Kaspersky Internet Security 2019

Kaspersky Internet Security 2019
99,99 RON

incl. TVA

Dispositive / Ani:

Descărcare software + cheie de licență
  • Kaspersky
  • 100551-RO
  • Nou
  • 1 an
  • Toate limbile
Un program antivirus eficient ca și Kaspersky Internet Security 2019 nu trebuie să...Mai multe

Informații produs "Kaspersky Internet Security 2019"

Un program antivirus eficient ca și Kaspersky Internet Security 2019 nu trebuie să lipsească din niciun laptop sau computer, deoarece statisticile actuale arată că amenințările din rețea sunt tot mai numeroase. În centrul celui mai recent pachet antivirus oferit de firma Kaspersky Labs se află protecția cuprinzătoare în fața virușilor, care este inclusă și în KasperskyAnti-Virus 2019. Acest program antivirus oferă protecție eficientă pentru computerele Windows, Mac și dispozitivele mobile, în fața virușilor, viermilor, fișierelor de tip malware, ransomware și a troienilor criptați care apar tot mai des.  

Aceasta nu e totul, deoarece Kaspersky Internet Security 2019 este mult mai mult decât un program antivirus, fiindcă respinge atacurile de tip phishing în cazul operațiunilor de online-banking, protejează confidențialitatea, codurile PIN și parolele în fața furturilor.  În plus, programul conține un mecanism de control parental configurabil individual, care blochează conținutul nedorit și vă permite să administrați accesul la rețelele sociale.

Navigare sigură datorită protecției cloud

Pentru a putea reacționa cât se poate de rapid la amenințările mereu noi, experții de la Kaspersky Labs se bazează din nou pe conectarea directă la cloud în versiunea actuală a Internet Security Suits.  Datorită acestui mecanism de protecție, toți utilizatorii beneficiază direct de descoperirea unei amenințări pe computerul unui alt utilizator, care este înregistrată într-o bază de date on-line actualizată permanent.  Aceasta poate răspunde direct la amenințări, aproape în timp real, prin intermediul actualizării semnăturii.  La aceasta se adaugă protecția eficientă în fața diverselor amenințări de tip exploit, datorită recunoașterii tot mai bune a vulnerabilităților.

Securitate în toate domeniile vieții digitale

O altă componentă cheie a Kaspersky Internet Security 2019 este siguranța operațiunilor de plată online prin intermediul unei protecții integrate de phishing, care îl avertizează pe utilizator cu privire la site-urile web ale băncilor și ale prestatorilor de servicii de plată care au fost falsificate. Protecția confidențialității este o prioritate și în cadrul pachetului software. Fie că este vorba de identitatea utilizatorului în operațiuni de online-banking, de navigarea pe site-uri de cumpărături, în rețelele sociale sau de protecția computerului de acasă, versiunea actuală a Kaspersky Internet Security oferă siguranță completă.  

În timp ce utilizatorii camerelor web sunt protejați de folosirea abuzivă a camerei de către infractori datorită unei funcții de protecție, părinții pot să-i protejeze activ pe copii, având posibilitatea de a le bloca descărcările sau trimiterea datelor personale. Suita de securitate Internet Security Multi-Device asigură o protecție completă și dispozitivelor care rulează Android sau sistemelor Mac.

Caracteristici noi în Kaspersky Internet Security 2019

Versiunea 2019 a programului antivirus prezintă numeroase îmbunătățiri la nivel de detaliu care facilitează vizibil utilizarea și împiedică disfuncționalitățile software-ului.  De exemplu, sistemul de mesaje a fost adaptat pentru a afișa doar mesajele critice atunci când lucrați în modul ecran complet, pentru a evita perturbarea activității prin ferestre pop-up inutile.  

Pe lângă posibilitatea de a deschide site-uri web speciale prin intermediul unei pictograme, direct într-un browser sigur, se adaugă, și componenta anti-banner îmbunătățită.  În versiunea actuală, este posibilă doar configurarea unui filtru pentru anumite bannere care vor fi blocate de Kaspersky Internet Security.  Nouă este și versiunea lansată a instrumentului destinat eliminării programelor inutile sau nedorite, care acum poate fi utilizat mult mai intuitiv.

Versiunea potrivită oricărei dorințe

Dacă doriți să protejați dispozitive multiple, puteți cumpăra, pe lângă o licență individuală care este valabilă 1 an, și licențe pentru instalarea programului pe 3 sau 5 computere sau laptopuri.  Alternativ, puteți închiria pachetul de licență imediat după începerea perioadei de valabilitate de doi ani, pentru a profita pe termen lung, în condiții foarte avantajoase, de protecția completă oferită de Kaspersky Internet Security 2019. 

Platformă Windows
sistem de operare Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Procesor procesor cu minim 1 GHz, (32 de biți (x86) sau 64 de biți (x64) - se recomandă mai rapid
memorie minim 1 GB RAM (32 de biți), minim 2 GB RAM recomandat (64 de biți)
placă grafică k.A.
placă sunet k.A.
hard-disc minim 1.150 MB memorie hard-disc pe discul de instalare
ecran 1.024 x 600 pixeli (minim)
diverse conexiune la internet activă pentru activarea și instalarea Kaspersky Anti-Virus precum și pentru actualizarea bazei de date și utilizarea Kaspersky Security Network
Link-uri către "Kaspersky Internet Security 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Kaspersky Internet Security 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat