Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Project 2013 Professional

Microsoft Project Professional 2013
1.199,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100031-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Microsoft Project Professional 2013 este programul perfect pentru planificarea si desfasurarea...Mai multe

Informații produs "Microsoft Project 2013 Professional"

Microsoft Project Professional 2013 este programul perfect pentru planificarea si desfasurarea proiectelor in afaceri. Utilizati Project Professional 2013 pentru conceperea proiectelor pe termen lung, impartasiti cu angajatii, gestionati resurse si prezentati rezultatele in cadrul diferitelor programe cu care acesta este compatibil. Microsoft Project 2013 Professional va ajuta intuitiv sa coordonati proiecte din toate domeniile de afaceri.

Planificati proiectele cu Project Professional 2013

Creeati proiecte cu MS Project Professional 2013 utilizand sabloane cunoscute. In fiecare proiect individual, programul pentru gestionarea acestora va permite definirea procedurilor, setarea telurilor si inserarea pasilor. Cu Microsoft Project 2013 Professional decoperiti relationarea dintre diferite proceduri si care dintre ele sunt relevante pentru atingerea scopurilor. Astfel, Microsoft Project 2013 Professional simplifica chiar si proiectele mari si vi le afiseaza intr-o modalitate usor de inteles.

De asemenea puteti utiliza Microsoft Project 2013 Professional pentru a oferi detalii despre proiectele dumneavoastra angajatilor. MS Project Professional 2013 va permite stabilirea unei legaturi intre serverele Exchange si SharePoint, oferindu-va o metoda simpla de a face disponibile proiectele pentru intreaga companie. Printre punctele forte ale editiei Professional impreuna cu gestionarea mai multor proiecte, se afla planificarea centrala a resurselor si accesul la serviciile web.

Functii importante in Microsoft Project Professional 2013:

 • Gestionarea proiectelor mari peste serverele Exchange si SharePoint si impartasirea rezultatelor cu angajatii
 • Utilizarea procedurilor automate si solutionarea conflictelor pentru a avea posibilitatea de a descoperii si solutiona probleme rapid
 • Supravegheati constant aspecte cheie ale proiectelor precum costuri, angajati, resurse si disponibilitate, toate intr-o singura diagrama Gantt, usor de citit si urmarit
 • Interfata familiara a produselor Office va ajuta sa utilizati acest program si intrumentele lui intr-un timp foarte scurt
 • Utilizati sabloane cunoscute pentru a oferii proiectelor dumneavoastra un aspect atractiv, inovativ
 • Toate procedurile in MS Project 2013 Professional sunt corelate automat, fara a mai fi necesar sa introduceti proceduri repetitive manual

Un program puternic pentru gestionarea proiectelor cu o interfata familiara

Veti descoperi o interfata utilizator familiara in Project Professional 2013. Prin gestionarea proiectelor cu acest program ele devin intuitive si sensibile la context: meniurile va prezinta in permanenta functii particulare care sunt relevante pentru sarcinile curente. Deoarece procedurile numeroase ruleaza automat, salvati timp, iar Microsoft Project Professional 2013 va prezinta automat orice conflict in proiect, oferindu-va posibilitatea de a gasi o solutie din timp. 

Multumita lui MS Project Professional 2013, pastrati o perspectiva de ansamblu a criterilor importante pentru proiecte, monitorizand costurile si timpul de rulare. Mai aveti posibilitatea de a definii achizitii aditionale necesare pentru indeplinirea viziunii dumneavoastra asupra proiectului. Toate informatiile sunt corelate in Microsoft Project Professional 2013 pentru a va prezenta cat mai rapid cu putinta daca un proiect este viabil sau nu.

Atentie: Microsoft Project Professional 2013 nu este compatibil cu Microsoft Office 2016!

Microsoft Project 2013 Professional - Cerințe de sistem

Platforma  Windows
Cerinte sistem de operare

 Windows 7 SP1 pana la Windows 10, doar pe sistemele de operare 32-Bit- sau 64-Bit

Procesor  Procesor 1 GHz cu suport SSE2
Memorie  2 GB RAM
Hard disk  3 GB
Placa Video

 Necesita o placa grafica DirectX 10

Placa Audio  /
Link-uri către "Microsoft Project 2013 Professional"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Project 2013 Professional - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat