Microsoft Visual Studio 2017 Pro

Microsoft Visual Studio 2017 Pro
1.499,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100046-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Visual Studio Professional vă permite să scrieți și să publicați în limba de programare aleasă...Mai multe

Informații produs "Microsoft Visual Studio 2017 Pro"

Visual Studio Professional vă permite să scrieți și să publicați în limba de programare aleasă de dumneavoastră. Atât limbile de programare mai vechi precum C sau C++, precum și variantele mai moderne C # sau limbajul de programare Apple pentru iOS sunt suportate de Microsoft Visual Studio Pro 2017.

Împreună cu Visual Studio Professional veți economisii sume importante având în vedere că nu necesită achiziționarea altor instrumente. Construiți aplicații și programe în varianta full direct în Microsoft Visual Studio Pro 2017 și utilizați instrumentele precise de debugging ale acestui program. Astfel este mult mai ușor să depistați erorile și vă salvează mult timp în dezvoltarea aplicațiilor și pentru căutarea manuală a bugurilor fatale.

Testați varianta finită a programului direct în Microsoft Visual Studio Professional 2017 și utilizați o abordare "pas cu pas" pentru un produs gata de lansare. Puteți utiliza și varianta îmbunătățită de control a versiunii pentru a verifica componentele aplicației și pentru a vă asigura de o colaborare ușoară cu Microsoft Visual Studio Professional 2017. 

Personalizare simplă în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Posibilitatea de personalizare a versiunii de bază Visual Studio Professional.

Puteți separa extensiile pentru a crea o versiune Visual Studio Professional care vine în ajutorul necesităților dumneavoastră în toate domeniile. De asemenea selectați caracteristicile necesare pentru activitatea dumneavoastră în timpul procesului de instalare. Astfel salvați spațiu de stocare în utilizarea lui Visual Studio Professional și reduceți cerințele de sistem.

Activitate în echipă simplificată.

Microsoft Visual Studio Professional 2017 vă oferă funcția TeamExplorer. Gestionați taskurile și desemnați anumite sarcini membrilor individuali ai echipei.  Microsoft Visual Studio Pro 2017 conține și un indicator al progresului făcut de fiecare membru, atunci când sunteți presați de timp sau când doriți ca produsul finit să fie livrat la timp. Pentru a vă asigura de o activitate simultană în Microsoft Visual Studio Professional 2017, există și o versiune îmbunătățită de control în Team Explorer. Astfel vă asigurați că toți membrii echipei lucrează asupra aceleiași versiuni a programului. Simplificarea activității în echipă permite o utilizare mult mai intuitivă a Microsoft Visual Studio Professional

 

Platformă: Windows

Sisteme de operare suportate: Windows 7 SP, Windows Server 2012 R2, Windows 8.1, Windows Server 2016 și Windows 10 versiunea 1507 sau mai nouă

Procesor: 1.8 GHz dual-core sau mai rapid

Memorie: minimum 2GB RAM, 4 GB RAM recomandat(cel puțin 2.5 GB atunci când rulați pe mașină virtuală) 

Spațiu de stocare: de la 1GB până la 40GB(în funcție de caracteristicile instalate)

Placă video: compatibilă Direct x9, rezoluție minimă 1.280 x 720 pixel

 

Link-uri către "Microsoft Visual Studio 2017 Pro"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Visual Studio 2017 Pro - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat