Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL
950,00 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100587-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Prin licența Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL, computerul firmei beneficiază de...Mai multe

Informații produs "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL"

Prin licența Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL, computerul firmei beneficiază de acces la o multitudine de funcții ale sistemului modern de baze de date SQL Server 2017. De acum înainte, fiecare utilizator al acestui dispozitiv se va bucura de numeroase raporturi și analize oferite de software-ul SQL. În plus, „Integration Services” oferă o platformă cu ajutorul căreia pot fi gestionate problemele complexe ale companiei, datorită soluțiilor de transformare a datelor. SQL Server 2017 constituie o platformă flexibilă de date pe care este folosită o interfață utilizator unitară pentru toate sistemele de operare. Angajații firmei pot dezvolta aici aplicații, utilizând tehnologia dorită. Ulterior, datele companiei pot fi integrate în noile aplicații. Indiferent de volumul de date al companiei, SQL Server 2017 pune la dispoziție „servicii cognitive” pentru procesarea datelor cu ajutorul inteligenței artificiale. 

Sarcini de lucru cu baze de date automatizate în mod eficient 

Licența client Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL este necesară pentru accesul de la un anumit dispozitiv al firmei, între altele, la funcții complexe ale modulului de baze de date. Această performanță, precum și altele au fost îmbunătățite sub diferite aspecte în versiunea 2017 față de versiunile anterioare ale software-ului. În calitate de serviciu principal de salvare și procesare a datelor, modulul de baze de date din SQL Server 2017 poate controla și cele mai exigente aplicații de procesare a datelor din companiile moderne. Prin urmare, utilizatorul poate crea, de exemplu, date OLTP și OLAP. Datorită componentelor extinse ale aplicației, cum ar fi SQL Server Management Studio, obiectele bazei de date pot fi gestionate în mod facil, în timp ce SQL Server Profiler înregistrează evenimentele de server pentru evaluarea ulterioară. 

Gestionare performantă a datelor companiei

Utilizatorii licenței Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL pot dezvolta aplicații individuale suplimentare în limbajul de programare dorit. Acestea pot fi rulate cu SQL Server 2017 în containere Windows, Linux și Docker. De asemenea, în software-ul de baze de date este integrată inteligența artificială, contribuind la examinarea mai rapidă inclusiv a volumelor mai mari de date. La nevoie, datele proprii ale firmei pot fi combinate cu date globale pentru dobândirea de noi cunoștințe. În ediția standard a SQL Server sunt disponibile funcțiile de bază pentru modelarea multidimensională și modele tabelare. Versiunea 2017 a îndrăgitului software de business impresionează prin scalabilitate ridicată și disponibilitate fiabilă. Utilizatorii au acces la diverse funcții de depozitare a datelor, precum comprimarea datelor sau modificarea capturii de date. Este posibilă gestionarea sistematică și utilizarea diferitelor data marts.

Deosebiri față de alte licențe SQL Server 

Ediția SQL Server Standard propune un software adaptat cerințelor companiilor mijlocii. Astfel, acesta funcționează cu cel mult 24 de nuclee, iar dimensiunea bazei de date este limitată la 524 PB. Pe de altă parte, în ediția Enterprise este acceptat un număr nelimitat de nuclee, deoarece această versiune mai costisitoare se adresează companiilor mai mari. Fiecare firmă necesită câte o licență pentru fiecare instanță de server, precum și licențe suplimentare pentru utilizatorii care accesează sau pentru dispozitivele utilizate de serverul respectiv. Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL desemnează posibilitatea achiziționării unei licențe CAL pentru un dispozitiv. 

Procesor:
minimum 2 GHz și 2 nuclee

Memorie:
minimum 4 GB RAM

Memorie hard disk:
6 GB spațiu disponibil

Ecran:
rezoluție de minimum 800 x 600 (Super VGA)

Conectivitate:
conexiune internet existentă 

Sistem de operare:

Windows: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 sau Windows 8 până la Windows 10

Linux: 
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 sau Ubuntu 16.04, 
Docker Engine 1.8+ pentru implementări bazate pe containere; 3,25 GB RAM; sistem de fișiere XFS sau EXT4

Mai multe: 
.NET 4.6 (pentru selectarea motorului de baze de date, serviciilor de date coordonatoare și replicării)

Cerințe suplimentare:
în funcție de configurația sistemului și de aplicațiile selectate

Link-uri către "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat