Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL
419,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100597-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Licența Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL este o componentă a...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"

Licența Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL este o componentă a sistemului flexibil de licențiere al versiunii Windows Server 2019. Aceasta este atribuită unui singur dispozitiv din firmă. Ulterior, dispozitivul poate fi folosit de un număr nelimitat de utilizatori pentru accesul la funcțiile desktop ale serverului. RDS înseamnă „Remote Desktop Services” (servicii desktop la distanță) și desemnează funcția de lucru prin acces de la distanță cu aplicațiile grafice de desktop și Windows. Cu licențele de acces pentru clienți (CAL) pot fi gestionate central rețelele de desktop. În plus, este posibilă utilizarea combinată a licențelor existente Windows Server 2016 Core cu licențele de dispozitiv pentru versiunea 2019. În acest mod, departamentul IT al unei firme va beneficia de mai mult timp pentru trecerea la ultima versiune a sistemului de operare pentru server. De asemenea, funcția de actualizări expres contribuie la economisirea timpului la actualizare. 

Modificări utile față de versiunea anterioară

Prin achiziționarea unei licențe Server 2019 RDS - 1 Device CAL se asigură utilizarea unui sistem de operare pentru server bazat pe Windows 10. Windows Server 2019 este versiunea ulterioară a Server 2016 de la care a preluat numeroase caracteristici funcționale bune. Suplimentar, au fost introduse noutăți și modificări menite să aducă un plus de eficiență și siguranță activității operaționale. Între altele, în prezent este acceptat subsistemul Windows pentru Linux. De asemenea, este posibilă integrarea distribuțiilor Linux în instalarea Windows. În plus, comenzile Linux pot fi gestionate de pe servere Windows. În acest domeniu, o contribuție revine și utilizării conceptului îmbunătățit de siguranță „Shielded-VMs”. Prin intermediul Kubernetes, angajații unei firme pot dezvolta și gestiona containere. Suplimentar, Windows Server 2019 acceptă integral IPv6 pentru toate rețelele. De asemenea, sistemul de operare permite o monitorizare la nivel de sistem a hardware-ului, dar și a rețelei. La aceasta se adaugă utilizarea tehnicilor precum peering de rețele virtuale.

Actualizarea sistemului de server

Un sistem actual de operare pentru server este compatibil cu numeroase provocări moderne. Acesta permite utilizatorilor lucrul cu software de actualitate. În acest sens, licența Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL este optimizată pentru colaborarea cu Microsoft Azure. Astfel, utilizatorii dispozitivului licențiat pot integra, de exemplu, Azure Backup pentru o sincronizare facilă a datelor și backup-ul de date. Totodată, cu ajutorul Azure Files, este posibil transferul datelor din cloud pe serverul de fișiere. Mai mult, Windows Server 2019 are la bază o protecție permanentă extinsă pentru datele importante ale firmei. Criptarea datelor și a serverelor de fișiere a fost revizuită. Acum, sistemul de operare pentru server lucrează direct cu protecția avansată Windows Defender împotriva amenințărilor (ATP). În completarea programului antivirus, în viitor, serverul va putea recunoaște în mod independent amenințări precum rootkit și atacuri zero-day și iniția măsurile de protecție corespunzătoare. Utilizatorii unei licențe de dispozitiv pentru Windows Server 2019 vor beneficia așadar în mod indirect de noile caracteristici utile ale sistemului de operare pentru server. 

Cumpărați Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL

Atât pentru companiile mijlocii, cât și pentru cele mari, achiziționarea unei licențe de dispozitiv pentru Windows Server 2019 poate fi utilă. Licența poate fi achiziționată pentru un computer staționar sau pentru un laptop ori centru de control. Dacă activitățile angajaților sunt structurate într-o manieră în care mai multe persoane împart același computer, este mai rentabilă asigurarea unei licențe pentru acest dispozitiv. La achiziționarea licenței trebuie să se aibă în vedere că sunt necesare licențe suplimentare pentru nucleele serverului. O variantă alternativă de achiziționare a licențelor CAL este reprezentată de cumpărarea simultană a 10 licențe, de exemplu, pentru situația procurării concomitente a mai multor dispozitive noi. Înainte de a vă decide să achiziționați licența Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL, puteți contacta echipa Lizengo dacă este necesar. 

Platformă: 
Windows

Procesor:
minimum 1,4 GHz (Single-Core), minimum 1,3 GHz (Multi-Core)
recomandat 3,1 GHz sau mai mult
maximum 2 socluri CPU acceptate

Memorie:
minimum 2 GB RAM
recomandat 16 GB RAM 
maximum 64 GB acceptat

Hard disk: 
minimum 160 GB (cu o partiție de sistem cu capacitatea de minimum 60 GB)

Ecran:
minimum Super-VGA (1024 x 768)

Link-uri către "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat