Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL
229,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100608-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
O licență Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL este adecvată în special...Mai multe

Informații produs "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL"

O licență Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL este adecvată în special pentru angajații firmelor care doresc să acceseze datele companiei din deplasare sau de acasă. Enterprise CAL reprezintă o completare la Standard CAL. Din acest motiv, achiziționarea licențelor Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL este oportună numai dacă sunt disponibile, respectiv se achiziționează și licențe Microsoft Exchange Server 2019 Standard CAL în aceeași cantitate. În schimb, combinația între licențele pentru dispozitive și licențele pentru utilizatori este posibilă în mod flexibil. În acest mod, cantitățile și tipurile de licențe de acces pot fi adaptate cu exactitate la necesitățile firmei proprii și ale angajaților. Este demn de reținut faptul că fiecare server necesită propria licență Enterprise. 

Utilizarea funcțiilor Enterprise independent de dispozitiv

Dacă un utilizator dispune de o licență Standard CAL pentru Exchange Server 2019, acesta poate deja accesa funcții importante Exchange, precum e-mailul, calendarul și contactele. Suplimentar, dacă utilizatorul obține o licență Enterprise CAL, sunt utile funcții suplimentare. Pentru a putea căuta în mod confortabil prin multitudinea de e-mailuri, spre deosebire de versiunile anterioare Exchange Server, acum este utilizat motorul de căutare Bing cu informațiile și indicii de căutare. În plus, utilizatorii care au instalat Skype for Business 2019 sau Office 365 pot folosi toate funcționalitățile poștei vocale ale software-ului prin intermediul Cloud Voice Mail.

Funcția elaborată „Data Loss Prevention” (DLP) protejează împotriva pierderilor de date care pot avea diverse motive. 
Datorită unei API corespunzătoare, software-ul antivirus existent poate fi conectat foarte simplu la un sistem de gestionare a e-mailurilor. Un aspect foarte important este reprezentat de autentificarea sigură a utilizatorilor cu ajutorul certificatelor. În cele din urmă, persoanele neautorizate nu trebuie să aibă acces la datele firmei. 

Comunicare modernă în cadrul companiei simplificată

Microsoft Exchange Server 2019 oferă numeroase îmbunătățiri. Printre altele, este disponibil un sistem modernizat de calendar. Ca și în Office 365 este disponibilă o funcție de partajare simplă a calendarului. Pentru procesele complexe au fost adăugate noi funcții pentru administratori. Printre acestea se numără cmdlet-urile PowerShell extinse și noua funcție „Nu se redirecționează”.

Companiile care achiziționează o licență Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL beneficiază de asistența îmbunătățită a sistemelor de servere performante. Mulți utilizatori vor remarca executarea mai rapidă a activităților, deoarece, între timp, este acceptată o memorie a serverului de 256 GB. O optimizare remarcabilă a performanței este oferită, de asemenea, de acceptarea unui număr de 48 de procesoare per server. 

Pentru ca activitatea zilnică a angajaților firmei să se poată derula în mod eficient, software-ul dispune de o agendă globală cu listă albă și listă neagră ușor de gestionat. În special atunci când nu se utilizează computerele staționare ale firmei, se dovedește a fi util accesul web prin intermediul Outlook Web App. 

Cumpărați Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL

Exchange Server 2019 oferă diferite opțiuni de licențiere. Sunt disponibile licențe pentru server care trebuie atribuite tuturor instanțelor executate ale software-ului de server de pe serverul unei companii. În acest sens, ediția Enterprise se adresează companiilor mari în care este necesar un număr ridicat de baze de date de cutii poștale, deoarece sunt acceptate maximum 100 de baze de date de cutii poștale. 

CALs reprezintă licențe de acces pentru clienți. User CALs sunt necesare pentru toți utilizatorii care doresc să acceseze software-ul de server de pe diferite dispozitive. Achiziționarea unei licențe Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL determină o creștere a productivității pentru aproape orice platformă, respectiv dispozitiv mobil. Totodată, datele companiei sunt protejate. Dacă se optează pentru utilizarea suplimentară a funcțiilor Enterprise, costurile de comunicare ale companiei se vor diminua și mai mult. Îndeplinirea cerințelor de conformitate va deveni mai simplă pentru angajați. La acest lucru contribuie în special noile funcții de arhivare și protecție a datelor.

La Lizengo companiile pot achiziționa și obține cu ușurință toate licențele necesare pentru Exchange Server 2019. 
Echipa Lizengo vă stă la dispoziție în cazul întrebărilor suplimentare privind Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL. 

Clienți acceptați:
Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 pentru Mac
Outlook 2013
Outlook pentru Mac pentru Office 365

Memorie:
minimum 4 GB
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk N/A
Ecran N/A
Unitate optică N/A

Link-uri către "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat