Kaspersky Total Security 2019

Kaspersky Total Security 2019
149,99 RON

incl. TVA

Dispositive / Ani:

Descărcare software + cheie de licență
  • Kaspersky
  • 100561-RO
  • Nou
  • 1 an
  • Toate limbile
Cu Kaspersky Total Security 2019, experții IT de la Kaspersky Labs și-au ridicat încă...Mai multe

Informații produs "Kaspersky Total Security 2019"

Cu Kaspersky Total Security 2019, experții IT de la Kaspersky Labs și-au ridicat încă o dată produsul premium la un nou nivel și l-au îmbogățit cu numeroase inovații, mai mici sau mai mari. Pachetul complet protejează astfel nu doar împotriva virușilor, troienilor, amenințărilor de tip malware și altele asemănătoare, ci asigură totodată o apărare eficientă împotriva atacurilor phishing și atacurilor asupra sferei private a utilizatorilor săi. Nucleul aplicației software de securitate este scannerul hibrid antivirus în timp real. 

Datorită interconectării în cloud, acesta profită de inteligența cumulată a milioane de calculatoare, detectând imediat intrușii necunoscuți și introducându-i aproape în timp real în baza de date. Prin actualizările regulate, utilizatorii Kaspersky Total Security sunt așadar în siguranță deja la scurt timp după apariția unei noi amenințări. Protecția în versiunea 2019 este asistată de detectarea îmbunătățită a vulnerabilităților.

Protecție și sferă privată la banking și cumpărături

Deoarece tot mai multe tranzacții financiare sunt efectuate prin internet, un calculator securizat în mod ideal este extrem de important. Kaspersky Total Security 2019 punctează în această privință cu o funcție anti-phishing, care atrage atenția utilizatorilor asupra paginilor web falsificate ale băncilor și ale prestatorilor de servicii de plăți și previne astfel utilizarea abuzivă a datelor conturilor, PIN-urilor, dar și a datelor de acces pe alte pagini. 

Tehnologia „Safe Money” asigură securitate suplimentară în circuitul plăților. Prin introducerea opțională a parolelor cu ajutorul unei tastaturi virtuale, keyloggerele devin practic inofensive. În plus, parolele pot fi salvate confortabil în managerul integrat de parole.

Datorită versiunii actuale a aplicației Total Security, și tinerii navighează în siguranță pe internet. Părinții au posibilitatea nu doar de a bloca individual descărcările și conținuturile neadecvate, ci și de a bloca comunicarea datelor personale, precum adresa sau numărul de telefon. Deoarece prin setările individuale ale profilului poate fi dezactivată, de exemplu, și camera web, poate fi astfel prevenită inclusiv spionarea livingului sau a camerei copiilor.

Securitate maximă pentru date și documente

Cu Kaspersky Total Security 2019, și datele importante sunt în siguranță. Datorită funcției de backup optimizate, bazate pe cloud, utilizatorii pot securiza online atât documentele și fișierele importante, cât și videoclipurile sau fotografiile din concediul din vara trecută. Însă și datele care nu ajung în cloud profită de pe urma soluției software de securitate, întrucât acestea pot fi salvate într-un safe virtual de date. 

Mai mult, acest safe de date este securizat prin intermediul unei criptări AES de 256 de biți, ceea ce face practic imposibil accesul neautorizat. Iar dacă vreodată datele sensibile nu mai sunt necesare, acestea pot fi distruse cu un clic de mouse cu ajutorul distrugătorului de date inclus. Pentru ca datele să nu se piardă neintenționat, aplicația software permite totodată backupuri regulate.

Lucru în liniște

Cine dorește să lucreze în liniște în modul full screen nu are nevoie de notificările permanente ale scannerului antivirus. Dezvoltatorii de la Kaspersky Labs au adaptat versiunea actuală a produsului lor premium în sensul că procesul de lucru este întrerupt doar în cazul unor notificări critice, afișate pe ecran. De asemenea, interfața-utilizator a fost revizuită și fluidizată în multe locuri, ceea ce permite o navigare mai rapidă și mai confortabilă. 

Pentru orice cerință versiunea corectă

Cine dorește să beneficieze de porția suplimentară de securitate pe mai mult de un calculator sau notebook, profită de posibilitatea de a achiziționa în același timp 3 resp. 5 licențe în condiții avantajoase. Un preț și mai bun obțin utilizatorii care decid să achiziționeze direct o licență pentru doi ani. Și aceste versiuni sunt disponibile atât ca licență individuală, cât și ca licență pentru 3 resp. 5 calculatoare. Kaspersky Total Security 2019 este astfel, fără îndoială, produsul ideal pentru toți utilizatorii care vor să aleargă siguranță 100 %.

Platformă Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Mac OS
Procesor Procesor cu minim 1 GHz, (32 de biți (x86) sau 64 de biți (x64) - este recomandat un procesor semnificativ mai rapid
Memorie de lucru Minim 2 GB RAM (32 de biți / 64 de biți ), recomandat 4 GB RAM (32 de biți / 64 de biți)
Placă video Placă video DirectX 9 (minim) cu driver WDDM 1.0, placă video DirectX 10 (ideal)
Placă de sunet nespecificat
Hard disk Minim 16 GB (32 de biți), respectiv 20 GB (64 de biți) spațiu de stocare pe unitatea de disc pe care se face instalarea
Monitor 800 x 600 pixeli (minim)
Unitate optică de disc Unitate DVD (pentru instalarea de pe DVD)
Link-uri către "Kaspersky Total Security 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Kaspersky Total Security 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat