Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Office 2016 Home and Student

439,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
 • Microsoft
 • 100020-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Suita de programe Microsoft Office Home and Student 2016 este ideala pentru uz privat....Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 2016 Home and Student"

Suita de programe Microsoft Office Home and Student 2016 este ideala pentru uz privat. Indiferent daca doriti sa concepeti invitatii la o zi de nastere, sa gestionati cheltuielile familiei dumneavoastra, sa concepeti prezentari pentru universitate sau scoala sau pur si simplu sa luati niste notite rapide, Office 2016 Home & Student va ajuta in toate activitatile dumneavoastra. Suita Office are un program pentru fiecare necesitate.

MS Office Home and Student 2016 este compus din urmatoarele programe: 

 • Word 2016: concepere, design si editare text
 • Excel 2016: concepere tabele, foi de calcul si prezentare grafica
 • PowerPoint 2016: concepere si desfasurare prezentari
 • OneNote 2016: carnetel digital pentru idei si notite

In momentul in care achizitionati Microsoft Office Home and Student 2016 primiti toate programele de mai sus. Vor fi disponibile in permanenta pe calculatorul dumneavoastra si vor putea fi folosite cat timp doriti dumneavoastra. Este echipamentul ideal pentru activitatile zilnice de la scoala sau universitate. Microsoft va ofera actualizari permanente pentru Office 2016 Home & Student, care vor fi disponibile fara costuri aditionale. Astfel programele dumneavoastra vor fi in permanenta actualizate la zi si dumneavoastra vi se promite securitate si convenienta.

Optimizat pentru Windows 10

Microsoft Office Home and Student 2016 si Windows 10 sunt perfect compatibile. Design-ul lor si rularea lor este similara si programele se integreaza fara effort in sistemul de operare. Atentia oferita interfetei touch a facut posibila o navigare simpla. Toate dispozitivele dumneavoastra vor putea accesa datele dumneavoastra prin intermediul aplicatiilor mobile si a contului Windows Live. Nu numai ca veti putea edita documentele dumneavoastra atunci cand nu va aflati acasa, dar veti putea si sa impartasiti fotografii din vacanta sau concediu, cu prietenii sau familia, prin intermediul OneDrive.

Noutati in Office Home and Student 2016

 • Asistentul pentru cautare “TellMe” din MS Office Home and Studemt 2016 va ajuta sa gasiti functiile pe care le cautati in interiorul programului. Pur si simplu introduceti termenii de cautare si vi se va oferii o lista de sugestii.
 • Functia “Insights” va permite sa cautati informatii pe internet, direct din programul Office pe care il utilizati. Aveti posibilitatea de a cauta fotografii, tabele sau cuvinte in dictionare pe care mai apoi sa le integrati in documentele dumneavoastra. Motorul de cautare Bing va ofera rezultatul cautarii foarte rapid.
 • Editati documentele dumneavoastra impreuna cu pritenii in timp real pentru rezultate deosebite
 • Conectati-va cu alti utilizatori prin intermediul platformei Cloud OneDrive. Impartasiti continutul documentelor si editatile impreuna cu pritenii dumneavoastra sau familia. Aveti la dispozitie 5 GB spatiu de stocare, oferindu-va acces la fotografii si documente intr-un timp foarte scurt
 • Office Home and Student 2016 se adapteaza si analizeaza modalitatea dumneavoastra de a lucra si va ajuta sa va indepliniti atributiile mai repede.
 • Reduce oboseala ochiilor cu noua tema “Black Theme”. Culoarea inchisa este mai confortabila pentru ochi, astfel veti putea petrece mai mult timp in fata calculatorului.

Un stil de lucru eficient cu Office 2016 Home & Student

MS Office Home and Student 2016 introduce numeroase functii pentru a facilita activitatea dumneavoastra in fata calculatorului. Acuma este foarte usor sa deschideti, sa editati sau sa salvati fisiere PDF in Word. Fiti creativ si integrati continut online video in documentele dumneavoastra Word. Numeroase sabloane noi Excel simplifica conceperea tabelelelor. Excel face totul pentru dumneavoastra in materie de design si introducerea datelor, dumneavoastra trebuie sa va concentrati pe culegerea datelor. Gasiti noi sabloane in PowerPoint, caracteristici pentru aliniament si alte instrumente pentru design care va ajuta sa personalizati prezentarile. 

Microsoft Office Home and Student 2016 este indreptat catre utilizatorii privati, in special scolari si studenti. Microsoft va ofera pachetul perfect si o fundatie solida pentru activitatile zilnice de la scoala, de la universitate sau de a acasa.

Microsoft Office 2016 Home and Student - Cerințe de sistem

Platforma Windows
Cerinte sistem de operare
 • Windows 10
 • Windows 8.1
 • Windows 8
 • Windows 7 Service Pack 1
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2012
 • Windows Server 2008 R2
Procesor 1 GHz sau mai rapid, Procesor x86- sau x64- cu  SSE2 - set de comanda
Memorie 2 GB RAM
Hard disk 3 GB spatiu liber de stocare
Placa Video Pentru accelerare grafica este necesara o placa video compatibila DirectX 10
Placa Audio /
Link-uri către "Microsoft Office 2016 Home and Student"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 2016 Home and Student - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat