Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise
619,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100008-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Windows 10 Enterprise este o versiune special concepută pentru companii a noului sistem de...Mai multe

Informații produs "Windows 10 Enterprise"

Windows 10 Enterprise este o versiune special concepută pentru companii a noului sistem de operare Microsoft. Această versiune conține, în afară funcțiile incluse în Windows 10 Pro, și alte caracteristici care simplifică activitatea de zi cu zi, permițându-vă să lucrați mai eficient. Prin compatibilitatea cu dispozitivele tactile, sunteți mai flexibil decât oricând și puteți să vă concentrați asupra ideilor în aproape orice loc.
Interfața modernă și ușor de utilizat vă permite să lucrați intuitiv, iar meniul Start la care s-a revenit oferă claritatea necesară. Windows 10 Enterprise se adaptează automat la orice dispozitiv și la proprietățile individuale ale acestuia. Astfel se diferențiază, de exemplu, vizualizarea pe un PC desktop față de vizualizarea pe o tabletă. Cerințele de sistem aproape nemodificate asigură faptul că puteți utiliza Windows 10 Enterprise pe dispozitive mai vechi și că nu este necesar hardware nou pentru ca sistemul să funcționeze stabil.


Caracteristici speciale în ediția Windows 10 Enterprise


• „DirectAcces“ pentru accesul transparent și sigur al angajaților mobili la rețeaua corporativă
• „AppLocker“ este succesorul extins Microsoft al Software Restriction Policies (SRP), cu care administratorii pot preveni lansarea sau instalarea unor software-uri nedorite
• „Branch Cache“, care necesită un Windows Server 2012 sau mai recent, verifică, înainte de a accesa un fișier stocat pe un server de la distanță, dacă nu a fost deja stocată intermediar o copie identică pe un PC local mai rapid
• „Device Guard“ vă permite să setați surse de aplicații admisibile
• „Windows To Go” vă permite să instalați Windows 10 Enterprise pe un stick USB


Windows 10 Enterprise, soluția completă pentru întreprinderi


În plus față de aceste caracteristici exclusive, Windows 10 Enterprise oferă și alte caracteristici corporative, cum ar fi accesarea domeniilor, gestionarea politicilor de grup, BitLocker, modul corporativ pentru Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, acces dedicat 8.1, precum și un client Hyper-V. Desigur, Windows 10 Enterprise, dispune de asemenea de toate noile caracteristici, cum ar fi asistentul lingvistic Cortana, noul browser de Internet Microsoft Edge, modul Continuum pentru dispozitive tactile, precum și recunoașterea facială și a amprentelor digitale, pentru siguranță sporită.
Programe uzuale pentru e-mail, calendar, muzică, fotografii și clipuri video precum și noul DirectX 12 pentru optimizare grafică sunt, de asemenea, incluse în sistemul de operare Windows 10 Enterprise. În plus, în versiunea Microsoft Windows 10 Enterprise există posibilitatea de acces la serviciul cloud de gestionare a listelor și identității Azure Active Directory. Cu ajutorul unei singure înregistrări, utilizatorii obțin astfel acces la numeroase aplicații cloud SaaS, cum ar fi Dropbox, Office 365 și Concur.


Suport IT profesional prin intermediul Windows 10 Enterprise
Windows va acționa în viitor mai mult decât un serviciu, motiv pentru care nu mai sunt planificate alte versiuni după Windows 10. Dar Microsoft nu se concentrează doar pe optimizarea sistemului și remedierea defecțiunilor. Principiul „Windows ca serviciu“ include, de asemenea, și caracteristici noi, care nu erau incluse încă în momentul achiziției. Astfel, Windows 10 Enterprise este extins și îmbunătățit în mod constant.

Platformă: Windows
Sistem de operare suportat: Windows 10
Procesor: Procesor sau SoC cu cel puțin 1 GHz
Memorie de lucru: 1 GB pentru 32 de biți sau 2 GB pentru 64 de biți
Spațiu pe disc: 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 20 GB pentru sistemul de operare pe 64 de biți
Placă grafică: DirectX 9 sau superior cu driver WDDM 1.0
Placă audio: N/A

Link-uri către "Windows 10 Enterprise"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows 10 Enterprise - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat