Microsoft Project 2010 Professional

Microsoft Project 2010 Professional
849,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100029-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Microsoft Project 2010 Professional este solutia ideala pentru companii sau pentru utilizatorii...Mai multe

Informații produs "Microsoft Project 2010 Professional"

Microsoft Project 2010 Professional este solutia ideala pentru companii sau pentru utilizatorii de acasa cu necesitati sporite de a planifica si de a implementa proiecte. Acest program pentru gestionarea proiectelor va furnizeaza informatii in legatura cu toate aspectele unui proiect, de la timpii de functionare pana la gestionarea resurselor si repartizarea angajatilor. Utilizand MS Project Professional 2010, colaborarea cu colegii dumneavoastra asupra unui proiect, este foarte simpla.

Planificarea proiectelor solicitante in cadrul companiilor cu ajutorul lui Microsoft Project Professional 2010

Prin intermediul lui MS Project 2010 Professional aveti posibilitatea de a implementa rapid si fara greseli, strategii pe termen lung sau scurt. Determinati in cadrul acestui program sincronizarea pasilor individuali, dar si numarul de angajati sau resurse necesare pentru realizarea proiectului dumneavoastra. In cadrul acestui program veti descoperi si multe alte procedee asemanatoare cu acesta, dar si functii automatizate pentru proiectele dumneavoastra, toate fiind la cateva click-uri distanta. 

Interfata acestui program este similara optic cu a celorlalte programe din suita Office 2010, facilitand utilizarea. Cu ajutorul functiei inteligente “Ribbon”, Microsoft Project Professional 2010 va ofera acces rapid la functii receptive contextual, pe care le veti utiliza des in proiectele dumneavoastra. Adaugati culoare proiectelor utilizand noile efecte, palete de culori si multe alte instrumente de design.

Functii Importante in cadrul Microsoft Project 2010 Professional:

 • Planificati intalniri, resurse, angajati: MS Project 2010 Professional va ajuta in pregatirea si realizarea proiectelor inteligibil si transparent.
 • Utilizati serviciul SharePoint pentru a lucra impreuna  sau pentru a impartasi proiectele dumneavoastra, cu colegii sau angajatii.
 • Beneficiati de un program usor de utilizat si familiar, datorita interfetei Office.
 • Utilizati culorile, sabloanele, efectele si fonturile oferite de acest program, pentru a da viata proiectelor dumneavoastra si pentru a dobandi aspectul dorit.
 • Va puteti baza pe procesele automate si le puteti oferi o mare parte din activitatea dumneavoastra, astfel ajungand la rezultatul dorit foarte repede.
 • Aveti posibilitatea de a vizualiza scenariile planificate impreuna cu programul pentru vizionarea managmentului, astfel incat sa observati daca ideea dumneavoastra este realizabila, fara costurile care implica o situatie reala.

Gestionarea proiectelor complexe pentru echipa in MS Project Professional 2010

Editia Professional, fata de editia Standard, va poate oferi spre exemplu posibilitatea de a conecta un proiect-server existent. Mai aveti posibilitatea de a impartasi prin intermediul SharePoint, liste de activitati sau actualizari pentru angajatii dumneavoastra, astfel incat sa fie observate imediat si sa se poata actiona rapid. Aceasta versiune Professional va mai ofera si programul pentru gestionarea proiectelor simultan, astfel incat veti putea vizualiza diferite scenarii si veti putea dezactiva anumite operatiuni. 

Atunci cand gestionati echipe mari de angajati, optiunea „drag&drop“ din cadrul acestui program va ajuta sa ii distribuiti in cadrul proiectelor, foarte rapid. Veti putea distribui colegi, angajati sau alte resurse cu usurinta, iar programul pentru gestionare va actualiza intregul proiect automat. Din aceaste motive Microsoft Project Professional 2010 este potrivit atat pentru gestionarea echipelor mici, cat si a echipelor mari si complexe, impreuna lucrand pentru viitorul companiei dumneavoastra.

Atentie: Microsoft Project Professional 2010 nu este compatibil cu Microsoft Office 2016!

Microsoft Project 2010 Professional - Cerințe de sistem

Platforma  Windows
Cerinte sistem de operare

 Compatibil doar cu versiunea pe 32 bit:

 • Windows XP cu Service Pack (SP) 3
 • Windows Server 2003 SP2
 • MSXML 6.0.

 Compatibile cu ambele versiuni 32-bit si 64-bit:

 • Windows Vista cu SP1
 • Windows Server 2008
 • Windows 7
 • Windows 8
 • Terminal Server
 • Windows on Windows (WOW)
 (permite instalarea versiuni 32-bit pe un sistem de operare 64-bit, cu exceptia a Windows Server 2003 64-Bit si Windows XP 64-Bit).

 Nu este compatibil cu editiile:

 • Windows Server 2003 64-Bit
 • Windows XP 64-Bit
Procesor  Procesor 500-MHz- sau mai rapid
Memorie  256 MB RAM; 512 MB RAM recomandat pentru caracteristici avansate
Hard disk  2 GB
Placa Video

 Monitor cu o rezolutie 1024x768 sau mai mare

Placa Audio  /
Link-uri către "Microsoft Project 2010 Professional"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Project 2010 Professional - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat