Sharepoint Server 2016 - Standard

Sharepoint Server 2016 - Standard
Acest produs nu este momentan disponibil!
27.200,00 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100440-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Engleza
  • 15-30 minute
Administrare simplificată a conținutului cu SharePoint Server 2016 Pentru a face toate...Mai multe

Informații produs "Sharepoint Server 2016 - Standard"

Administrare simplificată a conținutului cu SharePoint Server 2016
Pentru a face toate tipurile de conținut mai ușor disponibile pentru utilizatori, SharePoint Server 2016 urmează un model de navigare simplu de la site-urile web. Orice conținut pe care îl puneți la dispoziție acolo poate fi, de exemplu, structurat și accesat ușor de către alți angajați. Întrucât oamenii cresc astăzi cu site-urile web, navigarea oricăror colecții de conținut este, în mod normal, deosebit de ușoară. Un singur site web poate fi împărțit cu SharePoint Server 2016 - Standard la rândul său, în mai multe sub-site-uri web mai mici. Astfel, este posibilă fără probleme crearea unei structuri arborescente clare pentru conținutul de orice fel. De acest avantaj pot beneficia și echipele mai mici, în timpul proiectelor datele fiind în mod clar prelucrate și puse la dispoziție.

SharePoint Server 2016 oferă posibilitatea de a sorta colecțiile de conținut sub formă de site-uri web după anumite conținuturi. Astfel pot fi configurate cu ușurință biblioteci de documente, reprezentate imagini sau, de asemenea, create baze de date de cunoștințe și informații similare cu Wikipedia. Pentru angajații din companii sunt interesante, în plus, listele de sarcini sau calendarele. În cadrul întâlnirilor, SharePoint Server 2016 oferă în plus opțiunea de a deschide propriile forumuri de discuții și astfel de a discuta în mod corespunzător despre evenimentele curente din companie (sau din afara acesteia). În principiu, software-ul preia astfel foarte multe sarcini diferite. În final, cazul specific de aplicare în cadrul companiei decide pentru ce este utilizat în cele din urmă SharePoint Server  2016.

Pentru a crea colecții de conținut sub formă de site-uri web, nu sunt necesare niciun fel de cunoștințe anterioare vaste. Și proiectele complexe pot fi pregătite în câțiva pași cu ajutorul ofertei de șabloane. Premisa pentru acest lucru este acordarea drepturilor de către administrator. Dacă acest obstacol este depășit, orice angajat poate genera cu drepturile potrivite colecții SharePoint. Șabloanele conțin pagini web goale sau chiar site-uri web de echipă cu biblioteci gata făcute, zone de lucru pentru documente, săli de discuții, blog-uri interne și externe ale societății și multe altele. Prin numărul mare de șabloane diferite, accesul în SharePoint Server 2016 pentru angajați este posibil într-un timp scurt. Conexiunea la Office 365 facilitează, de asemenea, integrarea datelor și documentelor existente.

În plus, instalarea SharePoint Server 2016 permite integrarea de cataloage de șabloane pentru sarcini externe. De exemplu, șabloanele pot fi generate pentru comunicate de presă sau poate fi publicat un model pentru știri. Personalul de la departamentul de presă primește astfel acces rapid la toate resursele necesare, cum ar fi foi de stil, conținuturi și multe altele. Pentru a găsi datele menționate, software-ul este dotat cu o funcție de căutare. În plus, angajații pot căuta apoi tipuri de date și date specifice pentru a obține un acces mai rapid la informațiile necesare. Toate sarcinile menționate până acum pot fi efectuate de către angajați în orice browser web, precum Microsoft Edge, Google Chrome sau Mozilla Firefox.

Web designerii primesc în SharePoint Server 2016, opțiunea de a regla atât de fin designul paginilor web, încât utilizatorul nu mai observă în final conexiunea la SharePoint. Astfel, este de asemenea posibilă fără probleme crearea de colecții de conținut care sunt decorate cu elemente ale identității corporative a companiei respective. Acest lucru este avantajos atunci când anumite elemente urmează să fie puse la dispoziția clienților și altor oaspeți. Culorile, formele, fonturile și altele asemenea pot fi schimbate și adaptate la nevoile specifice ale companiei fără dificultăți de către designerii web cu experiență.

CPU: CPU Intel sau AMD cu suport pentru 64 de biți, cu cel puțin patru nuclee CPU

RAM: în funcție de aplicație, cel puțin 16 GB până la 24 GB RAM

Hard disk: cel puțin 80 GB pentru partiția de sistem, alți 100 GB per unitate suplimentară drept memorie de stocare a datelor

Rețea: viteză de transmisie de cel puțin 1 Gb/s de la server la dispozitivele externe

Link-uri către "Sharepoint Server 2016 - Standard"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Sharepoint Server 2016 - Standard - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat