Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Office 365 Business Essentials

Microsoft Office 365 Business Essentials
349,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100477-RO
  • Nou
  • 1 an
  • Toate limbile
Comunicarea rapidă și fără probleme joacă un rol din ce în ce mai important, în special pentru...Mai multe

Informații produs "Microsoft Office 365 Business Essentials"

Comunicarea rapidă și fără probleme joacă un rol din ce în ce mai important, în special pentru companiile mici și mijlocii. Microsoft a dedicat acestor nevoi tariful său de intrare pentru Microsoft Office 365 Business Essentials , adaptat special nevoilor companiilor. În mod corespunzător, pachetul include, în plus faţă de accesul online convenabil la versiunile online ale componentelor OneNote, Excel, Word şi PowerPoint, numeroase instrumente care face mult mai convenabilă colaborarea cu clienții, colegii și superiorii, chiar şi atunci când aceștia sunt răspândiți pe tot globul. 

Un element de bază este sistemul de e-mail Exchange Online, care oferă o platformă centrală de găzduire pentru întreaga corespondență a companiei. Pe lângă o cutie poștală cu 50 GB per utilizator și posibilitatea de a trimite atașamente de până la 150 MB, Exchange Online se distinge printr-o protecție  extensivă împotriva spam-ului, phishing-ului și virușilor. Prin intermediul aplicației web Outlook mesajele trimise și primite pot fi accesate în orice moment și de pe orice dispozitiv mobil.


Instrumente de comunicare moderne pentru companiile moderne
Cu ajutorul versiunii profesionale a serviciului de mesagerie instant "Skype for Business", companiile își duc comunicarea la nivelul următor, indiferent dacă această comunicare internă sau externă se desfășoară prin chat, audio sau video. Prin intermediul link-urilor personalizate ale participanților, angajații și clienții pot fi invitați mai ușor ca oricând la întâlniri. Microsoft Office 365 Business Essentials pare să convingă în primul rând prin videoconferințele îmbunătățite, la care pot participa acum 250 de utilizatori și își pot vedea omologii la o calitate de până la 1080p. 

Pachetul de comunicare este completat de software-ul integrat "Yammer", care permite angajaților și partenerilor de afaceri, în stilul unei rețele sociale proprii a companiei, să ia legătura unul cu celălalt, să creeze grupuri de proiect și să partajeze fișiere. La acestea se adaugă caracteristici palpitante, precum aplicația "Sway", fluxurile de lucru automate, instrumentul de gestionare a muncii "Planner", precum și software-ul "PowerApps" pentru crearea aplicațiilor de afaceri pentru dispozitive mobile fără costuri de programare.


Flexibilitate și control complet al costurilor
Companiile care se hotărăsc pentru Microsoft Office 365 Business Essentials beneficiază de modelul de abonament flexibil, care prevede decontarea lunară sau anuală, după cum este necesar. Chiar și creșterile de personal pe termen scurt în contextul muncii la un proiect sunt, prin urmare, mult mai convenabile și mai puțin costisitoare de administrat. În plus, există un pachet de servicii cuprinzător, care este conectat cu tariful de intrare Microsoft. 

În acesta este inclusă, de asemenea, pe lângă o asistență telefonică și web non-stop, posibilitatea de a face un upgrade la următorul tarif mai mare în orice moment, pentru a avea acces la întreaga varietate de funcţii, în cazul în care acest lucru este necesar. Companiile care achiziționează 50 sau mai multe licențe de utilizator vor beneficia, de asemenea, de asistență pentru tranziția la Office 365 în cadrul serviciului FastTrack.

PlatformăWindows
Sistem de operareWindows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
Procesorprocesor 86 biți sau 64 biți cu 1 GHz (minim)
Memorie de lucruminim 2 GB
Placă graficăplacă grafică care suportă DirectX 10 pentru accelerarea hardware-ului grafic
Placă de sunetnicio cerință
Hard diskminim 3 GB spațiu de stocare pe disc pe unitatea de instalare.
Ecran1024 x 768 pixeli (minim), 1980 x 1080 pixeli (sau mai mare recomandat)
. Versiunea NETVersiune .NET 3.5 (minim), pentru funcționalitate completă.NET 4.0, 4.5 sau 4.6 CLR
Link-uri către "Microsoft Office 365 Business Essentials"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Office 365 Business Essentials - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat