Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Office 365 ProPlus

Microsoft Office 365 ProPlus
899,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100476-RO
  • Nou
  • 1 an
  • Toate limbile
Pachetul de software de la compania Microsoft, cu versiunile complete ale programelor "Word...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 365 ProPlus"

Pachetul de software de la compania Microsoft, cu versiunile complete ale programelor "Word 2019", "Excel 2019", "PowerPoint 2019", "Access 2019", "Publisher 2019", "OneNote 2019" și "Outlook 2019", include tot ce are nevoie un birou modern. Datorită serviciilor Office 365, utilizatorii primesc, de asemenea, fără probleme toate actualizările imediat după lansare, astfel încât să nu apară lacune de securitate. De asemenea, protecția datelor, securitatea datelor și conformitatea au fost scrise cu litere mari pe steagurile Microsoft Office 365 ProPlus. 

Companiile beneficiază astfel nu numai de siguranţa fizică a celor mai bine securizate centre de date, ci și de criptarea consecventă a datelor, precum şi de protecţia Online Exchange care oferă o protecţie eficientă împotriva software-ului malware, precum şi cel mai înalt grad de fiabilitate pentru protejarea datelor importante. Administratorii au întotdeauna, datorită funcțiilor de control extinse, precum Multi-Factor Authentification, funcțiile de administrare integrate pentru dispozitive mobile și Office 365 Cloud App Security, controlul deplin asupra mediului Office 365 și securității datelor care se găsesc în acesta.


Lucrați oricând și oriunde cu Microsoft Office 365 ProPlus 
Indiferent dacă sunteți în deplasare, la birou sau acasă. Cu funcția extinsă de publicare și stocare a datelor, precum și 1 TB de memorie personală în cloud per utilizator, documentele importante sunt întotdeauna disponibile atunci când sunt necesare. Pentru ca prelucrarea să funcționeze fără probleme oricând și oriunde, suita Office oferă, de asemenea, fiecarui utilizator opțiunea de a instala uneltele Office performante pe 5 computere, 5 tablete și 5 smartphone-uri. 

Chiar și laptopurile portabile și serverele terminale care sunt utilizate de mai mulți angajați pot fi configurate convenabil pentru mai mulți utilizatori cu Shared Computer Activation (SCA). La fel de practică este și soluția Microsoft Sway, cu al cărei ajutor utilizatorii pot crea în cel mai scurt timp prezentări interactive și rapoarte și le pot împărtăși clienților, colegilor și superiorilor printr-un browser. 


Tranziție mai ușoară cu Microsoft FastTrack
Cine achiziționează cel puțin 50 de licențe pentru Microsoft Office 365 ProPlus , beneficiază în plus de accesul automat la serviciile FastTrack ale Microsoft. Companiile beneficiază astfel de unelte, resurse, metode încercate și experți cu care tranziția la noul Office 365 funcționează fără probleme. Suportul personalizat cuprinde astfel pe lângă asistența online, și asistența tehnicienilor FastTrack de la Microsoft care asigură o migrare fără probleme.


Modelul corect de licență pentru fiecare necesitate
Cu modelul de abonament avantajos care funcționează, la alegere, pe bază de decontare anuală sau lunară, companiile beneficiază de cel mai înalt grad de flexibilitate și control al costurilor. Licenţele anuale și lunare disponibile pentru Office 365 ProPlus sunt, de asemenea, disponibile în versiuni speciale de licenţiere pentru autorităţi şi instituţii de formare. 

Platformă Windows
Sistem de operare Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
Procesor procesor 86 biți sau 64 biți cu 1 GHz (minim)
Memorie de lucru minim 2 GB
Placă grafică placă grafică care suportă DirectX 10 pentru accelerarea hardware-ului grafic
Placă de sunet nicio cerință
Hard disk minim 3 GB spațiu de stocare pe disc pe unitatea de instalare.
Ecran 1024 x 768 pixeli (minim), 1980 x 1080 pixeli (sau mai mare recomandat)
. Versiunea NET Versiune .NET 3.5 (minim), pentru funcționalitate completă.NET 4.0, 4.5 sau 4.6 CLR
Link-uri către "Microsoft Office 365 ProPlus"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 365 ProPlus - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat