Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 User CAL

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 User CAL
950,00 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100585-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Licența Microsoft SQL Server 2017 User CAL permite accesul bazat pe utilizator la sistemul...Mai multe

Informații produs "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 User CAL"

Licența Microsoft SQL Server 2017 User CAL permite accesul bazat pe utilizator la sistemul de gestionare a bazelor de date popular la nivel mondial, SQL Server. Titularul licenței poate rula software-ul pe diferite dispozitive ale unei companii. În acest mod pot fi realizate în mod optim procesele importante de afaceri. Diverse funcții moderne ale motorului de baze de date permit evaluarea eficientă și stocarea datelor firmei. Între altele, SQL Server 2017 dispune de 
optimizarea automată a bazelor de date prin intermediul căreia utilizatorii pot înțelege mai bine și soluționa eventualele probleme legate de performanța interogării. Software-ul de baze de date prezintă o vulnerabilitate deosebit de redusă, protejând datele stocate și transmise, într-o manieră recunoscută de mulți ani de către instituții consacrate, precum baza de date de risc pentru siguranță a National Institute of Standards and Technology. 

Mai multe posibilități de selecție decât oricând

Alături de Windows, versiunea 2017 a SQL Server permite și gestionarea unor distribuții Linux. Aceasta prezintă importanță în conexiune cu driverele interschimbabile Java Database Connectivity. În plus, specialiștii IT din cadrul unei companii pot dezvolta acum, cu ajutorul limbajului de programare dorit, aplicații destinate rulării în containere Windows, Linux și Docker. Achiziționarea licenței Microsoft SQL Server 2017 User CAL permite angajaților firmei obținerea de perspective transformatoare. Integrarea Python sau R poate asigura până la un milion de predicții pe secundă. Totodată, o noutate în versiunea actuală SQL Server 2017 este reprezentată de bazele de date grafice. La nevoie, utilizatorii pot folosi End-to-End-BI mobilă. Astfel este posibil transferul datelor brute în rapoarte utile care pot fi afișate pe diferite dispozitive. 

Analize complexe și caracteristici de baze de date în Microsoft SQL Server 2017 User CAL

Cu o licență de utilizator pentru SQL Server 2017, un angajat poate folosi caracteristici suplimentare, precum PolyBase pentru interogări T-SQL în Hadoop. De asemenea, analizele progresiste in-database asigură un flux de lucru îmbunătățit. Mai mult, programatorii firmei beneficiază de tabelele temporale și de asistența JSON și datele de diagramă posibile încă din versiunea SQL Server 2016. Suplimentar, Analysis Services (SSAS) pentru Microsoft SQL Server 2017 au fost și mai mult îmbunătățite. Între altele, a fost introdus modul tabelar ca opțiune standard de instalare pentru SSAS. Dacă se dorește, pot fi ascunse elementele goale din ierarhii sau pot fi utilizate noi surse de date cu opțiunea Get Data. În acest mod sunt acceptate pentru interogările M surse de date deja existente. 

Cumpărați licența Microsoft SQL Server 2017 User CAL

Ediția standard a SQL Server 2017 poate fi licențiată pe bază de acces. În majoritatea cazurilor, pentru companiile mijlocii, licențierea server/CAL este mai rentabilă decât cea bazată pe nucleele procesorului. La achiziționare trebuie să se cunoască numărul de angajați ai firmei care vor avea acces la software-ul de baze de date. În final, fiecărui utilizator îi este atribuită o licență de tip User CAL. CAL înseamnă „Client Access License” (licență de acces pentru clienți). De obicei, angajații de la birou și personalul administrativ accesează SQL Standard Server 2017 de la diferite dispozitive din cadrul unei firme. Cealaltă licență este cea de tip Device CAL, licența de acces pe bază de dispozitiv. Aceasta este disponibilă, de exemplu, pentru computerele de stocare și scanere. Se va avea în vedere faptul că nu este suficientă achiziționarea unei licențe Microsoft SQL Server 2017 User CAL. Suplimentar, per mediu de sistem de operare (virtual sau fizic) se va achiziționa o instanță SQL Server. În magazinul Lizengo, aceste licențe sunt disponibile într-un mod simplu. Dacă în continuare nu sunteți sigur dacă licența Microsoft SQL Server 2017 User CAL este alegerea corectă, echipa Lizengo vă stă la dispoziție pentru asistență suplimentară. 

Procesor: 
minimum 2 GHz și 2 nuclee

Memorie:
minimum 4 GB RAM 

Memorie hard disk: 
minimum 6 GB RAM spațiu disponibil

Grafică:
minimum Super-VGA 800 x 600 

Sistem de operare: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 sau Windows 8, Windows 10;
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 sau Ubuntu începând cu 16.04 
pentru Linux: Docker Engine 1.8+ , 3.25 GB RAM, sistem de fișiere XFS sau EXT4

Link-uri către "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 User CAL"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 User CAL - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat