premium"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows 7 Home Premium - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat