Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Windows 10 Enterprise LTSC 2019
1.449,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100564-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - sistem de operare business cu o varietate mare a funcțiilor...Mai multe

Informații produs "Windows 10 Enterprise LTSC 2019"

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - sistem de operare business cu o varietate mare a funcțiilor

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 este un sistem de operare sigur, care satisface și exigențele marilor corporații. Este un pachet complet cu funcții performante pentru diverse echipamente. Măsurile complexe de securitate protejează firmele mari inclusiv proactiv și cu ajutorul inteligenței cloud. Spre deosebire de Windows 10 Pro, versiunea Enterprise include unealta complexă de securitate Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Sistemul de operare asistă angajații IT ai companiei, printre altele cu funcțiile Desktop Analytics. Aplicațiile importante, precum Microsoft Edge, Cortana, Microsoft Whiteboard sau OneNote pentru Windows 10 sunt disponibile direct. Achiziționarea Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ușurează totodată munca departamentului IT al companiei în cadrul tranziției la administrarea în cloud. Astfel, unele procese de lucru pot fi comutate pe Intune, în timp ce pentru altele rulează încă Configuration Managerul. Datorită accesului la Microsoft Store pentru companii, orice firmă poate găsi într-un mod simplu alte aplicații compatibile.

Îmbunătățiri în domeniul securității

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 include o colecție de funcții interactive de raportare, care analizează amenințările la adresa securității. Fiecare companie poate alege când și cum dorește să fie informată despre pericole. Este vorba despre măsuri integrate de securitate, conectate la Azure, Office, Microsoft Cloud și alte aplicații. Microsoft Secure Score centralizează organizat datele referitoare la programele antivirus, actualizările sistemului de operare, firewall și alte aspecte de securitate. Sistemul de operare permite administratorilor firmei activarea sau blocarea anumitor adrese URL și IP. De asemenea, achiziționarea Windows 10 Enterprise LTSC 2019 înseamnă o protecție și mai bună a companiei împotriva ransomware-ului și utilizarea ultimei generații Windows Defender ATP. În plus, este suportată funcția de autentificare fără parolă: angajații pot utiliza autentificarea modernă multifactor pe dispozitivele pe care este instalat Windows 10.

Productivitate superioară cu aplicațiile pentru Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 permite, printre altele, utilizarea Azure Active Directory (AAD). Cu Windows Autopilot, dispozitivele pot fi conectate între ele fără a fi necesară introducerea directă a datelor de către utilizator. Funcția Desktop App Assure oferă asistență în cazul eventualelor probleme referitoare la sistemul de operare. Au fost aduse îmbunătățiri inclusiv actualizărilor lunare de securitate, respectiv împărțirea în pachete mai mici, care pot fi dezarhivate mai rapid. Utilizatorii Microsoft Edge vor experimenta un mod chioșc îmbunătățit și un proces mai ușor de utilizare a semnăturii digitale. De asemenea, fișierele specifice limbilor individuale fac acum parte din așa-numitele Local Experience Packs, care se instalează mai rapid și solicită sistemul de operare mai puțin decât versiunile anterioare. Unealta de instalare Cross Platform MSIX Packaging permite administratorilor firmelor actualizarea mai ușoară a aplicațiilor. La căutare utilizatorul poate beneficia acum de inteligența artificială, care găsește datele și în Office și alte aplicații.

Cumpărați Windows 10 Enterprise LTSC 2019

LTSC înseamnă Long-Term Servicing Channel. Utilizatorul primește actualizări regulate ale funcțiilor, programate a fi lansate în lunile martie și septembrie. La acestea se adaugă actualizări lunare de securitate. Aceste beneficii sunt valabile timp de 60 de luni de la data lansării software-ului. Motivul este modelul actualizat de servicii pentru sistemele de operare Windows, denumit Semi-Annual Channel (SAC).
Lizengo este locul perfect pentru achiziționarea sigură și rapidă a sistemelor de operare. Aici se poate achiziționa simplu o cheie de licență pentru un produs Windows și, dacă este necesar, se poate beneficia de asistență la instalare.
Dacă aveți în continuare întrebări referitoare la Windows 10 Enterprise LTSC 2019, echipa Lizengo vă ajută cu plăcere mai departe.

Procesor:
minim 1 GHz

RAM:
1 GB pentru 32 de biți sau 2 GB pentru 64 de biți

Spațiu de stocare pe hard disk:
16 GB pentru 32 de biți sau 20 GB pentru 64 de biți

Placă video:
DirectX 9 sau versiune superioară cu driver WDDM 1.0

Monitor:
minim 800 x 600 de pixeli

Link-uri către "Windows 10 Enterprise LTSC 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat