Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Dreptul de anulare al comenzii

Mai jos veti gasii instructiuni si informatii despre conditiile dreptului de a va retrage sau de a anula o comanda.

Dreptul de anulare al comenzii 

Dupa livrarea produselor/serviciilor:

Aveti dreptul sa va retrageti din cadrul tranzactiei(contract) timp de 14 zile fara a ne oferi un motiv. Cele 14 zile vor expira de la data achizitionarii produsului(lor)/serviciului(lor). Pentru a va exersa dreptul de anulare a comenzii trebuie sa ne transmiteti o declaratie(in scris, prin posta, prin fax sau e-mail) pentru a ne instiinta in privinta deciziei dumneavoastra. Puteti de asemenea utiliza formularul pus la dispozitia dumneavoastra dar nu este obligatoriu. Este necesar sa ne informati asupra exercitarii acestui drept inainte de expirarea celor 14 zile.

Consecintele retragerii:

In momentul in care va retrageti din cadrul acestui contract(tranzactie) veti primi inapoi suma achitata pentru produsul respectiv, incluzand taxele de transport(atunci cand este cazul si excluzand costurile aditionale rezultate din alta modalitate de livrare aleasa de dumneavoastra si nu modalitatea de livrare agreata de noi), fara intarzieri si in nici un caz nu mai tarziu decat cele 14 zile din momentul in care am fost instiintati asupra deciziei dumneavoastra de a va retrage din cadrul acestui contract(tranzactie). Suma respectiva v-a fi restituita prin aceeasi modalitate de plata prin intermediul careia dumneavoastra ati achizitionat produsele din magazinul nostru. Puteti de asemenea sa ne specificati o alta modalitate de restituire a sumei fara ca dumneavoastra sa suportati costuri aditionale. Ne pastram dreptul de a pastra suma pe care ati achitat-o in magazinul nostru pana la returnarea produsului.

Clientul care a achizitionat un produs digital si care nu este furnizat pe un suport media tangibil(CD/DVD/Stick) iar produsul respectiv a fost activat de catre client, acestuia i se revoca dreptul a anula si de a se retrage din cadrul acestui contract(tranzactie). Dumneavoastra ca si client trebuie sa luati la cunostiinta acest lucru si daca este cazul sa renuntati la acest drept.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat