Microsoft Office 365 Business Premium

Microsoft Office 365 Business Premium
699,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100478-RO
  • Nou
  • 1 an
  • Toate limbile
Cu "planul" Microsoft Office 365 Business Premium, producătorul de software din Seattle combină...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 365 Business Premium"

Cu "planul" Microsoft Office 365 Business Premium, producătorul de software din Seattle combină avantajele "tarifului de intrare" Business Essentials și "tariful" Office 365 Business. Printre altele, clienții beneficiază astfel de utilizarea versiunilor desktop ale instrumentelor Office performante Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook și altele în ediția 2019. 

Datorită sistemului de licențiere generos, ușor de utilizat, fiecare utilizator are opțiunea de a instala programele pe până la 5 computere sau Mac-uri, 5 tablete și 5 smartphone-uri. Și pentru cine nu este încă suficient, poate accesa, din orice browser web, versiunile online ale Word, Excel, PowerPoint și OneNote care sunt pe deplin compatibile cu versiunile desktop. Mai multă flexibilitate nu este posibilă.


Comunicare internă şi externă la un nou nivel
Pachetul complet și fără griji de la Microsoft pentru companiile mici şi mijlocii cu până la 300 de angajați convinge prin instrumente de comunicare puternice, precum găzduire de e-mail prin intermediul Online Exchange, care conferă fiecărui utilizator adrese de e-mail cu propriul domeniu, precum şi o cutie poştală cu o mândră memorie de 50 GB. La acestea se adaugă spațiul de stocare în cloud al OneDrive de  1TB pentru publicarea și stocarea facilă a datelor pe cele mai bine securizate servere. 

Datorită suportului Full HD, link-urilor personale ale participanților și unui număr maxim de 250 participanți la întâlniri, și Skype for Business stabilește noi standarde pentru o comunicare necomplicată cu clienții și colegii. Funcționalitatea este completată de instrumente de colaborare, precum SharePoint, Yammer, Microsoft Team și Microsoft StaffHub pentru organizarea confortabilă a echipei. 


Caracteristicile exclusive ale Microsoft Office 365 Business Premium
În plus față de serviciile celor două tarife "mai mici", Office 365 Business Premium oferă o varietate de funcții exclusive. În plus față de planificatorul de întâlniri online Microsoft Bookings pentru planificarea necomplicată a întâlnirilor cu clienții, se adaugă și Outlook Customer Manager, cu al cărui ajutor companiile pot găsi și administra cu ușurință date specifice ale clienților. 


Utilizare flexibilă și servicii complete
Modelul de abonament care poate fi înregistrat atât lunar, cât și anual, oferă companiilor control complet al costurilor. În acest fel, software-ul și serviciile pot fi, de asemenea, licențiate pe termen scurt și fără costuri ridicate. Indiferent de modelul de licență, pachetul complet include, de asemenea, asistență telefonică și web non-stop, precum și actualizările automate ale software-ului, care mențin toate instrumentele Office actualizate şi astfel sigure. Companiile care achiziționează cel puțin 50 de licențe de utilizator beneficiază, de asemenea, de accesul la un grup de sute de tehnicieni care sprijină compania în tranziția la Office 365 Business Premium în cadrul programului FastTrack.

Platformă Windows
Sistem de operare Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
Procesor procesor 86 biți sau 64 biți cu 1 GHz (minim)
Memorie de lucru minim 2 GB
Placă grafică placă grafică care suportă DirectX 10 pentru accelerarea hardware-ului grafic
Placă de sunet nicio cerință
Hard disk minim 3 GB spațiu de stocare pe disc pe unitatea de instalare.
Ecran 1024 x 768 pixeli (minim), 1980 x 1080 pixeli (sau mai mare recomandat)
. Versiunea NET Versiune .NET 3.5 (minim), pentru funcționalitate completă.NET 4.0, 4.5 sau 4.6 CLR
Link-uri către "Microsoft Office 365 Business Premium"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 365 Business Premium - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat