Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Windows Server 2019 - 10 Device CALs

Windows Server 2019 - 10 Device CALs
1.599,99 RON

incl. TVA

  • Microsoft
  • 100531-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Microsoft Windows Server 2019 Device CAL pentru un sistem de server conform...Mai multe

Informații produs "Windows Server 2019 - 10 Device CALs"

Microsoft Windows Server 2019 Device CAL pentru un sistem de server conform necesităților

Licența Microsoft Windows Server 2019 Device CAL este o formă specială de licență cu ajutorul căreia companiile pot acorda angajaților acces la Windows Server 2019. Prin achiziționarea licențelor suplimentare Device CALs este posibilă, de asemenea, extinderea sistemului de server cu dispozitive suplimentare. În acest mod, companiile vor putea crea fără probleme un sistem de server conform necesităților, flexibil și performant, utilizându-și resursele cu precauție și într-o manieră eficientă din punct de vedere al costurilor.


Ce este Microsoft Windows Server 2019 Device CAL?
Companiile care achiziționează o așa-numită licență de dispozitiv, beneficiază de dreptul de a instala Microsoft Windows Server 2019 pe un dispozitiv specific. Nu este relevant dacă acesta este un computer desktop, un laptop, un scaner sau un panou de control. În schimb, aceasta înseamnă, de asemenea, că licențele Device CALs sunt atribuite unui dispozitiv specific și că nu pot fi transferate ulterior pe un alt dispozitiv. Așadar nu este vorba despre o așa-numită licență flotantă. 

Însă avantajul acestei variante de licențiere constă în faptul că dispozitivul licențiat astfel poate fi utilizat de un număr nelimitat de utilizatori, fără a fi necesară achiziționarea unei licențe de utilizator pentru aceștia. În plus, licența Microsoft Windows Server 2019 Device CAL permite angajaților accesul la sistemele existente Windows Server 2016. Pe de altă parte, accesul la Server 2019 nu este posibil cu ajutorul licențelor CAL 2016.


Crearea unui sistem flexibil și conform necesităților
Unul dintre marele avantaje ale modelului Client Access License este reprezentat de utilizarea conform necesităților. Această caracteristică a conceptului de licență se datorează posibilității de combinare liberă a licențelor de dispozitiv și de utilizator. Acestea sunt disponibile atât individual, cât și ca pachete de licențe și permit construirea necostisitoare a unui sistem de server specific. De exemplu, în acest mod este posibilă dotarea fără probleme a birourilor staționare cu licențe de dispozitiv și punerea la dispoziția angajaților care lucrează adesea mobil sau de acasă, a licențelor User CALs, pentru a le permite accesul la toate datele necesare, indiferent de locație.


Principalele inovații introduse de Windows Server 2019
Achiziționarea unei licențe Microsoft Windows Server 2019 Device CAL este modul comod de organizare în mod fundamental sau de extindere, conform preferințelor, a unui sistem de server. Astfel, angajații vor beneficia de acum înainte de acces complet la funcțiile performante și caracteristicile de siguranță ale sistemului actual de operare pentru server oferit de Microsoft.

  • Subsistem Windows pentru Linux: În actuala versiune de server, Microsoft se bazează în mod substanțial pe o mai bună integrare a sistemului Linux. Acest lucru este realizat atât prin conceptele de siguranță îmbunătățite precum „Shielded-VMs”, cât și prin posibilitatea gestionării serverului Linux cu comenzi Linux din serverele Windows. La aceasta se adaugă integrarea distribuțiilor Linux în instalarea Windows.
  • Combinarea cu Microsoft Azure: Datorită colaborării mai eficiente cu Microsoft Azure, Windows Server 2019 face posibil acum, alături de o sincronizare simplificată a datelor, și un backup de date facil cu ajutorul Backup Azure.
  • Protecție permanentă îmbunătățită: Pentru optimizarea protecției datelor esențiale, Microsoft a lucrat la criptarea datelor și serverelor de fișiere. Această măsură este completată prin colaborarea directă a sistemului de operare pentru servere cu protecția avansată Windows Defender împotriva amenințărilor (ATP). În acest mod, de acum înainte sistemul va recunoaște amenințări precum rootkit și atacurile zero-day care nu sunt detectate de numeroase programe antivirus obișnuite.
  • Actualizări expres: Odată cu migrarea la Windows Server 2019, descărcările lungi, duratele de instalare îndelungate și repornirile permanente vor ține de domeniul trecutului. Ca și în cazul sistemului de operare pentru desktop, Windows 10, Microsoft se bazează și de această dată pe cunoscutele actualizări expres.
Platformă Windows
Procesor Procesor cu minimum 1,4 GHz, (Single-Core), minimum 1,3 GHz (Multi-Core) - 3,1 GHz sau, mai recomandabil (Single-Core și Multi-Core), asistență maximă prin 2 sloturi CPU
Memorie minimum 2 GB RAM (sau 4 GB dacă Windows Server Essentials este disponibil ca VM), 16 GB RAM recomandată, asistență maximă prin 64 GB
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 160 GB cu o partiție de sistem cu capacitatea de minimum 60 GB
Ecran N/A
Unitate optică N/A
Link-uri către "Windows Server 2019 - 10 Device CALs"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2019 - 10 Device CALs - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat