Kaspersky Anti-Virus 2019

Kaspersky Anti-Virus 2019
124,99 RON

incl. TVA

Dispositive / Ani:

Descărcare software + cheie de licență
  • Kaspersky
  • 100550-RO
  • Nou
  • 1 an
  • Toate limbile
Numărul tot mai mare de amenințări din spațiul virtual demonstrează mai mult ca niciodată...Mai multe

Informații produs "Kaspersky Anti-Virus 2019"

Numărul tot mai mare de amenințări din spațiul virtual demonstrează mai mult ca niciodată importanța protecției antivirus. Experții în siguranță de la Kaspersky Labs au efectuat în versiunea actuală a Kaspersky Anti-Virus 2019 câteva îmbunătățiri esențiale, pe care le-au integrat în pachetul de protecție eficientă. Având în vedere necesitatea unei protecții integrate împotriva virușilor, a fișierelor de tip malware, ransomware, plus troienii criptați care apar tot mai des, se impune instalarea unui software de protecție de înaltă calitate pe orice laptop sau computer, acasă sau la birou. 

Protecție hibrid bazată pe cloud pentru o siguranță maximă

Pentru a reacționa împotriva amenințărilor tot mai complexe și a unei adaptări rapide a virușilor potențiali, Kaspersky Anti-Virus 2019 apelează din nou la o conexiune consecventă la cloud.  Mecanismul de protecție inteligentă se activează imediat după instalarea programului pe computer și conectarea la internet.  Kaspersky Anti-Virus recurge în timp util la baza de date, reușind astfel să recunoască în mod eficient și rapid noile amenințări apărute. Datorită funcției de recunoaștere performantă, utilizatorii vor putea beneficia cu ajutorul Kaspersky Anti-Virus 2019 de o protecție proactivă împotriva virușilor. 

În cazul unei detectării unei noi amenințări pe dispozitivul oricărui utilizator, semnătura acesteia este salvată într-o bază de date actualizată regulat și complet, în mod automat. Pachetul de siguranță este completat prin funcția de recunoaștere extinsă a punctelor vulnerabile, în scopul unei protecții eficiente în fața celor mai diverse atacuri precum și printr-o funcție performantă Anti-Phishing, care îi protejează pe utilizatorii Kaspersky în fața încercărilor de înșelătorie digitală.

Caracteristici absolut noi ale versiunii Kaspersky Anti-Virus 2019

Versiunea actuală are parte și ea de numeroase îmbunătățiri la nivelul detaliilor. Una dintre acestea este introducerea verificării scripturilor cu ajutorul Antimalware Scan Interface (AMSI) Această componentă, disponibilă începând cu Microsoft Windows 10, facilitează verificarea scripturilor și a altor obiecte, informându-l pe utilizator cu privire la eventuale amenințări. Pe lângă protecția rețelei de acasă realizată de Network Attack Blocker, integrată în versiunea actuală, utilizatorii antivirusului profită și de posibilitatea de a dezactiva decriptarea certificatelor de tip Extend Validation, dar și de verificarea îmbunătățită a conexiunilor criptate.

Utilizare intuitivă și licențe flexibile

Cei care nu doresc să fie deranjați de programul de antivirus atunci când lucrează concentrați, pot beneficia, printre altele, în cadrul Anti-Virus 2019, de un sistem îmbunătățit de afișare a mesajelor. Astfel, mesajele care nu au un caracter critic vor putea fi ascunse dacă utilizatorul lucrează în mod ecran complet. În plus , Kaspersky Labs a revizuit fereastra „Instrumente”, făcând o grupare mai clară a funcțiilor programului pe categorii, lucru care facilitează utilizarea programului, chiar și de către utilizatorii mai puțin experimentați.  

Dacă optați pentru protecția antivirus Kaspersky, veți beneficia de modelul de abonament flexibil al furnizorului. Utilizatorii pot opta între mai multe tipuri de licență. Pe lângă licența standard valabilă timp de 1 an, care permite utilizarea programului pe un singur computer, mai sunt disponibile și pachete cu câte 3 sau 5 licențe la un preț mai mic. Alternativ, pot fi cumpărate licențe individuale sau pentru dispozitive multiple, pentru o perioadă de doi ani. În concluzie, Kaspersky Anti-Virus 2019 oferă un pachet global atractiv și performant, adaptat perfect la nevoile utilizatorilor particulari. 

Platformă Windows
sistem de operare Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Procesor procesor cu minim 1 GHz, (32 de biți (x86) sau 64 de biți (x64) - se recomandă mai rapid
memorie minim 1 GB RAM (32 de biți), minim 2 GB RAM recomandat (64 biți)
placă grafică k.A.
placă sunet k.A.
hard-disc minim 1.150 MB memorie hard-disc pe discul de instalare
ecran 1.024 x 600 pixeli (minim)
diverse conexiune la internet activă pentru activarea și instalarea Kaspersky Anti-Virus precum și pentru actualizarea bazei de date și utilizarea Kaspersky Security Network
Link-uri către "Kaspersky Anti-Virus 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Kaspersky Anti-Virus 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat