Microsoft Exchange Server 2016 Standard - 10 User CALs

Microsoft Exchange Server 2016 Standard - 10 User CALs
2.689,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100107-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Deoarece simpla achiziționare a aplicației Microsoft Exchange Server 2016 nu acoperă accesul...Mai multe

Informații produs "Microsoft Exchange Server 2016 Standard - 10 User CALs"

Deoarece simpla achiziționare a aplicației Microsoft Exchange Server 2016 nu acoperă accesul angajaților respectiv al utilizatorilor la funcțiile programului, este absolut obligatorie achiziționarea unei licențe Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL pentru fiecare utilizator care dorește să primească acces. Astfel utilizatorul primește acces la toate funcțiile Exchange Server 2016, independent de un anumit dispozitiv. Aceasta înseamnă că are loc o licențiere personală, independentă de dispozitiv. În funcție de numărul de licențe CAL de care are nevoie o companie, poate fi cumpărată o licență User CAL individuală sau un pachet cu mai multe licențe User CAL.

Acces permanent garantat la numeroase funcții

Utilizatorii care cumpără o licență Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL au acces nelimitat la toate funcțiile Microsoft Exchange Server 2016 Standard. Aici sunt incluse funcțiile e-mail, sarcinile și calendarul, precum și Outlook pe web, cu suport pentru Safari, Chrome, Internet Explorer, precum și Firefox și Edge. De asemenea, cu licența Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL sunt utilizabile aplicații pentru Outlook și Outlook pe web. De asemenea, utilizatorul înregistrat primește acces la căsuțe poștale web și funcții pentru control accesului în baza rolurilor (RBAC). În plus, sunt posibile căutarea în mai multe căsuțe poștale, precum și journaling cu baza de date Pro, precum și instrucțiuni de arhivare standard și definite de utilizator.

Cumpărați Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL pentru o comunicare eficientă și sigură

Cu o licență Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL, companiile le asigură utilizatorilor lor accesul la un sistem de comunicații eficient și sigur. Microsoft Exchange Server 2016 Standard unește angajații, servește controlului proceselor și funcționează ca interfață, atât pentru comunicarea internă, cât și cea externă. Aplicația software a fost concepută pentru utilizarea în companii mici și mijlocii și reduce enorm efortul administrativ pentru comunicarea în siguranță.

Folosiți numeroasele avantaje oferite de Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Utilizatorii care cumpără o licență Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL au acces nelimitat la numeroasele avantaje ale versiunii Exchange Server 2016 Standard. De menționat aici este, printre altele, arhitectura clară a programului. Și căutarea rapidă și-a demonstrat deja de mii de ori eficiența în practică. De asemenea, aplicația software oferă funcții extinse de monitorizare pentru traficul e-mail și, în felul acesta, un standard superior de securitate.Totodată, este integrată funcția DLP pentru evitarea pierderilor de date. Noua interfață Outlook face utilizarea dispozitivelor terminale mai simplă și mai confortabilă. Bineînțeles, este posibil și accesul prin intermediul unei aplicații de pe smartphone sau o tabletă.

Productivitate și control maxim

Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL oferă împreună cu Exchange Server 2016 un grad maxim de flexibilitate și transparență și crește astfel productivitatea în cadrul companiei. Prin creșterea performanței și optimizările proceselor companiile beneficiază de posibilitatea de a economisi costuri și timp și de a-și crește astfel competitivitatea.

Procesor procesor Intel x64, procesor AMD64
Memorie de lucru în funcție de rolurile instalate: server căsuță poștală min. 8 GB, server Edge min. 4 GB
Fișier de swap memorie fizică de lucru instalată, plus 10 MB
Spațiu liber de stocare pe hard disk: 30 GB pentru instalare, 500 MB pentru fiecare pachet lingvstic Unified Messaging instalat, 200 MB spațiu liber de stocare pe unitatea de disc a sistemului, min. 500 MB spațiu liber de stocare pentru baza de date a cozii de așteptare
Sistem de operare roluri de căsuță poștală și Edge: Windows Server 2012 sau 2012 R2 în versiunea Standard sau Datacenter Unelte de administrare: Windows Server 2012 sau 2012 R2 în versiunea Standard sau Datacenter, Windows 10 pe 64 de biți sau Windows 8.1 pe 64 de biți
Link-uri către "Microsoft Exchange Server 2016 Standard - 10 User CALs"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Exchange Server 2016 Standard - 10 User CALs - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat