Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs
2.689,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100108-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Cumpărați Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL și configurați rețeaua În mediul...Mai multe

Informații produs "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs"

Cumpărați Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL și configurați rețeaua

În mediul comercial modern, un sistem de administrare și comunicații eficient și flexibil reprezintă un avantaj semnificativ. Atât pentru companiile mici, cât și pentru cele mijlocii, controlul exact și eficient al proceselor reprezintă o necesitate elementară. Ediția Standard a aplicației Microsoft Exchange Server 2016 este concepută exact în funcție de necesitățile acestor companii și servește ca interfață internă și externă, care unește angajații, grupele de proiect și chiar departamente întregi din cadrul locației.

Gama largă a funcțiilor aplicației software este concepută, pentru a susține eficient utilizatorii în cadrul activității zilnice. Indiferent dacă este vorba despre administrarea comună a contactelor, termenelor și a sarcinilor sau despre arhivarea și administrarea complexă a întregii corespondențe e-mail. Companiile care cumpără Microsoft Exchange Server 2016 Standard sub forma unei licențe Device CAL profită astfel de o colaborare productivă și de rezultate semnificativ îmbunătățite.

Colaborare la nivelul întregii platforme

La baza aplicației Microsoft Exchange Server se află, ca și până acum, „căsuța poștală”. Atât aplicația web Outlook, cât și aplicațiile Outlook intuitive pentru Android și iOS asigură o comunicare optimizată, la nivelul întregii platforme. De asemenea, aplicația software punctează cu tehnologii inteligente de filtrare. Acestea analizează la rândul lor modul individual de lucru al fiecărui utilizator și asistă utilizatorul conform unor instrucțiuni specifice, de exemplu, prin filtrarea mesajelor efectiv relevante. La acestea se adaugă OneDrive for Business pentru autorizarea, editarea și actualizarea datelor în timp real.

Securitate superioară datorită mecanismelor inteligente

Având în vedere creșterea atacurilor de pe web, siguranța reprezintă o necesitate elementară pentru companii. Și Microsoft Exchange Server susține această necesitate. În timp ce filtrul inteligent antispam ține la distanță potențialii intruși datorită tehnologiei SmartScreen și Intelligent Message Filter (IMF), aplicația software poate fi ușor cuplată prin intermediul unui API antivirus integrat cu o aplicație software oferită de terți. Funcția complexă Data Loss Prevention (DLP) protejează împotriva divulgării accidentale a datelor confidențiale către terți. Versiunea 2016 promite un grad superior de securitate și confort datorită actualizărilor trimestriale, care elimină erorile detectate și adaugă funcții noi.

Cum funcționează licențierea Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL?

Companiile care cumpără Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL beneficiază astfel de o unealtă pentru licențierea flexibilă și optimizarea costurilor. Licențele Device CAL sunt licențe asociate unui dispozitiv. Nu contează dacă este un calculator desktop, un notebook sau un dispozitiv mobil.

Cu o licență Client Acces License asociată unui dispozitiv, un dispozitiv poate fi licențiat pentru orice număr de utilizatori. Această opțiune este așadar ideală pentru stațiile de lucru utilizate periodic de diferiți angajați. De asemenea, licențele Device CAL pot fi combinate liber cu licențele User CAL, astfel încât rezultă un sistem software personalizat.

La lizengo, pe lângă licențele individuale de acces, companiile pot cumpăra Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL și ca pachet avantajos de 10 licențe CAL. Pentru întrebări ce vizează combinația optimă de licențe, companiile care doresc să cumpere Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL au la dispoziție serviciile noastre complexe de consultanță.

Important: această ofertă cuprinde exclusiv licențe Device CAL pentru utilizarea aplicației Microsoft Exchange Server 2016 Standard. Aplicația software trebuie achiziționată separat, fiind și ea disponibilă la lizengo.

PlatformăWindows
Sistem de operareWindows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM sau versiune superioară), Windows Server 2012 Standard și Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter, Windows Server 2016 Standard și Datacenter
ProcesorIntel-CPU cu arhitectură x64, procesor AMD cu suport pentru platformă AMD64
Memorie de lucruMinim 8 GB
Placă videoN/A
Placă de sunetN/A
Hard diskMinim 30 GB spațiu liber pe hard disk (unitatea de instalare); pentru fiecare pachet lingvistic Unified Messaging sunt necesari alți 500 MB. La aceasta se adaugă minim 500 MB spațiu liber de stocare pentru salvarea bazei de date a cozii de așteptare.
Monitor1024 x 768 pixeli (minim)
Unitate opticăUnitate DVD (pentru instalarea de pe DVD)
Link-uri către "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat