Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Informatii juridice

lizengo-team

 


Reprezentat de directorul:

  • Tobias M. Zielke

    Tobias M. Zielke


lizengo GmbH & Co. KG
Eiler Str. 3
51107, Köln, Germania

Reprezentată de
lizengo Verwaltungs-GmbH
Eiler Str. 3
51107, Köln, Germania

Reprezentant Profesional 
Directori Generali: Tobias M. Zielke

Date de contact
Număr de telefon: 031 630 1272
E-Mail: [email protected]
Adresă Internet: lizengo.ro

Registrul Comertului
Număr de înregistrare: HRA 31074
Registrul Comerțului Köln

Capital
Capital inițial sau original: 25.000€

Număr de inregistrare plătitor TVA
Număr de identificare ca și plătitor TVA:
DE300415886

 

Achiziționarea produselor noastre de către firmele plătitoare de TVA sau neplătitoare de TVA

Am dori să vă aducem la cunoștiință faptul că factura emisă pentru toate produsele achiziționate din magazinul nostru de către companii sau persoane fizice, este emisă din Germania, unde se află sediul companiei noastre și de unde vă oferim suportul si de unde vă livrăm aceste produse. 

În speță dorim sa precizăm că:

Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 84 din 2016 precizează că “În vederea reducerii sarcinilor administrative ale operatorilor economici, se abrogă prevederile referitoare la Registrul Operatorilor Intracomunitari(ROI), având în vedere că în prezent există alte pârghii mai eficiente pentru prevenirea evaziunii fiscale, inclusiv în ceea ce privește operațiunile intracomunitare.” 

Acest lucru înseamnă pentru dumneavoastră că ROI(Registrul intracomunitar) a fost desființat de la 01.01.2017 și toate firmele înregistrate in scopuri TVA sau neplătitoare de TVA sunt eligibile pentru a face tranzacții intra-comunitare.

Dacă doriți să achiziționați produsele din magazinul nostru pe firmă și sunteți înregistrat în scopuri TVA, sunteți automat înregistrat in VIES(http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/) si puteți face achiziții din UE fără TVA.

În cazul în care nu sunteți înregistrat în scopuri TVA puteți de asemenea să faceți achiziții în cadrul magazinului nostru însă factura emisă v-a conține TVA.

Declarație de exonerare

Declarație de exonerare pentru conținut 

Conținutul paginii noastre a fost creeat cu mare grijă. Totuși, nu vă putem garanta acuratețea conținutului, deplinătatea și actualitatea lui. În acord cu reglementările legale suntem responsabili pentru conținutul acestor pagini web. În acest context vă rugăm să luați la cunoștință că nu suntem obligați să monitorizăm transmiterea și stocarea informațiilor a terțe părti sau să investigăm circumstanțele activitaților ilegale. Obligațiile noastre sunt de a înlătura și de a bloca utilizarea informațiilor care intră sub incidența legii §§8 până la 10 din Telemedia Act(TMG).

Declarație de exonerare pentru link-uri 

Responsabilitatea pentru conținutul link-urilor externe(către pagini web ale terțelor părți), revine operatorilor paginiilor web din respectivul link. Nici o violare a vreunui drept nu a fost evidentă în momentul la care am intordus link-ul respectiv. Dacă vom fi înștiințați de vreo încălcare legală, vom îndepărta link-ul respectiv imediat.

Dreptul de autor 

Paginile noastre web și conținutul acestora intră sub incidența legii germane a drepturilor de autor. În afara cazurilor exprimate în lege(legea drepturilor de autor), orice formă de utilizare, reproducere sau procesare a conținutului de pe paginile noastre necesită consimțământul proprietarului drepturilor de autor. Reproducerea individuală a activitații este permisă doar pentru uz-privat, astfel încât nu poate deservi direct sau indirect la câștiguri de foloase de pe urma lor. Utilizarea neautorizată a acestora se pedepsește conform legii drepturilor de autor.

Sursa Imaginilor și a graficii 
Fotolia.com 
Istockphoto.com

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat