Windows 10 Education

Windows 10 Education
259,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100549-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
  • 15-30 minute
Echiparea școlilor și instituțiilor educaționale cu Windows 10 Education...Mai multe

Informații produs "Windows 10 Education"

Echiparea școlilor și instituțiilor educaționale cu Windows 10 Education

Sistemul de operare Windows 10 Education este alegerea ideală din gama largă de sisteme de operare Windows, deoarece pune accentul pe școli și alte instituții educaționale. Software-ul are la bază versiunea business a sistemului de operare Windows 10 Pro, pe care îl completează cu funcții utile în sălile de clasă sau pentru învățământ, în general. Astfel, se creează un mediu de învățare simplu și ușor de utilizat, care face posibil să vă pregătiți în mod optim pentru orice fel de cursuri în ceea ce privește sarcinile și securitatea.

Utilizarea noilor funcții din Windows 10 Education

Această versiune, precum toate variantele Windows 10, include un număr mare de funcții noi. Accentul este pus pe controlul și utilizarea ușoară a calculatoarelor și laptopurilor, precum și a dispozitivelor portabile, smartphone-urilor și tabletelor cu comandă tactilă. Datorită meniului start inteligent, aplicații de toate tipurile pot fi sortate și afișate conform preferințelor. 

Datorită principiului de desktopuri virtuale, cu Windows 10 nu e mai lucrează doar pe o singură interfață. Acest lucru facilitează procesul de învățare, separarea materialelor informative și a conținuturilor acestora în mod structurat, sau afișarea lor folosind doar câteva gesturi. De asemenea, funcțiile și informațiile pot fi accesate cu ajutorul asistentului vocal Cortana, ca și în cazul altor versiuni Windows 10.

Licențierea software-ului este posibilă atât pentru întreaga școală, cât și pentru profesorii individuali. În cazul din urmă, sistemul de operare poate fi utilizat pe dispozitive individuale, pe care profesorul le stabilește pentru utilizarea în predare.Pentru o utilizare extinsă și amplă, indiferent de dispozitiv, este disponibil suportul pentru accesarea desktopului de la distanță. 

În ceea ce privește siguranța, versiunea Windows 10 cu Device Guard oferă un pachet complet de securitate a datelor. Aplicația BranchCache optimizează traficul prin rețea, ceea ce este un aspect foarte important în școlile mai mari cu multe dispozitive destinate învățării. Cu ajutorul Windows-to-go puteți lua cu dvs. sistemul de operare pe un stick de memorie sau un alt mediu de stocare.

Diferența față de alte versiuni Windows 10

În esență varianta Education, la fel ca și versiunea Enterprise, seamănă cel mai mult cu sistemul de operare Windows 10 Pro. Acesta din urmă este destinat întreprinderilor mici care doresc să configureze o rețea funcțională cu schimb de date rapid și sigur. Aceste cerințe pot fi întâlnite și în școli, universități și alte instituții educaționale. 

Fără aplicațiile speciale pentru învățare, caracteristicile sistemelor de operare Education și Enterprise sunt identice. Diferența față de versiunea Pro constă în principal în următoarele funcții:

- BranchCache
- Start-Screen-Control pentru grupuri
- AppLocker pentru interzicerea programelor nedorite din fundal
- Direct Access

Direct Access oferă colegilor de pe teren un acces sigur și funcțional la rețeaua companiei prin smartphone-uri și alte dispozitive. Această funcție este utilă și pentru școli și universități, în cazul în care profesorii doresc să acceseze de acasă conținutul stocat pe rețeaua școlii. Ca și o funcție de securitate suplimentară, Windows 10 Education, la fel ca versiunea Pro, oferă funcția Bitlocker, care face posibilă criptarea discului.

Beneficiați de suport complet prin„Windows as a Service”

„Windows as a Service”este în general un concept nou în familia Windows 10. Acest serviciu oferă periodic noi funcții de la dezvoltatorii Microsoft pentru a preveni necesitatea actualizărilor majore sau migrării la noi versiuni. Funcțiile acoperă o gamă largă de caracteristici și domenii informatice, și sunt oferite câteodată opțional. În acest fel, profesorii și ceilalți utilizatori ai sistemului de operare Windows 10 Education pot decide liber care aplicații le ușurează organizarea sau predarea materiilor.

Îmbunătățiți experiența din clasă cu aplicații speciale

Utilizatorii Windows 10 Education au posibilitatea să-și personalizeze aplicațiile, indiferent de funcțiile Microsoft. Pe lângă popularul App Store, Microsoft are pregătite câteva aplicații speciale, gândite pentru instituțiile educaționale. Dintre acestea, poate fi menționată o versiune specială a jocului Minecraft, prin care elevii de toate vârstele își pot dezvolta creativitatea, precum și abilitățile de organizare și de comunicare. 

Un alt concept este utilizarea Microsoft MakeCode, care fiind o variantă simplă, asigură o experiența de programare apropiată de practică chiar și pentru elevii mai mici. Pe lângă programarea simplă prin coduri sursă, accentul se pune și pe dezvoltarea în domenii precum mecanica, tehnologia și construcția de mașini. Varianta Education este special concepută pentru acest scop, și multe aplicații utile nu au scopul comercializării.

Platformă: Windows
Sistem de operare: Windows 10
Procesor:procesor sau SoC de minim 1,0 GHz
Memorie: 1,0 GB (versiunea de 32 de biți), 2,0 GB (versiunea de 64 de biți)
Spațiu disc: 16 GB (versiunea de 32 de biți), 20 GB (versiunea de 64 de biți)
Placă grafică: DirectX 9 sau mai nou (cu driver WDDM 1.0)
Placă de sunet: nu este necesară

Link-uri către "Windows 10 Education"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows 10 Education - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat