Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs
2.129,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100611-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Licențele Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs sunt ideale pentru...Mai multe

Informații produs "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs"

Licențele Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs sunt ideale pentru dotarea computerelor de birou din companii. Aceste licențe de acces dau dreptul computerelor firmei să acceseze software-ul de gestionare a e-mailurilor Exchange Server. Concret, este vorba despre completarea Enterprise CAL din versiunea 2019. Suplimentar, fiecare computer necesită o licență CAL pentru versiunea standard Exchange Server. De asemenea, serverul firmei trebuie să dispună de o licență de server pentru ediția Enterprise. Dacă sunt îndeplinite toate aceste condiții, lucrul cu Exchange Server va determina creșterea întregii productivități a birourilor companiei, datorită simplificării modalităților de comunicare.

Mai mult decât o simplă gestionare a e-mailurilor

Cei care achiziționează licențe Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs ajută în mod activ angajații unei companii să gestioneze mai simplu informațiile. De pe un computer cu licență de acces activată, utilizatorii pot accesa mai multe căsuțe poștale de e-mail per browser web sau Outlook. Toate mesajele sunt sincronizate continuu și sortate conform setărilor. Mai mult, datele calendarului, termenele și contactele din companie sunt ușor de partajat. Pot fi create diferite roluri și grupuri de utilizatori pentru atribuirea permisiunilor. 

În ediția Enterprise, jurnalizarea se poate efectua per utilizator sau listă de distribuire, în locul efectuării per bază de date. În plus, este posibilă decriptarea jurnalelor.Politicile de conservare pot fi definite individual. Funcțiile de arhivare și conservare alternativă pot fi utilizate dacă este instalată versiunea Outlook corespunzătoare. De asemenea, pe dispozitivele pe care este instalat și licențiat Exchange Server se poate beneficia de avantajele oferite de „Microsoft Information Protection and Control” (IPC). Protecția datelor devine și mai simplă datorită regulilor de protecție la transport, regulilor de protecție Outlook și căutării Information Rights Management (IRM). 

Cumpărați Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs

Exchange Server este un sistem de software cu eficiență dovedită care prezintă numeroase inovații în versiunea 2019. Mulți angajați vor aprecia posibilitățile oferite de filtrul inteligent de mesaje (IMF) și filtrul SmartScreen. Pentru ca stocarea centralizată a e-mailurilor să răspundă cerințelor de securitate din epoca actuală, producătorii Exchange Server au îmbunătățit o serie de detalii comparativ cu versiunea anterioară. Alături de filtrul nou de spam, acum pot fi utilizate foarte simplu unitățile SSD de memorie ca memorie cache. Acum, autentificarea are loc prin intermediul certificatelor sigure. Software-ul antivirus deja existent în rețeaua firmei poate fi conectat cu ușurință la Exchange Server. Un element foarte practic pentru angajații unei companii mari este reprezentat de lista neagră și lista albă ale unei agende globale. În caz de avarie, funcția integrată Data Loss Prevention protejează compania de o pierdere a datelor. 

Cumpărați licențe de acces de la Lizengo

Pentru utilizarea Microsoft Exchange Server 2019 în cadrul unei companii este necesară câte o licență pentru fiecare instanță de server. În plus, sunt necesare licențe pentru clienți. Aceste licențe de acces sunt denumite CALs. Există User CALs și Device CALs. Ambele variante pot fi combinate la alegere în cadrul unei companii. Mai mult, ocazional sunt utilizate așa-numitele licențe ExternalConnector prin intermediul cărora utilizatorii externi, precum clienții sau furnizorii, pot accesa temporar serverul Exchange al firmei. 

Lizengo este locul ideal de unde puteți achiziționa licențe Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs. De aici pot fi procurate direct licențe originale în cantitatea dorită, pentru a fi descărcate. Din ofertă fac parte și alte tipuri de software adecvate pentru computerele firmei. În cele din urmă, unele funcții Windows sunt complementare. Astfel, de exemplu, Skype este necesar pentru utilizarea tuturor funcțiilor de poștă vocală ale Exchange Server. Cu ajutorul unui abonament Office 365, anumite funcții Outlook pot fi utilizate într-un mod mai simplu. 
Specialiștii Lizengo vă stau la dispoziție dacă intenționați să achiziționați licențe Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs. 

Software de e-mail acceptat:

Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 pentru Mac
Outlook 2013
Outlook pentru Mac pentru Office 365

Browsere acceptate pentru Outlook pe web:
Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari și Edge

Memorie:
minimum 4 GB

Placă grafică N/A

Placă de sunet N/A

Hard disk N/A

Ecran N/A

Unitate optică N/A

Link-uri către "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 Device CALs - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat