Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise

Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise
Acest produs nu este momentan disponibil!
14.299,99 RON

incl. TVA

Va rugam alegeti limba:

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100537-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Engleza
  • 15-30 minute
Visual Studio 2019 Enterprise: mediu de dezvoltare pentru echipe de orice mărime Cu mediul...Mai multe

Informații produs "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"

Visual Studio 2019 Enterprise: mediu de dezvoltare pentru echipe de orice mărime

Cu mediul de dezvoltare Visual Studio 2019 Enterprise pot fi create aplicații complexe pentru companii. Versiunea Enterprise a soluției end-to-end este adecvată în special pentru firme respectiv echipe de programare mai mari. Ea convinge printr-o gamă variată de unelte pentru crearea și verificarea programelor. Visual Studio poate fi conectat la diferite servicii și abonamente, astfel încât fiecare companie își poate crea mediul de dezvoltare de care are nevoie. Cumpărarea programului Visual Studio 2019 Enterprise înseamnă alegerea unei soluții integrate, care satisface și cerințe exigente cu privire la calitate și scalabilitate.

Dezvoltarea și testarea de aplicații compatibile cu mai multe tipuri de dispozitive

La cumpărarea programului Visual Studio 2019 Enterprise primiți și versiunea Visual Studio pentru Mac. În felul acesta pot fi create rapid și simplu aplicații web și software pentru dispozitive mobile. Un mediu de dezvoltare, precum Visual Studio 2019 Enterprise ajută dezvoltatorii să petreacă mai mult timp cu codarea și mai puțin timp cu rezolvarea bugurilor. Programul include o suită de teste pentru componentele codului și permite executarea automată a testelor în timpul scrierii codului. Rezultatele testelor pot fi vizualizate în timp real. În felul acesta se asigură compatibilitatea codului cu regulile arhitectonice de dependență.

Visual Studio Enterprise poate oferi în funcție de necesitate și un lanț complet de unelte DevOps, care cuprinde, de exemplu, pipeline-uri CI/CD automatizate. Datorită conceptului complex de testare a software-ului se identifică mai rapid și mai bine cauza principală a problemelor și se pot remedia mai rapid erorile. Pot fi administrate teste manuale și explorative specifice. Totodată este utilă integrarea facilă a testelor de solicitare în procesul de dezvoltare, putând apărea un număr nelimitat de utilizatori virtuali. Uneltele extinse de rezolvare a bugurilor și de diagnosticare permit identificarea erorilor în aplicațiile desktop, web, cloud și mobile care urmează a fi dezvoltate. Un punct cheie deosebit îl reprezintă IntelliTrace, unealta pentru rezolvarea istorică a bugurilor, care asistă echipele la problemele care altfel ar fi doar greu reproductibile. Cu Cod Map este efectuată totodată o rezolvare vizuală a bugurilor aplicațiilor, dependențele devenind astfel inteligibile și pentru un codebase foarte mare.

Programare superproductivă cu un software modern

La dezvoltarea programului Visual Studio 2019, producătorul american a acordat importanță creării unui produs rapid, fiabil și simplu de folosit. De aceea au fost preluate multe funcții populare și consacrate ale versiunii Visual Studio 2017. Pe lângă acestea, utilizatorii beneficiază de și mai multe posibilități și de funcții și mai stabile. Astfel au fost îmbunătățite refactorizările și navigarea. Și funcția de rezolvare a bugurilor a fost upgradată. Visual Studio 2019 înseamnă rapiditate la încărcarea și construirea soluțiilor. De asemenea, utilizatorii software-ului pentru dezvoltatori profită de posibilități extinse de colaborare în cadrul echipei. Printre altele, cu funcția Live Share este ușurată colaborarea în timp real între mai mulți programatori. De asemenea, dezvoltatorii individuali și echipele beneficiază de asistenți digitali. O parte importantă a acestei funcții este IntelliCode. Acesta face singur propuneri productive pentru îmbunătățirea codului scris.

Cumpărați și descărcați Visual Studio 2019 Enterprise

La Lizengo, companiile pot cumpăra software original într-un mod simplu și sigur. Programul poate fi descărcat direct prin intermediul conexiunii noastre securizate. Bineînțeles primiți și cheia de licență, precum și consultanță avizată. În plus, Visual Studio 2019 primește constant diferite actualizări, mai mici sau mai mari. La achiziționarea unei versiuni complete beneficiați, bineînțeles, de toate actualizările serviciilor și ale funcțiilor. Producătorul software-ului acordă o importanță tot mai mare implementării feedback-ului primit de la utilizatori. Astfel primiți un mediu de dezvoltare care se orientează în mare măsură în funcție de necesitățile efective ale programatorilor. Înainte de a lua o decizie de cumpărare, ar trebui să aveți în vedere că versiunea Visual Studio Professional este adresată micilor companii și persoanelor independente. În schimb versiunea Enterprise acoperă necesitățile firmelor de orice mărime și punctează cu un volum complex al funcțiilor. Dacă aveți și alte întrebări referitoare la Visual Studio 2019 Enterprise, puteți contacta echipa Lizengo în diferite moduri.

Sisteme de operare:

Windows 10, versiunea 1507 sau superioară
Windows Server 2016
Windows 8.1 cu actualizarea 2919355
Windows Server 2012 R2 cu actualizarea 2919355
Windows 7 SP1 cu cele mai noi actualizări

Procesor:

1,8 GHz sau superior

Memorie de lucru:

minim 2 GB RAM

Spațiu de stocare pe hard disk:

în funcție de funcțiile instalate, până la 130 GB

Placă video:

rezoluție de minim 1280 x 720, recomandat 1366 x 768

Link-uri către "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat