Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs

Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs
4.089,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100596-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Licențele Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs permit unui număr de zece...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs"

Licențele Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs permit unui număr de zece persoane accesul la serviciile unui server Windows. O licență CAL este necesară atât pentru ediția Standard a sistemului de operare, cât și pentru ediția DataCenter. Deținătorul unei licențe de utilizator poate accesa un server Windows de pe diverse dispozitive, de exemplu, de pe computerul de birou sau, în deplasare, de pe laptop. Astfel, licențele User CAL sunt adecvate pentru angajații care nu lucrează doar la un computer staționar. De pildă, dacă o companie are mulți angajați care lucrează de la domiciliu sau care călătoresc mult în interes de serviciu, ar trebui luată în considerare utilizarea licențelor User CALs în locul licențelor Device CALs. 

Medii de server sigure pentru companii

Licențele Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs utilizează protecția avansată Windows Defender împotriva amenințărilor (ATP). Această funcție din Windows Server 2019 detectează atacurile la nivelul memoriei și nucleelor. În acest scop sunt utilizați senzorii de platformă, putând fi stopată executarea fișierelor dăunătoare. O funcție de siguranță utilă a versiunii Windows Server 2019 este și protecția împotriva exploatărilor Windows Defender ATP. Aceasta dispune de patru componente care protejează împotriva vectorilor de atac și blochează comportamentele malware tipice. De asemenea, cu ajutorul tehnicii de reducere a suprafeței de atac (ASR), companiile pot împiedica accesul programelor rău intenționate la computerele angajaților. Elementele de control ale ASR blochează utilizarea scripturilor sau fișierelor suspecte. În plus, din protecția rețelei sistemului de operare face parte blocarea tuturor proceselor generate pe dispozitivele conectate ale utilizatorilor, dacă acestea nu implică gazde sau adrese IP de încredere. Măsuri suplimentare precum accesul controlat la directoare și protecția împotriva exploatărilor contribuie la minimizarea amenințărilor prin ransomware, malware etc. 

Acces la sistemul avansat de operare pentru server

De asemenea, prin achiziționarea Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs este asigurată asistență sporită pentru Linux și computerele virtuale. Printre altele se numără îmbunătățirile Office, precum funcțiile HGS de rezervă și pentru modul offline. În plus, a fost simplificată depanarea pentru mașinile virtuale ecranate. Instrumentele pentru modul de sesiune VM Connect și PowerShell Direct sunt utile atunci când s-a pierdut conexiunea rețelei cu mașina virtuală și trebuie actualizată configurația. Mai mult, Windows Server 2019 acceptă executarea Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux și SUSE Linux Enterprise Server în VM. Totodată a fost îmbunătățită negocierea suitei de cifru a HTTP/2 pentru minimizarea automată a erorilor de conexiune. Pentru un trafic mai mare, furnizorul standard pentru congestionare TCP al Windows Server a fost convertit în cub în versiunea 2019. 

Cumpărați Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs

Datorită posibilității de combinare liberă a licențelor pentru dispozitive și utilizatori, companiile mijlocii și mari vor putea cumpăra exact licențele de acces de care au cu adevărat nevoie. Nu sunt necesare investiții bănești în pachete inutile. Cu toate acestea, este rezonabilă achiziționarea unui pachet de licențe pentru 10 angajați dacă anterior nu au existat licențe client pentru mai mulți angajați. Se va avea în vedere faptul că licențele CALs pentru Windows Server 2019 sunt compatibile retroactiv. De exemplu, cu ajutorul acestora pot fi accesate servere care încă funcționează cu Windows Server 2016. 
La Lizengo puteți achiziționa cu ușurință diverse licențe. Lizengo oferă întotdeauna clienților săi software-uri originale actuale și utile. În caz de dubii cu privire la achiziționarea Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs, puteți contacta oricând echipa Lizengo. 

Platformă: 
Windows

Procesor:
minimum 1,4 GHz (Single-Core), minimum 1,3 GHz (Multi-Core)
recomandat 3,1 GHz sau mai mult
maximum 2 socluri CPU acceptate

Memorie:
minimum 2 GB RAM
recomandat 16 GB RAM 
maximum 64 GB acceptat

Hard disk: 
minimum 160 GB (cu o partiție de sistem cu capacitatea de minimum 60 GB)

Ecran:
minimum Super-VGA (1024 x 768)

Link-uri către "Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat