Microsoft Visio Professional 2013

 • : 100037-RO
 • : Microsoft
Descarcare imediata
1.099,99 RON

Toate prețurile includ TVA

Disponibilă pentru descărcare

Cantitate

Detalii si caracteristici

 • Forme si sabloane imbuntatite
 • Caracteristicile aspectului imbuntatite
 • Meniu "Ribbon" revizuit pentru acces rapid
 • Posibilitatea de salvare a diagramelor in format PDF, XPS sau Website
 • Compatibil cu alte aplicatii Office
 • 100037-RO
 • Microsoft Visio Professional 2013 - Descriere produs

Microsoft Visio Professional 2013 - Descriere produs

Daca va aflati in cautarea unui program pentru vizualizare, puternic si de calitate, pentru domeniul afacerilor, Microsoft Visio Professional 2013 este solutia perfecta. Aceasta aplicatie va ajuta sa prezentati pana si cele mai complexe date sub forma unor diagrame simple, fiind ideal pentru domeniile IT, securitate, tehnic sau stintific. Punctele unde exceleaza MS Visio Professional 2013 in comparatie cu alte programe similare sunt conexiunile in timp real cu diferite tipuri de informatii si interfata intuitiva pentru utilizator.

Vizualizare cu Microsoft Visio Professional 2013

Aveti cantitati mari de date pe care doriti sa le transpuneti intr-un format usor de inteles? Microsoft Visio 2013 Professional va ajuta sa procesati cantitati mari de informatii pentru a le prezenta pe intelesul tuturor. In acest scop MS Visio Professional 2013 utilizeaza diagrame care sunt potrivite pentru sarcini in cadrul companiilor sau a micilor afaceri. Acestea includ grafice universale dar si diagrame pentru retea sau tabele. Nu numai ca aveti acces la o paleta larga de sabloane, dar puteti concepe diagramele dumneavoastra.

Pentru a va simplifica munca cu MS Visio 2013 Professional, el vine impreuna cu  o varietate de sabloane care sunt perfecte pentru diferite sarcini, relevante in domeniul afacerilor. In comparatie cu versiunea Standard a acestui program, aceasta versiune va ofera mai multe sabloane, modalitati de personalizare a stilurilor, diferite forme si multe altele.

Aspecte importante in Microsoft Visio Professional 2013

 • Forme si sabloane modificate dar si un design imbunatatit care va permit creearea diagramelor profesionale in doar cateva minute
 • Functii layout automate simplifica adaugarea formelor si coordonarea acestora in Microsoft Visio Professional 2013 
 • Meniul Ribbon a fost refacut si faciliteaza designul diagramelor in cadrul lui MS Visio 2013 Professional
 • Prin verificarea inteligenta puteti evita erorile in creearea diagramelor si veti putea verifica daca sunt in conformitate cu anumite reguli
 • Aveti posibilitatea de a lucra impreuna cu colegii dumneavoastra printr-o conexiune internet, chiar si atunci cand colegii dumneavoastra nu utilizeaza MS Visio Professional 2013. Salvati diagramele in format PDF sau XPS sau sub forma de pagini web si impartasiti-le cu ceilalti.
 • De asemenea, cu ajutorul acestui program puteti insera orice diagrame creeate de dumneavoastra in alte documente Office. Este foarte simplu sa integrati diagrame in documente Word si prezentari PowerPoint.

MS Visio Professional 2013 pentru cerinte inalte

Unul dintre atuurile Microsoft Visio 2013 Professional ca si program eficient de vizualizare este posibilitatea de colaborare intre colegi. De exemplu, puteti lucra impreuna cu colegii dumneavoastra asupra aceleasi diagrame, in timp real si fara efortul administrativ care il implica mai multe versiuni ale unei diagrame. Mai mult decat atat, putei creea o legatura intre MS Visio 2013 Professional cu date si informatii existente care sunt actulizate in timp real, astfel observand rezultatele pe diagrama actualizata.

Dumneavoastra decideti de unde doriti sa importati datele pentru diagrame. Concepeti diagrame cu date din Excel, Access sau Server SQL sau importati-le direct din serverele SharePoint in Microsoft Visio Professional 2013. Astfel evitati sa creeati duplicate ale acelorasi seturi de date. Pur si simplu utilizati date in MS Visio Professional 2013 pe care le-ati alcatuit anterior. Puteti desemna activitati prin infintarea anumitor reguli, astfel automatizand procedurile. Salvati timp si resurse, si va asigurati ca beneficiati de o modalitate usoara de a lucra.

MS Visio 2013 Professional a fost dezvoltat pentru mediul afacerilor. Exista versiunea Standard a acestui program pentru vizualizare conceput in special pentru liber profesionisti sau utilizatorii de acasa. Va rugam luati in considerare ca Microsoft Visio Professional 2013 nu face parte din suita Microsoft Office si poate fi achizitionat doar separat.

Atentie: Microsoft Visio Professional 2013 nu este compatibil cu Microsoft Office 2016!

Link-uri către "Microsoft Visio Professional 2013"

Microsoft Visio 2013 Professional - Cerințe de sistem

Platforma Windows
Cerinte sistem de operare

 Windows 7 SP1 pana la Windows 10, doar pe sistemele de operare 32-Bit- sau 64-Bit

Procesor Procesor 1 GHz cu suport SSE2
Memorie 2 GB RAM
Hard disk 3 GB
Placa Video

 Necesita o placa grafica DirectX 10

Placa Audio /
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...
Evaluările clientului pentru "Microsoft Visio Professional 2013"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Microsoft Office Standard 2013
Microsoft Office Standard 2013
Pachetul MS Office Standard 2013 include 6 programe diferite:...
309,99 RON
Microsoft Office 2010 Professional Plus
Microsoft Office 2010 Professional Plus
Microsoft Office 2010 Professional Plus - Descriere produs...
623,99 RON
Microsoft Visio Standard 2010
Microsoft Visio Standard 2010
Microsoft Visio Standard 2010 este un program pentru vizualizare,...
849,99 RON
Microsoft Visio Professional 2010
Microsoft Visio Professional 2010
Microsoft Visio Professional 2010 va ofera instrumente noi pentru...
899,99 RON
Ultimele vizualizări