Windows Server 2019 - 10 User CALs

Windows Server 2019 - 10 User CALs
1.599,99 RON

incl. TVA

 • Microsoft
 • 100529-RO
 • Nou
 • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
 • Toate limbile
Microsoft Windows Server 2019 User CAL - Un plus de flexibilitate pentru sistemul dvs....Mai multe

Informații produs "Windows Server 2019 - 10 User CALs"

Microsoft Windows Server 2019 User CAL - Un plus de flexibilitate pentru sistemul dvs.

Pentru a beneficia în mod optim de întregul potențial al unui sistem de server atât de performant ca Microsoft Server 2019, acesta trebuie să fie cât mai flexibil și să permită o utilizare conform necesităților. Odată cu așa-numita Client Access License, companiile achiziționează licențe suplimentare cu ajutorul cărora este posibilă extinderea sistemului de operare pentru servere cu utilizatori sau dispozitive suplimentare, asigurând astfel accesul deplin la sistem. În acest scop, Microsoft pune la dispoziție două variante reprezentate de User CALs și Device CALs.

Care este diferența dintre User CALs și Device CALs?
Fiecare utilizator, respectiv fiecare dispozitiv care trebuie conectat la sistemul de server necesită o licență validă Microsoft Server 2019. User CALs reprezintă licențe care sunt dependente de un utilizator specific. Spre deosebire de acestea, licențele Device CALs sunt dependente de dispozitive. Deoarece licențele User CALs sunt specifice utilizatorului, fiecare utilizator licențiat va primi date de acces personale pentru sistem. În acest sens, avantajul constă în accesul deplin la sistem de la orice post de lucru. Pe de altă parte nu există o dependență de dispozitiv, ca în cazul licențelor Device CALs.

În ce situații este oportună utilizarea licențelor Microsoft Windows Server 2019 User CALs?
Utilizarea acestora prezintă avantaje în special pentru companiile și organizațiile care asigură un mod de lucru flexibil pentru angajați, independent de un computer desktop dintr-un birou staționar. Prin licențierea de tip User, angajații vor putea accesa sistemul și de la computerul conectat din biroul de acasă sau mobil, de pe laptopul companiei, putând beneficia astfel mult mai rapid și eficient de datele necesare.

Deoarece licențele User CALs sunt disponibile atât individual, cât și sub formă de pachete de licențe, companiile își pot extinde sistemul de fiecare dată când necesitățile actuale o impun. La aceasta se adaugă faptul că licențele Microsoft Windows Server 2019 User CALs pot fi combinate liber cu licențe Device CALs. În concluzie este asigurată o economie financiară considerabilă. 


Cele mai importante inovații introduse de Windows Server 2019
Prin achiziționarea unei licențe Microsoft Windows Server 2019 User CAL, angajații se vor bucura de un sistem performant de operare pentru servere care în versiunea sa actuală prezintă numeroase funcții noi și îmbunătățiri de detaliu.

 • Actualizări expres: Asemenea sistemului de operare pentru desktop, Windows 10, și în noua versiune de server sunt utilizate actualizările expres. De asemenea, acestea scurtează durata de instalare și reduc numărul repornirilor necesare.
 • Protecție avansată Windows Defender împotriva amenințărilor: Prin mecanismul de protecție îmbunătățit, Windows Server 2019 oferă protecție extinsă împotriva amenințărilor rootkit și atacurilor zero-day. La cestea se adaugă o criptare îmbunătățită a datelor, a traficului de rețea și a mașinilor virtuale.
 • Încorporarea Linux: Față de versiunile anterioare, Windows Server 2019 dispune de concepte de siguranță extinse pentru servere Linux și de integrarea directă a distribuțiilor Linux în instalarea Windows.
 • Integrarea Microsoft Azure: Datorită colaborării aproape perfecte dintre Windows Server și Microsoft Azure, acum datele pot fi sincronizate cu ușurință și salvate prin Backup Azure. În plus este posibilă adaptarea conectivității clusterelor la Microsoft Azure.
 • Containere îmbunătățite: Datorită colaborării extinse cu Kubernetes, Microsoft permite operarea în Server 2019 a mediilor hibride de containere.
 • Asistent Storage Migration: Serviciul Storage Migration ajută utilizatorii unei licențe Microsoft Windows Server 2019 UserCAL să migreze datele și serverele de fișiere la Windows Server 2019. Datorită opțiunii utilizării unor dispozitive diferite ca sursă pentru migrare, aceasta este mai simplă ca niciodată.
PlatformăWindows
ProcesorProcesor cu minimum 1,4 GHz, (Single-Core), minimum 1,3 GHz (Multi-Core) - 3,1 GHz sau, mai recomandabil (Single-Core și Multi-Core), asistență maximă prin 2 sloturi CPU
Memorieminimum 2 GB RAM (sau 4 GB dacă Windows Server Essentials este disponibil ca VM), 16 GB RAM recomandată, asistență maximă prin 64 GB
Placă graficăN/A
Placă de sunetN/A
Hard diskMemorie hard disk de minimum 160 GB cu o partiție de sistem cu capacitatea de minimum 60 GB
EcranN/A
Unitate opticăN/A
Link-uri către "Windows Server 2019 - 10 User CALs"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Windows Server 2019 - 10 User CALs - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare
Vă rugăm introduceți caracterele în următoarea casetă de text

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat