Guarantee banner image

Garanția 100% de rambursare a banilor

Achiziționare sigură de software de la lizengo

Mulțumită garanției 100% de rambursare a banilor* puteți face cumpărături fără grijă la lizengo. Dacă pe neașteptate, după achiziționarea unui produs, constatați că produsul achiziționat nu corespunde așteptărilor dvs., nu va trebui să suportați dvs.

Astfel puteți achiziționa sigur și fără probleme software-ul cel mai recent. Iar dacă întâmplător „ați greșit“ și încă n-ați utilizat produsele cumpărate, Serviciul nostru Clienți vă v-a ajuta cu plăcere la efectuarea unui schimb sau la anularea comenzii dvs.

Promisiunea noastră

trusted shops
Protecția cumpărătorilor Trusted Shops
geld zurueck
Garanția 100% de rambursare a banilor
ersatz
Înlocuirea în caz de probleme

În cazul unei anulări, desigur veți primi înapoi prețul întreg de cumpărare și vă puteți lipsi de alte neplăceri. În acest sens este suficient să prezentați dovada cumpărării de la lizengo (de exemplu, prin expedierea facturii corespunzătoare) și în final o confirmare în scris cu privire la faptul că produsul respectiv nu a fost utilizat, și nici nu-l veți utiliza pe viitor sau produsul nu a fost transmis, respectiv nu va fi transmis pe viitor unei părți terțe. Îndată ce ne stau la dispoziție confirmarea în scris și dovada achiziției respective, vom solicita rambursarea prețului întreg de cumpărare și virăm suma în contul bancar indicat. Din cauza operațiunilor de procesare asociate rambursarea plății se realizează cel târziu în termen de 14 zile după primirea dovezii și a confirmării de către lizengo.

Cei 4 pași pentru garanția de rambursare a banilor

Pasul 1

Solicitarea documentelor de stornare prin Serviciul Clienți

Pasul 2

Returnarea documentului completat

Pasul 3

Verificarea acestuia de către Serviciul nostru Clienți

Pasul 4

Rambursarea banilor în termen de 14 zile

În unele cazuri durata de valabilitate a garanției 100% de rambursare a banilor* poate fi limitată. Sunt afectate de acest lucru produsele care au o scadență stabilită, de exemplu Microsoft Office 365. Desigur, durata garanției se scurtează numai la produsele care sunt destinate pentru o durată de rulare mai scurtă. Astfel veți obține siguranța garanției 100% de rambursare a banilor* bineînțeles și pentru produsele care pot fi utilizate într-o perioadă de timp limitată.

Garantin är begränsad till 3 år från fakturadatum. Detta gäller inte för produkter vars livslängd är begränsad. För sådana produkter är garantin begränsad till produktens livslängd. Om bevis finns för att produkten har köpts från lizengo och skriftlig bekräftelse ges att produkten inte används och inte har lämnats ut till tredje part, kommer 100 % av det betalda priset att återbetalas utan att du behöver ange något skäl. Återbetalningen sker 14 dagar efter mottagandet av beviset och bekräftelsen från lizengo.

Live Chat Live Chat