Descărcați software-ul imediat

Software
descarcă imediat

Licențe software originale și noi

originale & noi
Licenţe software

Suport la configurare 031 630 1272

Suport la configurare
031 630 1272

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
17.179,99 RON

incl. TVA

Descărcare software + cheie de licență
  • Microsoft
  • 100527-RO
  • Nou
  • Valabil pe o perioadă nelimitată de timp
  • Toate limbile
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Soluția software ideală pentru marile...Mai multe

Informații produs "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Soluția software ideală pentru marile companii

Pe baza versiunii 2016, Microsoft a îmbunătățit în principalele puncte software-ul pentru servere de mesagerie și colaborare utilizat în numeroase companii, în medii Windows. În acest mod, companiile care cumpără Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise vor beneficia de cea mai performantă soluție de până acum de la Microsoft pentru gestionarea și stocarea centralizată a activităților, contactelor, termenelor și e-mailurilor. 

Spre deosebire de versiunea Standard a Microsoft Exchange, actuala versiune Enterprise este adaptată pentru a răspunde cu exactitate cerințelor marilor companii. În acest sens trebuie subliniată în special acceptarea a până la 100 de baze de date cu un volum de câte 2 TB. Comparativ: varianta Exchange Server 2019 Standard adaptată pentru companiile mici și mijlocii acceptă doar 5 baze de date.


Căutare Bing, funcții de mesagerie vocală și calendar revizuit
Utilizatorii care cumpără Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise și îl folosesc pentru prima dată, vor sesiza imediat câteva modificări importante. Cea mai evidentă modificare pentru utilizatorul final este sistemul revizuit al calendarului care, în versiunea actuală, se ghidează după Office 365, fiind, de asemenea, dotat cu funcția simplă de partajare a calendarului. În plus, datorită cmdlet-uri suplimentare PowerShell și a funcției nou integrate „Nu se redirecționează”, administratorii vor beneficia începând cu versiunea 2019 de funcții noi și extinse pentru o gestionare mai eficientă. Printre acestea se numără funcția „Remove-CalendarEvents” și „Add-MailboxFolderPermission” care servesc la atribuirea drepturilor de delegare.

Începând cu Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise, Microsoft renunță și la căutarea FAST între timp învechită din software și o înlocuiește cu motorul de căutare Bing. Astfel, informațiile de căutare și indexurile de căutare devin de acum înainte parte a bazelor de date de cutii poștale. Alături de vechea căutare s-a renunțat, de asemenea, la asistența pentru mesageria unificată, astfel încât funcțiile de mesagerie vocală ale software-ului funcționează acum prin Cloud Voice Mail. Pentru utilizare sunt necesare Skype for Business 2019 sau Office 365.


Mai multă performanță pentru exigențe mai ridicate
Faptul că marile companii cumpără Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise se datorează acceptării tradiționale a sistemelor de servere deosebit de performante. Și în versiunea actuală, Microsoft ține cont de această necesitate și extinde memoria maximă acceptată de la 192 GB la 256 GB. Adaptarea performanței merge și mai departe, în privința CPU. Aici, versiunea Exchange Server 2019 se remarcă printr-o dublare a numărului maxim de procesoare acceptate de la 24 la 48. Optimizarea suplimentară a performanței, sesizabilă la operarea directă este asigurată prin acceptarea completă a unităților SSD ca memorie cache.

Funcții selecționate ale versiunii Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
- Autentificare sigură prin intermediul certificatelor
- Filtrul SmartScreen și filtrul inteligent de mesaje (IMF)
- Acces web prin Outlook Web App
- Măsuri de prevenire pe scară largă a pierderii datelor (DLP)
- Conectare software antivirus de la terți prin aplicații antivirus
- Agendă globală, inclusiv listă neagră și listă albă
- Extinderea memoriei maxime acceptate la 256 GB
- Acceptare completă a unităților SSD ca memorie cache
- Dublarea numărului de procesoare acceptate de la 24 la maximum 48
- 100 baze de date cu câte 2 TB
- Motorul de căutare Bing înlocuiește căutarea FAST


Durată de utilizare nelimitată și licențiere flexibilă
Pentru utilizarea Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise companiile pot achiziționa licențe de tip Client Access Licenses (CALs). Acestea sunt disponibile, la alegere, ca licențe pentru utilizator (User-CAL) sau ca licențe pentru dispozitiv (Device-CAL) și permit o utilizare flexibilă și necostisitoare. În plus, există posibilitatea achiziționării unei licențe de tip External Connector. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii externi precum clienții sau furnizorii vor beneficia, de asemenea, de acces direct la Exchange, simplificând astfel numeroase procese. Suplimentar, utilizarea versiunii Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise este pentru o perioadă nelimitată. 

Platformă Windows
Sistem de operare acceptat Windows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Procesor Intel-CPU cu arhitectură x64. Aceasta trebuie să accepte arhitectura Intel 64 „Intel EM64T”. Alternativ este necesar un AMD CPU care acceptă platforma „AMD64”.
Memorie minimum 4 GB RAM (la accesul prin client), minimum 8 GB RAM (cutie poștală)
Placă grafică N/A
Placă de sunet N/A
Hard disk Memorie hard disk de minimum 30 GB pe unitatea de instalare Exchange
Ecran N/A
Unitate optică N/A
Link-uri către "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Evaluări

Din păcate, nu am primit nicio evaluare pentru acest produs.

Scrieți o evaluare

Cumpărați simplu software-ul de la Lizengo!

Cumpărați
01. Cumpărați

Achiziție securizată prin criptare SSL.

Descărcați direct
02. Descărcați direct

Puteți descărca direct software-ul dvs. imediat după cumpărare.

Instalați
03. Instalați

Instalați și activați software-ul.
Dacă aveți întrebări, vă ajutăm cu plăcere în continuare.

Cum calculăm prețurile oferite?

Licențele pentru softuri sunt create pentru a fi folosite în calculatoare și sisteme digitale, în comerț sau în echipamente industriale. Lizengo lucrează cu numeroși distribuitori, de la care achiziționează cantități mari de licențe de softuri care nu sunt folosite sau nu au fost instalate.
Datorită modului de achiziționare, nu trebuie să suportăm costuri de livrare, de depozitare și de personal, astfel putem oferi prețuri foarte favorabile.

Lizengo oferă licențe de software noi și o procedură de achiziționare în care puteți avea încredere.

Ultimele vizualizări
Live Chat Live Chat