Microsoft Sharepoint Server 2019

Microsoft Sharepoint Server 2019
Acest produs nu este momentan disponibil!
30.900,00 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100540-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Engleza
  • 15-30 minute
Cumpărați Microsoft Sharepoint Server 2019 și reexperimentați cooperarea Odată...Mai multe

Informații produs "Microsoft Sharepoint Server 2019"

Cumpărați Microsoft Sharepoint Server 2019 și reexperimentați cooperarea

Odată cu Sharepoint Server 2019, Microsoft lansează succesorul Sharepoint 2016 care, spre deosebire de versiunea anterioară, propune numeroase inovații și îmbunătățiri. Prin urmare, utilizatorii care cumpără Sharepoint 2019 Server vor beneficia de o utilizare mai eficientă și mai confortabilă a software-ului în cele cinci domenii-cheie. Versiunea actuală impresionează, de asemenea, prin posibilitățile de colaborare multiple, datorită cărora proiectele și activitățile pot fi gestionate în comun și coordonate cu ușurință. 

Mai mult, software-ul funcționează ca portal Intranet și rețea socială pentru grupuri interne de discuții, site-uri de echipă și bloguri, facilitând în mod considerabil lucrul inclusiv dincolo de limitele departamentului. Suplimentar, Sharepoint 2019 Server se evidențiază prin funcțiile ample de gestionare a documentelor și de căutare, atât ca sistem de gestionare a conținutului, cât și ca aplicație de business, între altele, pentru organizarea proceselor de afaceri.


Interfețe moderne, mediu de căutare revizuit
Cei care utilizează pentru prima dată Sharepoint Server vor remarca imediat interfața utilizator revizuită. Aceasta reîmprospătează navigarea, adaptând-o la interfețele cunoscute din Sharepoint Online. În acest sens trebuie remarcată în mod deosebit „interfața de partajare” simplificată, datorită căreia partajarea conținuturilor funcționează acum mult mai simplu. La aceasta se adaugă avertizările, în cazul în care utilizatorii au selectat pentru partajare un număr neobișnuit de mare de elemente sau doresc să partajeze conținuturi cu un grup mare.

A fost îmbunătățită și funcția de căutare performantă încă din versiunea anterioară. Acum, de exemplu, rezultatele căutării sunt afișate încă din timpul introducerii și actualizate continuu. La aceasta se mai adaugă revizuirea paginii rezultatelor de căutare, astfel încât, de acum înainte, rezultatele pot fi grupate, triate și filtrate inteligent într-un mod mai eficient. În acest context este interesant mai ales faptul că Sharepoint 2019 indexează și face accesibile pentru căutare scrierea și obiectele de pe imagini. O imagine pe care este vizibilă o diagramă poate fi găsită în mod corespunzător prin căutarea specifică a diagramelor. Avantajul constă și în faptul că această caracteristică funcționează perfect și în cazul scrisului de mână.


Noi caracteristici suplimentare ale Microsoft Sharepoint Server 2019
Companiile care cumpără Microsoft Sharepoint Server 2019 se pot bucura de o multitudine de inovații care conferă un caracter mai simplu, mai eficient și mai confortabil lucrului în comun.

  • Mai multă siguranță: Datorită stocării regionale a datelor, companiile pot stoca datele, la alegere, inclusiv în centre de date regionale. La aceasta se adaugă accesul îmbunătățit la setările de siguranță prin intermediul Sharepoint Online.
  • Realizarea extinsă a fluxului de lucru: Extinderea funcțiilor prin Flow pentru OneDrive și formatarea listelor. În plus, documentele din versiunea actuală pot fi trimise la revizuit.
  • Prelucrare mai simplă a informațiilor: Anunțarea noilor intrări prin e-mail sau prin notificări în Microsoft Teams. Integrarea de părți web noi cu conținut dinamic precum Twitter Feeds, Yammer sau Microsoft Planner.
  • Procesare îmbunătățită a datelor prin lucrul simultan inclusiv la documente Excel, previzualizarea documentelor pentru peste 270 de tipuri de fișiere, o funcție integrată de partajare în toate componentele Office 365 și o integrare aprofundată în Microsoft Teams.Flexibilitate maximă datorită programului de licențe Microsoft
Companiile care cumpără Microsoft Sharepoint Server 2019 și care doresc să îl folosească în mod optim, beneficiază de politica flexibilă de licențe Microsoft. Pentru fiecare instanță de sistem de operare este necesară o licență de server. În acest caz, companiile pot alege între licențe dependente de utilizator (User-CAL) și licențe dependente de dispozitiv (Device-CAL). 

Alături de licențele Standard este disponibilă și o licență de tip Enterprise-CAL care extinde și mai mult funcțiile Sharepoint Server 2019. Prin intermediul unei licențe speciale External Connector, companiile care cumpără Sharepoint Server 2019 permit utilizatorilor externi, precum furnizorii sau clienții, accesul la sistemul Sharepoint. Aceasta contribuie și mai mult la simplificarea colaborării.

Platformă Windows
Sistem de operare Windows Server 2016 Standard, Windows Server 2016 Datacenter, Windows Server 2019 Standard, Windows Server 2019 Datacenter
Procesor Procesor cu minimum 1 GHz, (32 de biți (x86) sau 64 de biți (x64) - mult mai rapid recomandat
Memorie minimum 12 GB RAM (64 de biți), 24 GB RAM recomandat (64 de biți)
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 80 GB pe unitatea de sistem, minimum 80 GB pentru a doua și fiecare unitate suplimentară
Ecran N/A
Lățime de bandă Minimum 1 gigabit pe secundă
Link-uri către "Microsoft Sharepoint Server 2019"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat