Bitdefender Internet Security 2019

Bitdefender Internet Security 2019
99,99 RON

incl. TVA

Dispositive / Ani:

Descărcare software + cheie de licență
 • Bitdefender
 • 100552-RO
 • Nou
 • 1 an
 • Toate limbile
Bitdefender Internet Security 2019 înseamnă o protecție completă în timp real. Datele...Mai multe

Informații produs "Bitdefender Internet Security 2019"

Bitdefender Internet Security 2019 înseamnă o protecție completă în timp real. Datele utilizatorului sunt securizate prin diferite mecanisme. În special detectarea aplicațiilor software malițioase a fost notată de institute independente cu cele mai bune note. Protecția avansată împotriva amenințărilor este asigurată, printre altele, de un sistem multistratificat de protecție împotriva aplicațiilor de tip ransomeware. Prin instalarea acestei suite de securitate, utilizatorul previne atacurile de pe internet, precum și încercările de phishing și fraudă. De asemenea, pentru toate situațiile este integrat un mod de salvare, cu ajutorul căruia fișierele importante pot fi aduse în siguranță în cazul infectării cu un virus.

Protecția sferei private

Pentru ca toate datele personale sau ale firmei să fie protejate în rețea, Bitdefender Internet Security 2019 oferă:

 • o versiune de bază a Bitdefender VPN, protecția în cadrul rețelelor publice,
 • un consultant de securitate WLAN,
 • o protecție pentru camera web,
 • protecția extinsă împotriva atacurilor de tip ransomware,
 • funcții pentru banking online în siguranță și utilizarea rețelelor de socializare,
 • evaluarea vulnerabilităților sistemului calculatorului în scopuri de prevenție și
 • un distrugător de fișiere pentru date sensibile.

Toate funcțiile modulului integrat de securitate pentru copii pot fi utilizate prin intermediul Bitdefender Central App. Acest program controlează produsele Bitdefender ale utilizatorului, instalate pe dispozitive multiple. Bitdefender Internet Security 2019 contribuie la stabilirea unor limite de timp pe care copiii îl pot petrece pe internet și ajută părinții să știe ce activități desfășoară aceștia pe calculatoare și dispozitivele mobile. În plus pot fi definite contacte de încredere. Ulterior doar aceste contacte au voie să trimită mesaje text sau să apeleze copiii. Opțional poate fi activată localizarea GPS, astfel încât părinții să știe și fără apelare dacă copiii au ajuns în siguranță la destinație.

Protecție confortabilă inclusiv pe notebook-uri

Soluția de securitate de la Bitdefender este concepută, astfel încât să poată fi folosită fără probleme și de utilizatorii care nu sunt experți IT. De asemenea, clientul beneficiază la instalare de asistență telefonică din partea echipei Lizengo. Pentru deținătorii unui notebook, două funcții ale suitei Internet Security 2019 au o importanță specială. Pe de o parte, aplicația software Bitdefender ajustează temporar, la cerere, setările sistemului, astfel încât autonomia bateriei să fie prelungită. Pe de altă parte, programul contribuie la evitarea solicitărilor inutile de informații. Astfel, acesta detectează dacă calculatorul se află în modul de joc, de film sau de lucru. În funcție de acest mod, programul închide, de exemplu, activitățile irelevante din fundal sau dezactivează notificările pop-up.

Impact aproape inexistent asupra performanței calculatorului

Cine folosește suita Bitdefender Internet Security 2019, nu trebuie să se teamă că aceasta îi încetinește semnificativ calculatorul. Aplicația software de securitate înseamnă o viteză optimizată și limitarea funcțiilor de protecție la strictul necesar. Astfel a fost îmbunătățită unealta de consultanță „autopilot”, care informează permanent asupra stării actuale a securității. Aceasta este interfața simplă ideală pentru stabilirea măsurilor de securitate care trebuie activate. Scopul este armonizarea acestora cu cerințele sistemului calculatorului. Dacă sunt necesare scanări antivirus, aceste procese care consumă multă putere de calcul sunt efectuate în cloudul Bitdefender. Conținutul fișierelor rămâne, bineînțeles, ascuns. Pentru economisirea resurselor sistemului și creșterea performanței acestuia, este folosită totodată tehnologia inovatoare „Bitdefender Photon”. Aceasta adaptează modul de lucru al suitei Bitdefender Internet Security 2019 la configurația hardware și software individuală.

Protecție antivirus pentru diferite cerințe

La Lizengo, aplicația software originală este disponibilă imediat pentru descărcare. Soluția complexă de securitate Bitdefender poate fi achiziționată ca licență individuală pentru unul, doi sau trei ani. Această ofertă este interesantă, de exemplu, pentru calculatorul de acasă, în special dacă acesta este folosit de mai mulți membri ai familiei. De asemenea, această aplicație software Bitdefender este o idee bună pentru persoanele independente care derulează comenzi și plătesc facturi cu un calculator Windows. Totodată, browserul integrat de securitate este relevant pentru firmele care au nevoie online de date importante ale firmei, pe care doresc să le protejeze. De aceea oferim cheia de licență și descărcarea inclusiv pentru trei, cinci sau zece dispozitive. Echiparea mai multor calculatoare cu aceeași soluție de securitate ușurează viitoarele activități de zi cu zi. Bitdefender Internet Security 2019 reprezintă astfel alegerea corectă atât pentru utilizatorii privați, cât și pentru persoanele independente și firme.

Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1 sau versiune superioară
CPU: procesor Dual-Core 1,6 GHz
RAM: 1 GB
Spațiu de stocare pe hard disk: 1,5 GB spațiu liber de stocare
Browser: Internet Explorer începând cu versiunea 10 sau Google Chrome începând cu versiunea 34 sau Mozilla Firefox începând cu versiunea 30

Link-uri către "Bitdefender Internet Security 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Bitdefender Internet Security 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat