Windows Thin PC

Windows Thin PC
144,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100615-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Engleza
Windows Thin PC este o versiune specială a sistemului Windows 7. Prin intermediul acestui sistem...Mai multe

Informații produs "Windows Thin PC"

Windows Thin PC este o versiune specială a sistemului Windows 7. Prin intermediul acestui sistem de operare, se pot converti computerele cu hardware mai vechi în sisteme thin client (client restrâns). Astfel, compania are posibilitatea de a cumpăra mai puține hardware-uri noi. În plus, se economisesc și costurile pentru licențele VDA, deoarece nu sunt necesare licențe separate pentru thin client. Pe lângă computerele staționare, și laptopurile pot beneficia de acest sistem de operare. Software-ul permite și utilizarea ca desktop la distanță, fără cablu, de exemplu prin antena WLAN a unui Notebook. Sistemul de operare nu poate fi, însă, folosit în dispozitive virtuale, deoarece a fost conceput pentru alte scopuri. În Windows Thin PC, utilizatorul poate executa programe din următoarele domenii:

- securitate, management, emulare de terminale,
- desktop la distanță și tehnologii similare,
- browsere web, Media Player și mesagerie instantanee,
- vizualizare de documente și
- .NET Framework și Java Virtual Machine.
Programele în care se poate produce ceva, ca de exemplu Office, nu sunt însă acceptate.

Integrarea computerelor care economisesc energie în infrastructura firmei

Achiziționarea Windows Thin PC este o idee excelentă, printre altele, dacă se dorește utilizarea computerelor vechi sau a altor dispozitive similare cu un consum foarte redus de energie. Astfel, sistemul de operare poate ajuta la economisirea de costuri în cadrul companiei. Datorită puterii reduse, Thin PC necesită mult mai puține resurse față de sistemele de operare „mai mari”.
Cu toate acestea, Thin PC cu instrumente de management poate fi tratat ca System Center. Este ușor să se gestioneze sistemele thin client în mod centralizat. Utilizarea aplicațiilor se poate face bazându-se pe roluri. Acest lucru se aplică și pentru patch-urile de securitate, pentru date și actualizări. Pentru o securitate IT sporită, sunt disponibile funcțiile cunoscute din ediția pentru companii, BitLocker și AppLocker. În plus, utilizatorii Thin PC pot avea acces în siguranță la datele companiei pe laptopuri prin DirectAccess.

Utilizarea aplicațiilor cu grafică intensivă independent de hardware

Windows Thin PC folosește anumite funcții de la Service Pack 1 pentru Windows 7 și Windows Server 2008 R2. Astfel, se pot accesa desktopuri Windows prin conexiune la distanță, inclusiv Aero Effect. Achiziționarea Windows Thin PC permite, în plus, unor dispozitive mai puțin performante să utilizeze aplicații 3D sau materiale video cu rezoluție ridicată prin comandă de la distanță. Prin intermediul unei rețele, utilizatorul are posibilitatea de a rula programe cu grafică intensivă. În PC-ul local nu este necesar un hardware corespunzător acestor sarcini, deoarece munca de calcul efectivă este preluată de serverele interconectate. Thin PC este succesorul „Windows Fundamentals” bazate pe Windows XP și și-a demonstrat utilitatea de-a lungul anilor prin numeroșii utilizatori mulțumiți. Windows Thin PC reprezintă o formă de împachetare a „Windows Embedded Standard”. Acesta este utilizat în formă modificată și de numeroși producători de sisteme thin client veritabile, pentru a echipa din fabrică deja computerele „restrânse”.

Achiziționarea de Windows Thin PC pentru companii

Thin PC este un sistem de operare care are ca bază fiabilul Windows 7 Enterprise. El permite atribuirea unui nou scop PC-urilor deja existente. Computere care nu sunt, probabil, suficient de rapide pentru a putea funcționa cu sistemul de operare Windows complet, pot deveni sisteme thin client. Acestea respectă cerințe ridicate de securitate și de conformitate. La aceasta contribuie filtrele de software, care împiedică, printre altele, ca utilizatorii să salveze date pe harddisk. Prin RemoteFX, Thin PC permite o utilizare amplă ca desktop la distanță, prin acesta putându-se rula, de exemplu, conținuturi media de înaltă calitate, care sunt pregătite de alte desktopuri respectiv de server.

Lizengo oferă o selecție bogată de software-uri originale, de la sistemul de operare până la programul antivirus. Dacă aveți întrebări legate de software sau instalare, vă stăm la dispoziție prin consiliere și servicii adaptate.

Procesor:
cel puțin 1 GHz și 32 bit (x86)

Memorie de lucru:
cel puțin 1 GB

Spațiu liber de stocare pe harddisk:
cel puțin 16 GB

Grafică:
Driver pentru placa video DirectX 9 cu Windows Display Driver Manager 1.0 sau superior

Unitate:
unitate DVD-ROM bootabilă

Link-uri către "Windows Thin PC"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Thin PC - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat