Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio Professional 2013
1.099,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100037-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Daca va aflati in cautarea unui program pentru vizualizare, puternic si de calitate, pentru...Mai multe

Informații produs "Microsoft Visio 2013 Professional"

Daca va aflati in cautarea unui program pentru vizualizare, puternic si de calitate, pentru domeniul afacerilor, Microsoft Visio Professional 2013 este solutia perfecta. Aceasta aplicatie va ajuta sa prezentati pana si cele mai complexe date sub forma unor diagrame simple, fiind ideal pentru domeniile IT, securitate, tehnic sau stintific. Punctele unde exceleaza MS Visio Professional 2013 in comparatie cu alte programe similare sunt conexiunile in timp real cu diferite tipuri de informatii si interfata intuitiva pentru utilizator.

Vizualizare cu Microsoft Visio Professional 2013

Aveti cantitati mari de date pe care doriti sa le transpuneti intr-un format usor de inteles? Microsoft Visio 2013 Professional va ajuta sa procesati cantitati mari de informatii pentru a le prezenta pe intelesul tuturor. In acest scop MS Visio Professional 2013 utilizeaza diagrame care sunt potrivite pentru sarcini in cadrul companiilor sau a micilor afaceri. Acestea includ grafice universale dar si diagrame pentru retea sau tabele. Nu numai ca aveti acces la o paleta larga de sabloane, dar puteti concepe diagramele dumneavoastra.

Pentru a va simplifica munca cu MS Visio 2013 Professional, el vine impreuna cu  o varietate de sabloane care sunt perfecte pentru diferite sarcini, relevante in domeniul afacerilor. In comparatie cu versiunea Standard a acestui program, aceasta versiune va ofera mai multe sabloane, modalitati de personalizare a stilurilor, diferite forme si multe altele.

Aspecte importante in Microsoft Visio Professional 2013

 • Forme si sabloane modificate dar si un design imbunatatit care va permit creearea diagramelor profesionale in doar cateva minute
 • Functii layout automate simplifica adaugarea formelor si coordonarea acestora in Microsoft Visio Professional 2013 
 • Meniul Ribbon a fost refacut si faciliteaza designul diagramelor in cadrul lui MS Visio 2013 Professional
 • Prin verificarea inteligenta puteti evita erorile in creearea diagramelor si veti putea verifica daca sunt in conformitate cu anumite reguli
 • Aveti posibilitatea de a lucra impreuna cu colegii dumneavoastra printr-o conexiune internet, chiar si atunci cand colegii dumneavoastra nu utilizeaza MS Visio Professional 2013. Salvati diagramele in format PDF sau XPS sau sub forma de pagini web si impartasiti-le cu ceilalti.
 • De asemenea, cu ajutorul acestui program puteti insera orice diagrame creeate de dumneavoastra in alte documente Office. Este foarte simplu sa integrati diagrame in documente Word si prezentari PowerPoint.

MS Visio Professional 2013 pentru cerinte inalte

Unul dintre atuurile Microsoft Visio 2013 Professional ca si program eficient de vizualizare este posibilitatea de colaborare intre colegi. De exemplu, puteti lucra impreuna cu colegii dumneavoastra asupra aceleasi diagrame, in timp real si fara efortul administrativ care il implica mai multe versiuni ale unei diagrame. Mai mult decat atat, putei creea o legatura intre MS Visio 2013 Professional cu date si informatii existente care sunt actulizate in timp real, astfel observand rezultatele pe diagrama actualizata.

Dumneavoastra decideti de unde doriti sa importati datele pentru diagrame. Concepeti diagrame cu date din Excel, Access sau Server SQL sau importati-le direct din serverele SharePoint in Microsoft Visio Professional 2013. Astfel evitati sa creeati duplicate ale acelorasi seturi de date. Pur si simplu utilizati date in MS Visio Professional 2013 pe care le-ati alcatuit anterior. Puteti desemna activitati prin infintarea anumitor reguli, astfel automatizand procedurile. Salvati timp si resurse, si va asigurati ca beneficiati de o modalitate usoara de a lucra.

MS Visio 2013 Professional a fost dezvoltat pentru mediul afacerilor. Exista versiunea Standard a acestui program pentru vizualizare conceput in special pentru liber profesionisti sau utilizatorii de acasa. Va rugam luati in considerare ca Microsoft Visio Professional 2013 nu face parte din suita Microsoft Office si poate fi achizitionat doar separat.

Atentie: Microsoft Visio Professional 2013 nu este compatibil cu Microsoft Office 2016!

Microsoft Visio 2013 Professional - Cerințe de sistem

Platforma  Windows
Cerinte sistem de operare

 Windows 7 SP1 pana la Windows 10, doar pe sistemele de operare 32-Bit- sau 64-Bit

Procesor  Procesor 1 GHz cu suport SSE2
Memorie  2 GB RAM
Hard disk  3 GB
Placa Video

 Necesita o placa grafica DirectX 10

Placa Audio  /
Link-uri către "Microsoft Visio 2013 Professional"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Visio 2013 Professional - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat