Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Visio 2010 Professional

Microsoft Visio 2010 Professional
899,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100035-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Microsoft Visio Professional 2010 va ofera instrumente noi pentru diagrame si o gestionare...Mai multe

Informații produs "Microsoft Visio 2010 Professional"

Microsoft Visio Professional 2010 va ofera instrumente noi pentru diagrame si o gestionare usoara a celor mai complexe proceduri pentru afaceri. Diagramele dinamice pentru date sunt punctul forte al lui Visio Professional 2010. Puteti impartasii rapid, pe internet, graficele creeate, permitand colegilor sa lucreze simultan cu dumnaeavoastra.

Proceduri automate de lucru in Visio 2010 Professional

Cu Visio 2010 Professional selectati acele formate care se potrivesc necesitatilor dumneavoastra in afaceri sau pentru uz personal: numeroase sabloane, design, tipuri de diagrame si forme in MS Visio Professional 2010 va permit sa concepeti diagrame moderne si dinamice care se potrivesc datelor dumneavoastra. Instrumente inteligente pentru schitare si multe optiuni pentru sabloane, noi pentru Visio Professional 2010 si care se potrivesc cu cerintele datelor dumneavoastra.

Cu un program pentru vizualizare precum Visio 2010 Professional, puteti oferi un aspect clar si usor de inteles pana si diagramelor complexe cu foarte multe informatii. Cu ajutorul lui MS Visio Professional 2010 organizati forme logic si utilizati scheme de culori pentru a le putea prezenta mai usor. Puteti impartasii cu usurinta munca dumneavoastra impreuna cu colegii, pe internet(sau reteaua interna a companiei) si puteti discuta pe fondul acestora in Microsoft Visio Professional 2010.

Functii importante in MS Visio Professional 2010:

 • Un program pentru vizualizare potrivit pentru toate necesitatile: utilizati date din diferite programe, pentru a fi procesate grafic cu Visio 2010 Professional
 • Navigati in MS Visio 2010 Professional intr-un meniu senzitiv la context care va ofera rapid functii relevante pentru diagramele dumneavoastra
 • Utilizati functia “live preview” pentru a schimba font-uri, culori, design, margini, imagini de fundal si alte elemente vizuale in doar cateva secunde
 • Selectati acele diagrame care va sunt folositoare:  programul pentru vizualizare va permite sa alegeti intre diagrame individuale sau tipuri de diagrame favorite precum diagrame pentru organizare sau diagrame pentru retea
 • Lucrati atunci cand doriti, unde doriti: impartasiti diagramele dumneavoastra pe internet si incepeti sa lucrati cu colegii in doar cateva minute de la completarea diagramelor.

Va veti simti confortabil in Microsoft Visio Professional 2010

Microsoft Visio Professional 2010 utilizeaza aceeasi interfata utilizator intuitiva precum alte produse Microsoft Office 2010. Pentru dumneavoastra inseamna un acces instant la functii importante precum personalizarea imaginilor de fundal, cadre sau alte elemente care fac parte din diagramele dumneavoastra, intr-un singur camp din meniul Visio 2010 Professional. Nu stiti daca rezultatul obtinut in Visio Professional 2010 se potriveste cu ce v-ati dorit? Atunci utilizati functia “live preview” care va ofera o perspectiva a diagramei dumneavoastra, in doar cateva secunde, perfectionata de Microsoft Visio Professional 2010.

Puteti importa orice fel de date in Visio 2010 Professional din registrele dumneavoastra. Pentru acest lucru puteti utiliza Excel sau aplicatii precum AutoCAD sau chiar si informatii introduse in MS Visio Professional 2010 prin serverul SharePoint. Daca aveti date creeate cu SharePoint Designer, le puteti deschide imediat in Visio 2010 Professional dupa care le puteti utiliza sau impartasii in diferite aplicatii fara a pierde din functii.

Atentie: Microsoft Visio Professional 2010 nu este compatibil cu Microsoft Office 2016!

Microsoft Visio 2010 Professional - Cerințe de sistem

Platforma  Windows
Cerinte sistem de operare

 Compatibil doar cu versiunea pe 32 bit:

 • Windows XP cu Service Pack (SP) 3
 • Windows Server 2003 SP2
 • MSXML 6.0.

 Compatibile cu ambele versiuni 32-bit si 64-bit:

 • Windows Vista cu SP1
 • Windows Server 2008
 • Windows 7
 • Windows 8
 • Terminal Server
 • Windows on Windows (WOW)
 (permite instalarea versiuni 32-bit pe un sistem de operare 64-bit, cu exceptia a Windows Server 2003 64-Bit si Windows XP 64-Bit).

 Nu este compatibil cu editiile:

 • Windows Server 2003 64-Bit
 • Windows XP 64-Bit
Procesor  Procesor 500-MHz- sau mai rapid
Memorie  256 MB RAM; 512 MB RAM recomandat pentru caracteristici avansate
Hard disk  2 GB
Placa Video

 Monitor cu o rezolutie 1024x768 sau mai mare

Placa Audio  /
Link-uri către "Microsoft Visio 2010 Professional"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Visio 2010 Professional - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat