Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 User CALs

Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 User CALs
3.229,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100533-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Cumpărați Microsoft Exchange Server 2019 User CAL și optimizați rapid procesele...Mai multe

Informații produs "Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 User CALs"

Cumpărați Microsoft Exchange Server 2019 User CAL și optimizați rapid procesele

Pentru versiunea actuală Microsoft Exchange Server 2019, dezvoltatorul de software din Redmond pune la dispoziție două tipuri de licență. Astfel, companiile pot alege între User Client Access Licenses (CALs) și Device CALs. Aceste licențe permit companiilor mici și mari crearea unui mediu performant și în conformitate cu propriile necesități, destinat lucrului în colaborare între angajați, departamente și locații. De asemenea, sistemele preexistente pot fi extinse în mod flexibil și necostisitor cu utilizatori suplimentari. În acest mod, și angajații noi vor putea beneficia rapid de noile funcții oferite de Microsoft Exchange Server 2019, putându-le utiliza în mod productiv. 


Care este diferența dintre licența de utilizator și licența de dispozitiv?
User Client Access License pentru Windows Exchange Server 2019 este o licență personală. Astfel, o licență de tip User CAL diferă semnificativ de așa-numita licență Device CAL care este o licență de dispozitiv. Cu licențele User CALs companiile pot licenția utilizatori individuali care vor beneficia de date de acces proprii. Întrucât nu există dependență de un anumit dispozitiv, Microsoft Exchange Server poate fi utilizat independent de locație și pe un număr nelimitat de dispozitive ale utilizatorului licențiat. În cazul licențelor de tip Device CALs, un dispozitiv specific poate fi utilizat de un număr nelimitat de angajați. 


Utilizarea flexibilă a licențelor de utilizator în activitatea cotidiană a companiei
Licențele de utilizator reprezintă soluția ideală pentru companiile care doresc să creeze condiții flexibile de lucru pentru angajați. Datorită accesului personal, utilizarea Exchange Server este posibilă atât pe computerul desktop de la locul de muncă, cât și la lucrul de acasă sau în deplasare, pe laptop. Cu ajutorul Microsoft Exchange Server 2019 User CAL pot fi integrați extrem de simplu într-un sistem preexistent noii angajați sau colaboratorii externi. Utilizatorii respectivi vor avea acces numai la funcțiile care le sunt atribuite de către administratori, prin intermediul drepturilor de acces. De asemenea, Microsoft permite combinarea liberă a licențelor de utilizator și de dispozitiv, disponibile, la alegere, ca licențe individuale sau ca pachete de licențe cu cinci, zece sau mai multe licențe. 


Beneficiați de inovații prin licența Microsoft Exchange Server 2019 User CAL
Microsoft Exchange Server 2019 simplifică în mod semnificativ colaborarea la nivel de companie datorită numeroaselor funcții noi și îmbunătățite. Cu atât mai atractivă va fi migrarea pentru companiile care doresc să își fructifice la maximum potențialul.

  • Sistem de calendar îmbunătățit: Microsoft Exchange Server 2019 se ghidează după Office 365 și, din acest motiv, propune și un sistem de calendar revizuit care include funcția de partajare a calendarului. În plus, administratorii vor beneficia de funcții extinse și complet noi, cum ar fi „Add-MailboxFolderPermission” pentru atribuirea drepturilor de delegare.
  • Motorul de căutare Bing: În versiunea actuală Exchange Server, Microsoft se debarasează de vechea căutare FAST și o înlocuiește cu motorul de căutare modern Bing, iar astfel indexurile de căutare și bazele de date de căutare devin de acum înainte parte a bazelor de date de cutii poștale.
  • Mai multă performanță: Sistemele de servere performante reprezintă coloana vertebrală a oricărei companii. În acest context, Exchange Server 2019 acceptă în prezent până la 48 de procesare, 256 GB de memorie, precum și unități SSD ca memorie cache pentru optimizarea performanței.
  • Mai multă siguranță: Exchange Server 2019 garantează mai multă siguranță, între altele, prin măsuri de prevenire pe scară largă a pierderii datelor (DLP), autentificarea sigură prin intermediul certificatelor, precum și posibilitatea conectării de software antivirus de la furnizori terți printr-o interfață de programare a aplicațiilor antivirus.
Platformă Windows
Sistem de operare acceptat Windows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Procesor Intel CPU cu arhitectură x64. Aceasta trebuie să accepte arhitectura Intel 64 „Intel EM64T”. Alternativ este necesar un AMD CPU care acceptă platforma „AMD64”.
Memorie minimum 4 GB RAM (la accesul prin client), minimum 8 GB RAM (cutie poștală)
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 30 GB pe unitatea de instalare Exchange
Ecran N/A
Unitate optică N/A
Link-uri către "Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 User CALs"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Exchange Server 2019 Std 10 User CALs - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat