Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Windows 10 Enterprise LTSB 2016

Windows 10 Enterprise LTSB 2016
1.249,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100475-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Windows 10 Enterprise LTSB este o versiune specială a sistemului de operare Windows...Mai multe

Informații produs "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"

Windows 10 Enterprise LTSB este o versiune specială a sistemului de operare Windows 10, care oferă posibilitatea clienților persoane juridice să renunțe la actualizările de funcții. A fost conceput pentru sisteme de calculatoare speciale, care necesită actualizări de servicii timp de mulți ani, dar care nu utilizează o mulțime de aplicații disponibile în Windows 10. Printre acestea se numără bancomatele, sistemele POS sau calculatoarele care comandă echipamente medicale. Aceste calculatoare efectuează de obicei o singură activitate specifică și importantă. Din această cauză nu au nevoie de actualizările de funcții care sunt relevante pentru calculatoarele tradiționale din birouri. 

Sistem de operare stabil și sigur pentru companii

Calculatoarele pentru care sistemul de operare Windows 10 Enterprise LTSB este luat în considerare trebuie să funcționeze pe cât se poate de stabil și trebuie să fie protejate împotriva amenințărilor. Modificările aduse interfeței cu utilizatorul însă, nu reprezintă o importanță majoră pentru aceste echipamente. Din aceste motive, modelul de licențiere  LTSC sau LTSB împiedică descărcarea actualizărilor de funcții, în mod normal obișnuite.Vor fi descărcate doar actualizările de servicii periodice, care vizează siguranța. Aceasta este o versiune a sistemului de operare Windows 10 care nu conține aplicațiile, magazinul, asistentul Cortana și browserul Edge. Pe de altă parte, nu este indicată utilizarea versiunii Windows 10 Enterprise LTSB pentru activitățile zilnice din birou. 

Versiune cu asistență pe termen lung 

LTSB este prescurtarea de la „Long Time Servicing Branch”, care este „clasa” sistemelor de operare Windows pentru care se oferă asistență de până la 10 ani. Din acest interval de timp, 5 ani reprezintă perioada standard, care contra cost poate fi prelungită cu încă 5 ani. În 2018/2019 numele acestei clase de servicii se schimbă în „Long Term Servicing Channel” (LTSC). Spre deosebire de „Semi-Annual servicing channel”, utilizat de regulă în birouri, cu versiunea LTSC funcțiile nu se actualizează niciodată. În schimb, la fiecare doi sau trei ani apare o nouă versiune LTSC a sistemului de operare. Utilizatorii pot decide să treacă la noua versiune, sau să păstreze versiunea originală timp de până la 10 ani. Datorită sistemului de operare Windows 10 Enterprise LTSB, volumul de lucru al personalului IT din cadrul companiei poate fi redus la minim.

Sistem de operare compact, fără aplicații inutile

Fiecare nouă versiune a sistemului de operare Windows 10 Enterprise LTSB va fi compatibilă cu fiecare procesor nou. Acest lucru este garantat de „Standard Silicon Support Policy”, care este respectat de dezvoltatorii consacrați de sisteme de operare. În acest sens, tot timpul va fi disponibilă o versiune a acestui sistem de operare pentru companii, care să fie compatibilă cu procesoarele dezvoltate recent. În esență, versiunea LTSB are aceleași funcții cu versiunea Semi-Annual servicing channel a sistemului de operare Windows 10 Enterprise. În schimb, nu oferă aplicațiile care sunt disponibile în calculatoarele concepute pentru utilizare personală - cum ar fi Outlook Mail, Calendar, OneNote, Meteo sau Știri. În acest fel, Windows 10 LTSC crește performanța calculatoarelor care sunt utilizate pentru comanda mașinilor, echipamente telefonice sau sisteme încorporate în bancomate sau în magazine. 

Modele de licențiere actualizate

Câteodată, la Windows 10 Enterprise LTSB 2019 se face referire ca și versiunea „Windows 10 1809”. Acest lucru asigură claritate profesioniștilor IT, responsabili de luarea deciziilor în ceea ce privește diferitele versiuni ale sistemului de operare Windows 10. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că în 2018 dezvoltatorul sistemului de operare Windows a combinat modelele de abonament „Current Branch”și „Current Branch for Business” sub denumirea „Semi-Annual channel”. În același timp, LTSB a devenit LTSC. Cu toate acestea, principiul de suport pe termen lung nu s-a schimbat. Mai puține actualizări înseamnă mai puține schimbări care ar putea destabiliza sistemul de calculatore. Personalul IT este mai puțin solicitat, și poate să-și folosească timpul de lucru pentru alte sarcini. Pe de altă parte, datorită numărului mai mic de aplicații, mai puține probleme individuale de software pot cauza căderea întregului sistem. Acest lucru transformă Windows 10 Enterprise LTSC într-un sistem de operare eficient pentru sistemele de calculatoare care reprezintă părți importante ale unui sistem IT de serviciu.

Procesor: procesor de 1-GHz CPU, x86 sau x64 și SoCs
Memorie: 1 GB (32-Bit), 2 GB (64-Bit)
Placă grafică: SVGA (32 de biți per pixel)
Placă de sunet: nu este necesară
Hard disk: 16 GB (32-Bit), 20 GB (64-Bit)
Ecran: rezoluție minimă de 800x600 pixeli, rezoluție minimă recomandată de 1366x768 pixeli
Trusted Platform Module (TPM) - obligatoriu
UEFI Secure Boot - obligatoriu

Link-uri către "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat