Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 Devices CALs

Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 Devices CALs
3.229,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100535-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL - Soluția de licență de dispozitiv pentru...Mai multe

Informații produs "Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 Devices CALs"

Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL - Soluția de licență de dispozitiv pentru companii

Pentru a se putea bucura de nenumăratele avantaje oferite de Microsoft Exchange Server 2019, utilizatorii necesită licențe corespunzătoare pentru fiecare utilizator sau dispozitiv individual. În acest sens, Microsoft pune la dispoziție atât licențe personale (User CALs), cât și licențe de dispozitive (Device CALs). În plus, cele două tipuri de licențe pot fi combinate între ele după propriile preferințe. 

În acest mod, companiile au posibilitatea construirii unui sistem de software conform necesităților acestora, care să faciliteze în mod considerabil colaborarea dintre angajați, departamente și toate locațiile companiei. De asemenea, Microsoft Exchange Server Device CAL permite extinderea rapidă și simplă a unui sistem preexistent printr-un dispozitiv suplimentar. Licențele de dispozitive sunt disponibile atât ca licențe individuale, cât și ca pachete de licențe cu cinci, zece sau mai multe licențe. Astfel, companiile vor beneficia de o licențiere necostisitoare. 


Care este diferența dintre licența de utilizator și licența de dispozitiv?
Licențele noastre permit licențierea personală a Microsoft Exchange Server 2019 pentru un utilizator specific. În acest mod, utilizatorul primește date de acces proprii și, totodată, acces la software independent de dispozitiv, indiferent dacă acesta este instalat pe un computer staționar de la locul de muncă, pe un calculator pentru lucrul de acasă sau pe un laptop destinat activității mobile. 

Pe de altă parte, o licență Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL permite instalarea software-ului pe un dispozitiv specific pentru un număr nelimitat de utilizatori. Așadar nu contează cine utilizează dispozitivul. Licența Device CAL nu este transferabilă ulterior, nefiind vorba despre o licență flotantă.


Microsoft Exchange Server 2019 - Inovațiile deschid drumuri noi
Cu ajutorul unei licențe Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL companiile vor realiza și extinde un sistem performant destinat unei colaborări simplificate la nivel de companie, grație nenumăratelor funcții noi și îmbunătățite. Iar Exchange Server 2019 vine cu inovații atractive.

  • Asistență pentru sisteme performante: În versiunea actuală Microsoft Exchange Server 2019, Microsoft extinde numărul de procesoare acceptate de la 24 la 48. De asemenea, memoria maximă acceptată crește de la 192 GB la 256 GB. La aceasta se adaugă utilizarea unităților SSD rapide pentru optimizarea performanței.
  • Motor de căutare nou: Căutarea FAST între timp învechită a fost înlocuită în versiunea 2019 cu motorul de căutare Bing mult mai modern. Astfel, atât bazele de date de căutare, cât și indexurile de căutare fac acum parte din bazele de date de cutii poștale.
  • Mai sigur ca niciodată: Datorită autentificării sigure prin intermediul certificatelor, măsurile de prevenire pe scară largă a pierderii datelor (DLP) și posibilitatea conectării de software de la furnizori terți printr-o interfață de programare a aplicațiilor antivirus, Exchange Server 2019 este mai sigur decât orice versiune anterioară.
  • Sistem de calendar îmbunătățit: Sistemul de calendar din Microsoft Exchange Server 2019 se ghidează după Office 365. Acesta dispune atât de funcția de partajare a calendarului, cât și de funcții interesante cum ar fi „Add-MailboxFolderPermission” pentru atribuirea drepturilor de delegare.
  • Numeroase caracteristici suplimentare: La acestea se adaugă caracteristici precum o agendă globală cu listă albă și listă neagră, accesul web prin Outlook Web App, cât și filtrul SmartScreen și filtrul inteligent de mesaje (IMF).
Platformă Windows
Sistem de operare acceptat Windows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Procesor Intel CPU cu arhitectură x64. Aceasta trebuie să accepte arhitectura Intel 64 „Intel EM64T”. Alternativ este necesar un AMD CPU care acceptă platforma „AMD64”.
Memorie minimum 4 GB RAM (la accesul prin client), minimum 8 GB RAM (cutie poștală)
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 30 GB pe unitatea de instalare Exchange
Ecran N/A
Unitate optică N/A
Link-uri către "Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 Devices CALs"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 Devices CALs - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat